یکی نبود این سوال مارو پاسخ بده.....
من وقتی با جوی استیک بازی می کنم..مثلا دسته رو به سمت چپ می چرخونم ولی بعد از مدتی دستور به بازی میرسه و دیر می چرخه...این مشکلو چطور رفعش کنم.....انگار مغزش معیوبه.....
به قول هری پاتر حیف پول..
Printable View
یکی نبود این سوال مارو پاسخ بده.....
من وقتی با جوی استیک بازی می کنم..مثلا دسته رو به سمت چپ می چرخونم ولی بعد از مدتی دستور به بازی میرسه و دیر می چرخه...این مشکلو چطور رفعش کنم.....انگار مغزش معیوبه.....
به قول هری پاتر حیف پول..
در مورد فول اسکرین بازی منم همین مشکل رو داشتم......ولی بعدش درست شد....وقتی که رزولیشن بازی رو مشخص می کنید..یه قسمت به نام فول اسکرین .جود داره که با yes or no مشخص شده..باید رزولیشن رو طوری تعیین کنید که فول اسکرین yes باشه....یعنی در همه رزولیشنها نمی توانید فول اسکرین بازی کنید.. ...یعنی وقتی رزولیشن تصویر شما بر روی 1440*900 قرار داره..نمی تونی با رزولیشن مثلا 600*800 بازی کنی....
اول باید رزولیشن تصویر حالت معمولی رو کم کنی و بعد تو بازی هم با همون رزولیشن بازی کنی...
این مشکل فقط زمانی اتفاق میفته که کارت گرافیک شما کم بیاره . یعنی شما دستور رو میدید ولی تا کارت تغییرات مبنی بر دستور شما رو رندر بگیره طول میگشه و شما باید گرافیک بازی رو بیارید پایین .نقل قول:
البته ممکنه CPU هم کم بیاره . تقریبا همین مشکل پیش میاد .
برو تو فولدر سیو بازی تو my documents و اون فایل xml رو پاک کن.درست میشهنقل قول:
کسی جواب 3 تا سوال مارو نداد؟
جالبه که نظر ها در مورد این بازی اینقدر متفاوته! من خودم به این بازی همون نمره ای رو می دم که ign داد، 9 از 10.
ولی فکر می کنم بیشتر نظر های مخالف مربوط به کنترل بود و اون هم از طرف دوستانی که با کیبرد بازی می کنند، این بازی نسبت به آندر کاور که می شد با یه دست رو کیبرد و اون یکی دست زیر چونه به راحتی کنترلش کرد خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرده و فکر نمی کنم کنترل کردنش بدون آنالوگ و تریگر ممکن باشه.
بهتون توصیه می کنم یه دسته ی درست حسابی تهیه کنید و لذت رانندگی رو حس کنید...
مگه این بازی چقدر گرافیک احتیاج داره؟!؟!؟! بیشتر از GTA IV نیست که....نقل قول:
اشتباه نکنید GTA IV گرافیک زیاد مهم نبود و از اون مهم تر سی پی یو بود . ولی تو این گرافیک مهم تره .نقل قول:
در ضمن اگه شما از گرافیکتون مطمعنید پس تو تیو نینگ ماشین ممکنه دستکاری کرده باشید. مربوط میشه به فرمون .
سلام دوستان
دیشب بازی رو نصب کردم. امروز رسیدم به تایر 3
کنترل ماشین ها همچنان زیادی نزدیک به واقعیت و سخت است.
دریفت ها فوق العاده اعصاب خرد کن و دیوانه کننده است.
جدا از همه ی اینها ، من یه مشکل کوچک دارم.
وقتی یه ماشین میخرم و میرم آپگریدش میکنم، ماشین خیلی لیز تر میشه و چسبندگی لاستیک با زمین خیلی کم میشه و هی میخوره به در و دیوار.
از اقایانی که گواهینامه ی فرمول یک در بازیهای کامپیوتری دارند خواهش میکنم که راهنمایی بفرمایند که کدام قسمت را بابد کم یا زیاد کرد که چسبندگی لاستیک با زمین بیشتر بشه و فرمون هم نرم تر بشه؟
در ضمن گرافیک من GTS 8600 است که این بازی رو روی جزئیات بالا در حد قابل قبولی اجرا میکنه.
خیلی سنگینه بازیش و البته بی نهایت مزخرف!نقل قول:
من با کارت 9500GT 512 و رم 2 گیگ وقتی کمی تنظیمات رو بالا میبرم(نه تا حداکثر) دیگه اصلا قابل بازی کردن نیست و کندی و تاخیر حرکت ماشینها کاملا محسوس و آزار دهنده میشه. تنظیمات رو روی LOW هم که میزاری گرافیک میشه مثل آتاری های زمان بچگی های بیل گیتس. اونقدر چندش آور که اصلا نمیشه یه لحظه بهش نگاه کرد!
بابا به کی بگم crysis 1 و 2 رو من روی حداکثر جزئیات اجرا میکردم.
تازه صدا و تصویر هم ایراد داره. صدا گیر میکنه و آسمون رو هم سیاه نشون میده! البته میدونم واسه همه اینطوری نیست ولی منم اولین باره این شاهکارها رو تو یه بازی می بینم.
دموهای قبل از شروع مسابقه رو بگو، هیچ طوری نمیشه ازش رد شد نه با ESC نه با Enter نه Space نه کلیک ماوس، باید تا تهش بشینی ببینی، شاید هم راهی داشته باشه که فقط به عقل اجنه میرسه!
حرکت و کنترل ماشین هم اصلا طبیعی نیست. آخه این سازنده های بی شعورش اصلا تا حالا ماشینی دیدن که اینطوری شروع به حرکت کنه و اونطوری بپیچه؟ انگار جای ماشین سوار قایق موتوری شدی! ماشین وقتی میخواد از حالت ساکن شروع به حرکت کنه انگار داره جونش در میاد، جاده هم که انگار همیشه لغزنده است، سر پیچها هم که عشقیه، یه پیچ تند رو با سرعت 120 تا چنان خوب میپیچه و یه پیج معمولی رو با 60-70 تا سر از خاکی و موانع در میاره!! فقط باید ببینی که سازنده ها کدوم پیچ رو برات سبز کردن اونو تا دلت خواست گاز بده راحت رد میکنه ولی اگه قرمز بود مبادا سرعتت بالای 40-50 باشه حتی اگه دیدی جاده صاف و مستقیمه، نکنی رفتی تو تماشاگرها!
واقعا حیف 3 تومن پولی که بابتش دادم، کاش پولشو میدادم جای یه دونه اویل 5 دو تا اویل 5 میگرفتم!
خدا گواهه آخرین بازی از سری NFS بود که خریدم و میخرم، هی خواستم نخرم...، اون هم فقط به خاطر این که دوباره برگشته بود به پیست و متفاوت از قبلی ها بود...، ولی این بار قسم میخورم دیگه حتی از کنار مغازه هایی که این عنوان آشغال رو میفروشن رد هم نشم!
من که باهاش خیلی حال میکنم البته به نظر من فعلا بهترین بازی ریسینگ fuel هست .............
مخصوصا که تازه این بوگاتی رو خریدم .........
راستی دوستان من تایر 4 هستم چند تا دیگه مونده....
راستی دوست خوبم من با gts250 نتونستم کریسیس رو با اخرین جزییات بازی کنم اونوقت شما چطوری با 9500 با اخرین تنظیمات بازی میکردی...........
این بازی اونقدر هم که فکر میکنی سنگین نیست...