یه سوال؟
زیر نویس SUB/IDX رو نشون میدن یا نه؟
فکر کنم srt فارسی رو نشون نده ، درسته؟
Printable View
یه سوال؟
زیر نویس SUB/IDX رو نشون میدن یا نه؟
فکر کنم srt فارسی رو نشون نده ، درسته؟
من وسترن لایو دارم امروز دو تا فیلم با زیر نویس ساب ای دی ایکس کزاستم اجرا می کرد ولی زیر نویس رو نشون نمی داد فقط اس آر تی رو نشون میداد
همیشه نشون می داد با اینکه هم نام هم کرده بودم ولی بازم همون آش و همون کاسه داشتم شاخ در میاوردم همونو راحت تو سینما خونگیمون نشون میداد موضوع از چه قراره؟
نقل قول:
اون اس آر تی ها رو از فولدرش بردین بیرون ببینین بازم پخش نمیکنه یا نه ؟ شاید اس آر تی اولویت داره هی اون رو پخش میکنه ؟
نه نبردم بیرون ولی مینویسه زینویس 1 و 2 ولی به قول شما فقط ساب ای دی ایکس رو میزارم ببینم چی میشه
خیلی ممنوننقل قول:
حالا منو داشته باشه یا نه زیاد مهم نیست منظورم اینه که میشه یه DVD رو کپی کرد رو هارد بعد با زیرنویسهای خود DVD فیلم رو دید؟ اگه به طریق خاصی باید کپی بشه لطفا راهنماییم کنید
متشکرم
اگه میفهمه دوتاست پس هیچی. فکر نکنم باز کنه. من رو بلوسنس این مشکل رو دارم و باز نمیشه نه تنهایی و نه دوتایی.:31::41:نقل قول:
بهترین مدلش live هستش؟ آخرین قیمتش چنده؟
دوست عزیز به نسخه 1.38 آپگرید کن مشکلت حل میشه مال منم همینجوری بود الان درست شدنقل قول:
سلام دوستان . من دیروز این دستگاه رو خریدم و دیدم بد نیست که یک سری توضیحاتی در موردش بدم براتون . البته من خودم همیشه این انجمن رو میخوندم و از تجربیات و نظرات دوستان استفاده میکردم و همینجا هم از همه دوستان تشکر میکنم .:11:
اول اینکه با توجه به افزایش قیمت دلار ، قیمت لوازم خانگی شدیدا افزایش پیدا کرده و اینطور که خود فروشنده ها هم میگفتن ممکنه این افزایش ادامه پیدا کنه و من هم با اینکه میخواستم چند ماه دیگه این دستگاه رو بخرم دیدم با این وضعیت بهتره الان بخرم چون دو روز دیگه معلوم نیست قیمتش چند میشه . ارزونترین جایی که من این دستگاه رو دیدم فروشگاه هایپر استار هستش که من دیروز به قیمت 128 هزار تومن ازش خریدم دستگاه رو.
من قبل از خریدن این دستگاه معمولا فیلم هام رو با PS3 تماشا میکردم و موزیک رو هم با همین PS3 گوش میکردم . اصولا چون ترجیح میدم زیرنویس انگلیسی باشه تا فارسی به همین دلیل در مورد زیر نویس های فارسی نمیتونم نظر بدم . اما تو این انجمن دوستان کامل و جامع در موردش توضیح دادند. کلا به نظر من دستگاه نسبت به قیمتش و کاراییش دستگاه خوبیه . از مزایاش نسبت به PS3 اینه که اکثر فرمت هارو ساپورت میکنه اما خوب PS3 بعضی از فرمت هارو ساپورت نمیکنه . خوبیه دیگش اینه که میتونید هارد NTFS رو بهش وصل کنید که برای فایلهای FULL HD که حجمشون معمولا بیشتر از 4 گیگ هست بسیار مناسبه . مشکلی که من با PS3 داشتم این بود که فقط FAT32 ساپورت میکرد و فایلهای بیشتر از 4 گیگ رو نمیتونستم باهاش ببینم . از ایرادهاش میتونم بگم که منوی دستگاه یکمی کنده به نظر من ( البته من باز با PS3 مقایسه میکنم که اون واقعا سرعت منوهاش و Browse کردنش بسیار بالا هستش نسبت به این دستگاه ) یکی دیگه از ایرادهاش به نظر من سرعت fast forward برای فیلم ها هستش که ماکزیممش 16x هستش در صورتی که PS3 تا 120x هست که این میتونه یک نقطه ضعف باشه . کیفیت پخش قایلهای FULL HD واقعا خوبه و DELAY و گیر کردن تو کارش نیست .DVD های کپی شده روی هارد رو پخش میکنه اما بدون منو که دوستان گفتند با آپدیت کردنش این مشکل منو هم هل میشه که من هنوز وقت نکردم آپدیت کنم . کیفیت پخش موزیکش خوب و قابل قبوله . خروجی هاش کامله (optical - HDMI و .... ) کیفیت پخش عکسها خوب و قابل قبوله . از قابلیت های شبکه و امکانات اینترنتی هم هنوز فرصت نکردم که تست کنم و هر وقت تست کردم حتما براتون از این امکاناتشم مینویسم .
جمع بندی کلی که میتونم بکنم اینه که دستگاه در مجموع نقاط ضعف و قوتی داره که به نظر من نقاط قوتش به نقاط ضعفش برتری داره . ساپورت تقریبا تمامی فرمتهای رایج و user friendly بودن میتوه از نقاط قوتش باشه . از نقاط ضعفشم میتونه کند بودن منو هاش باشه ( البته بازم بگم که من دارم با PS3 مقایسه میکنم . شاید در مقایسه با دستگاه های هم رده خودش که در بازار موجوده مثل asus , seagate , ... از این نظر هم نسبت به اونا برتری داشته باشه ) در مجموع دستگاه خوبیه اما خوب نباید انتظار خیلی بالا و یک دستگاه حرفه ای رو ازش داشت . اما برای استفاده خانگی و روزمره کاملا مناسبه . به قول معروف هر چقدر پول بدی همونقدر آش میخوری :46: بازم اگه به نکته ای برخوردم براتون مینویسم . امیدوارم که این مطالب براتون مفید باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=863
WD Elements [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا کسی در مورد این مدل دستگاه وسترن دیجیتال اطلاعاتی داره؟
تو ایران پیدا میشه یا نه؟ اگه هست قیمتش چنده؟
توی خود سایتش که خیلی با حال به نظر میاد