نقل قول:
دوست عزيزم
پلاسما دو تا ايراد داره
يكي اينكه داغ ميكنه. و ضمنا اينكه مصرف برقش بالاست. شما مطالب تئوري رو زياد توجه نكن كه نوشته مصرفش كمه. تو اين وضعيت برق و ياارانه ها بهتره بي خيالش بشي. و در آخر اينكه خيلي هم سنگينه
نقل قول:
دوست عزيزم
پلاسما دو تا ايراد داره
يكي اينكه داغ ميكنه. و ضمنا اينكه مصرف برقش بالاست. شما مطالب تئوري رو زياد توجه نكن كه نوشته مصرفش كمه. تو اين وضعيت برق و ياارانه ها بهتره بي خيالش بشي. و در آخر اينكه خيلي هم سنگينه
شما کلا مشکلت اینه که هیچ تئوری به جز تئوری ماریران و شارپو قبول نداری هر چند وقت یه بارم با یکی از ده تا آیدی که داری میای پارازیت میندازی حاله همرو به هم میزنی.نقل قول:
سلام به همگی دوستان...
کسی تا حالا LG 50PK550 خریده ؟ یا تصویرش رو دیده ؟ قیمتش چقدره ؟ چه سایزهایی تو ایران هست ؟
کیفیتش از G10 بهتره ؟ متاسفانه هنوز ریویوهای جالبی در موردش نیست ! شایدم من پیدا نکردم ! ولی یکم توجهم نسبت بهش جلب شده !
موفق باشین...:11:
من تصویرشو ندیدم ولی یکی از دوستانی که تو خارج از کشور زندگی میکنه و حرفش برای من حجته بهم گفت که مشکیش از (اروپایی)S10 ضعیفتره ولی پردازنده بهتری نسبت به S10 داره که فیلمای بلو ری 24p رو بهتر پردازش میکنه و گزینه های تنظیمات تصویرش خیلی از S10 و شاید همه مدلهای پاناسونیک بیشتره از نظر رنگ هم اشباع رنگ بالایی داره فقط مشکلش اینه که Image retention زیاد روش دیده میشه و تقریبا کیفیتی برابر با G10 داره البته با قیمت فوق العاده بهتر.نقل قول:
دوستان به نظرتون خرید 46C7000 ارزش داره؟؟؟
منظورم 3D بودنشه فقط.
آیا استفاده ای داره و ارزش داره آدم این اختلاف قیمت رو بده براش.آیا ممکنه فیلم ها و مثلا بازی هاش برای Xbox بیاد؟؟؟؟
یا فقط یه قابلیته که تزیینی میشه و استفاده ای نخواهد داشت...
و اگر اینو نخوام بگیرم توی سایز 46 چی پیشنهاد می کنید.
ممنون
نقل قول:
ممنون ابی جان.پروفایل رو خوندم.
مثل همیشه کامل و بی نقص راهنماییم کردی داداش. مرسی برادر.
شرمنده میکنی ما رو.
با تشکر
سلام استاد بزرگ...نقل قول:
خیلی ممنونم..
راستش برای مشکی و کیفیت تصویر خیلی خیلی اهمیت داره ! امکانات برام مهم نیست ! چون میتونم یه جورایی جبرانش کنم...
حالا اگه خودتون بودین G10 انتخاب میکردین یا PK550 ؟
به نظر من ارزش نداره چون توی خیلی سایتا نوشته قابلیت تبدیل دو بعدی به سه بعدی بیشتر جکه تا واقعیت مگر اینکه فیلمی بخوای ببینی که واقعا سه بعدی فیلمبرداری شده باشه اونم تا دو سه سال دیگه حداقل قیدشو تو ایران بزننقل قول:
G10 فقط تا سایز 42 داره.نقل قول:
کیفیتش بیشتر باشه ، به 42 هم راضی میشیم :31:نقل قول:
حالا چی میفرمائین ؟