راسته میگن بعضی فایلای ویدئویی رو که بخواید باز کنید گوشی ریستارت میکنه؟
راسته میگن بعضی فایلای ویدئویی رو که بخواید باز کنید گوشی ریستارت میکنه؟
نچ:31:....نقل قول:
سلام بچه ها خوبین؟
1 مشکلی پیش اومده
1 فایل pdf رو میخوام بخونم
حدودا" 300 صفحست
اینو با گوشی که بازش میکنم فقط صفحه اول رو نشون میده
بقیه صفحه ها که میری صفحه سفید نشون میده
اینو هم بگم فایل pdf ش , یک کتاب که بصورت اسکن شدست و تبدیل به پی دی اف کردن
ممکنه علتش این باشه به خواطر فنتش نخونش؟
راستی بالای هر صفحه آدرس سایتی که این pdf رو منتشر کرده هم نوشته شده
که این آدرس سایت جز صفحه های اسکن شده نیست و خودشون اضافه کردن
فقط اونو توی گوشی نشون میده
راه حلی وجود داره ؟
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام میشود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان
در مورد این گوشی که هر چی اشکال فرمودید کاملا درسته و مایه ننگ سامسونگه با این ایراداتش
در مورد شماره یک c905 من که باورم نمیشه:41:
راستی چند مورد رو در مورد این گوشی بگم ، شاید به درد اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن خورد.
در ضمن من n78 و n73 و 5610 نوکیا دستم بوده و دیگه خوبه بد گوشیا رو چشیدم!!!!
!.این گوشی مثل بقیه گوشیای سامس خیلی خشگله و کلا دلبریش حرف نداره.....
2.کلا اگه بخوایم بگیم امکاناتش کمه ولی همون امکاناتیو که داره واقعا عالی کار میکنه و در حد خودشون خیلی رضایت بخشن.
3.از اینکه فینگر تاچه و قلمی نیست خیلی خوشحالم.
4.نه اینکه برنامه نمیخوام یا لازم ندارم، ولی فکر کنم از تنبلیمه که هیچ برنامه ایی نداره.چون خیلی واسم سخته که توش برنامه بریزم.(اینجا باید بگم دلم برای n78 n73 5610 تنگ شده)
5.شدت و کیفیت صدای خودشو حسن فریش (هندس فری) افتضاهه افتضاهه(NOKIA:40:)
6.در مورد باطری هم اون اولا که تازه خریده بودمش برام خیلی سخت بود که روزی 2 بار !!! شارژش کنم!!!!:18: البته خیلی زود هم شارژ میشد و عصبانیت منو از دلم در میاورد الانم که واسم عادی شده(نمیدونم اگه بازم نوکیا بگیرم باهاش قراره چیکار کنم:27:)
7.عکاسیش به قول رفیقام در حد 5 مگاپیکسله نه 8 ولی به نظر من فیلمبرداریش در حد 12 نه 8!!!!!!!!(اغراق نمیکنم):19:
8.قاب پشتش هم که نگو...... انگار که سالادو ریختی روشو با چنگال اوفتادی به جونش:31:
9.فقط هم 1 باند داره و به خاطر همینه که موقع مکالمه صدای طرف رو خوب میشه شنید.
10.مقاومتشم که انگار که خوبه شاید 3 4 بار از فاصله یک متری روی کاشی افتاده و هیچیشم نشده.(البته منو اگه بشناسید فکر میکنید که تمام قطعاتش از فولاد ساخته شده.)
11.sms فارسی هم میده ولی باید 7 خان رستمو رد کنید تا بتونید یه sms کوتاه بنویسید: اینجوریه که مثلا برای حرف ذ ،گوشی شماره ی 2 رو معرفی میکنه یعنی شما اول شماره ی مربوط به حروف دذرزژ رو از روی صفحه کلید میزنیدحالا باید شماره ی 2 رو بزنید تا از بین اون 5 حرف ، حرف ذ رو انتخاب کنید.(برای تازه کارها واقعا مصیبته برای منم که 6 ماهه دارمش همینطوره ولی در کل تایپ sms راحتتره ، مثلا برای زدن حرف ی توی نوکیا باید 4 بار دکمه ی مربوطشو بزنید ولی توی این روش باید 2 بار بزنید.ظاهر کار سریعتر و راحتتره ولی نمیدونید که چه عذابی میده به آدم)
12.دلیوری پیام ها به صورت یک sms به گوشی وارد میشه مثل نوکیا نیست که به یه باکس مخصوص بره.یعنی جای پیام ها رو توی اینباکس میگیره و هی زرتو زرت باید پاکشون بکنید.
13.بازی هم که داره ولی بازیای نوکیا یه چیزه دیگست.
14.جی پی اس اون هم که کلا از راه اینترنته و سامس gps شبیه نوکیا که خرجش فقط یه برنامست رو نداره.
15.دوربینه دوم هم که چون 3g نداره غیر فعاله.(همون بهتر که غیر فعاله چون نیـــــــــست مکالمه تصویری تو ایرانه عزیزمون فعاله...)
16.voice recorder اونم که کیفیت پایینی داره و فقط تا 5 دقیقه رو ضبط میکنه
17.در مورد رم هم بگم که سرعتش بدون اغراق فضایه (من که رم 8 گیگ انداختم آخ هم نمیگه)
این مواردی بود که احساس کردم کسی به اونا نمیپردازه و داره از چشم ملت میوفته
البته با کسی پدر کشتگی ندارم خودمم این گوشیو که در کل ازش راضیمو دارماااا!!!!!
نقل قول:
سلام
نمیدونم حقیقتش من کتاب پرنیان زیاد دارم خیلی خوب و راحت میخونم ... شما بقیه pdf هارو امتحان کن ...خبرشو بده
نقل قول:
می خوام بعد از مدت ها برم گوشی بخرم.بعد از تحقیقات فراوان به LG KC910i Renoir ,Samsung M880 Pixon, Samsung S8300 Ultratouch, SonyEricsson C905 رسیدم.به نظر شما کدوم بهتر.
ملاک های تصمیم گیری من:
1.قیمت از 250000 تا 300000 تومان
2.دارای بهترین کیفیت عکاسی و فیلم برداری(دوربین 8 مگا پیکسل به بالاو فیلم برداری 30fps به بالا)
3.وضوح و بلندی صدا
4.زیبایی
5.نداشتن مشکل محدودیت در نصب برنامه های جاوا
اشکالاتی که از LG KC910i Renoir گرفتن:
1.صدای زیر متوسط
2.مشکل با نصب برنامه های جاوا (محدودیت حجمی 3 مگا بایت)
3.باتری ضعیف
اشکالات samsung M8800 Pixon:
1.کیفیت فیلم برداری پائین تر ار LG KC910i Renoir
2.باتری ضعیف
3.از لحاظ عملکرد پائین تر از Samsung S8300 Ultatouch
اشکالات Samsung S8300 Ultratouch:
1.عمر يا زمان باطريش:اگر 25 دقیقه باهاش حرف بزنی باطریش کاملا خالی میشه.شارژ گوشیم تقریبا نصف روزه.
2.ساپورت نرم افزاری نداره.
3.صداش خیلی ضعیفه.
4.دوربینش کیفیت خوبی نداره.
اشکالات c905:
1.اسپیکراش ضعیفه
2.كيفيت متوسط فيلمبرداري .ضبط فیلم با رزولوشن QVGA و 30 فریم در ثانیه انجام میشود.و همچنین دوام كم محافظ كشوئي لنز دوربين
ممنون از حسن توجهتان
سلام بقیه گوشیها نظری نمیدم
1- زمان صحبت من تا 2 ساعت مداوم صحبت کردم ... 1 ساعت که شد مکالمه قطع شد دوباره تماس گرفتم ... با این حال 2 تا از خط باطری بیشتر مصرف نشد ...
2-ساپورت نرم افزاری؟ یعنی چی؟ ؟! هر چی به بقیه بخوره به اینم میخوره ... منظور c905 و kc910 و pixon هستش بعلاوه اینکه چون رزولوشن بالاتری هم داره بازیهای jar که برای امنیا و b7300 هم ساخته شده روش اجرا میشه همینطور star ...
3-متوسطه ولی کیفیت خوبی داره
4-دوربینش تو 8 ها عالیه ... حداقل از pixon و c905 بهتره ... با kc910 هم مقایسه نشده نظری ندارم
نقل قول:
راستی چند مورد رو در مورد این گوشی بگم ، شاید به درد اونایی که میخوان این گوشی رو بخرن خورد.
در ضمن من n78 و n73 و 5610 نوکیا دستم بوده و دیگه خوبه بد گوشیا رو چشیدم!!!!
!.این گوشی مثل بقیه گوشیای سامس خیلی خشگله و کلا دلبریش حرف نداره.....
2.کلا اگه بخوایم بگیم امکاناتش کمه ولی همون امکاناتیو که داره واقعا عالی کار میکنه و در حد خودشون خیلی رضایت بخشن.
3.از اینکه فینگر تاچه و قلمی نیست خیلی خوشحالم.
4.نه اینکه برنامه نمیخوام یا لازم ندارم، ولی فکر کنم از تنبلیمه که هیچ برنامه ایی نداره.چون خیلی واسم سخته که توش برنامه بریزم.(اینجا باید بگم دلم برای n78 n73 5610 تنگ شده)
5.شدت و کیفیت صدای خودشو حسن فریش (هندس فری) افتضاهه افتضاهه(NOKIA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6.در مورد باطری هم اون اولا که تازه خریده بودمش برام خیلی سخت بود که روزی 2 بار !!! شارژش کنم!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته خیلی زود هم شارژ میشد و عصبانیت منو از دلم در میاورد الانم که واسم عادی شده(نمیدونم اگه بازم نوکیا بگیرم باهاش قراره چیکار کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
7.عکاسیش به قول رفیقام در حد 5 مگاپیکسله نه 8 ولی به نظر من فیلمبرداریش در حد 12 نه 8!!!!!!!!(اغراق نمیکنم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8.قاب پشتش هم که نگو...... انگار که سالادو ریختی روشو با چنگال اوفتادی به جونش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9.فقط هم 1 باند داره و به خاطر همینه که موقع مکالمه صدای طرف رو خوب میشه شنید.
10.مقاومتشم که انگار که خوبه شاید 3 4 بار از فاصله یک متری روی کاشی افتاده و هیچیشم نشده.(البته منو اگه بشناسید فکر میکنید که تمام قطعاتش از فولاد ساخته شده.)
11.sms فارسی هم میده ولی باید 7 خان رستمو رد کنید تا بتونید یه sms کوتاه بنویسید: اینجوریه که مثلا برای حرف ذ ،گوشی شماره ی 2 رو معرفی میکنه یعنی شما اول شماره ی مربوط به حروف دذرزژ رو از روی صفحه کلید میزنیدحالا باید شماره ی 2 رو بزنید تا از بین اون 5 حرف ، حرف ذ رو انتخاب کنید.(برای تازه کارها واقعا مصیبته برای منم که 6 ماهه دارمش همینطوره ولی در کل تایپ sms راحتتره ، مثلا برای زدن حرف ی توی نوکیا باید 4 بار دکمه ی مربوطشو بزنید ولی توی این روش باید 2 بار بزنید.ظاهر کار سریعتر و راحتتره ولی نمیدونید که چه عذابی میده به آدم)
12.دلیوری پیام ها به صورت یک sms به گوشی وارد میشه مثل نوکیا نیست که به یه باکس مخصوص بره.یعنی جای پیام ها رو توی اینباکس میگیره و هی زرتو زرت باید پاکشون بکنید.
13.بازی هم که داره ولی بازیای نوکیا یه چیزه دیگست.
14.جی پی اس اون هم که کلا از راه اینترنته و سامس gps شبیه نوکیا که خرجش فقط یه برنامست رو نداره.
15.دوربینه دوم هم که چون 3g نداره غیر فعاله.(همون بهتر که غیر فعاله چون نیـــــــــست مکالمه تصویری تو ایرانه عزیزمون فعاله...)
16.voice recorder اونم که کیفیت پایینی داره و فقط تا 5 دقیقه رو ضبط میکنه
17.در مورد رم هم بگم که سرعتش بدون اغراق فضایه (من که رم 8 گیگ انداختم آخ هم نمیگه)
این مواردی بود که احساس کردم کسی به اونا نمیپردازه و داره از چشم ملت میوفته
البته با کسی پدر کشتگی ندارم خودمم این گوشیو که در کل ازش راضیمو دارماااا!!!!!
سلام .. ممنون از ریویو خوبت
1-موافقم
2-امکاناتش انصافا کم نیست ... شما تو این قیمت چنین گوشی با چنین امکاناتی محاله پیدا کنی ... کجا بهت تاچ خازنی با دوربین 8 با فیلمبرداری d1 به همراه صفحه نمایش amoled و صفحه کلید و ساپورت دایویکس میدن ؟
3-موافقم
4-جاوا همینه ! عزیز ولی خوب محدودیت حجم برنامه نداره
5-حتما بده یه چکاپی هم هندزفری و هم اسپیکر رو بکنن ... (به تازگی تهران امدم گفتم برای تنوع برم یه هندزفری خوب بگیرم دوستان از creatve 630 تعریف میکردن ... با هندزفری خودش مقایسه کردم البته با s8300 نه با mp3 player ..هندزفری خودش هم بیس بهتری داشت هم صداش بیشتر بود ... بعد تعریف philpis رو شنیدم رفتم گرفتم که متاسفانه الان کنار خونه افتاده و 21 هم پولشو دادم
6-باطری در کل شارژ خوب نگه میداره ولی تو استفاده سنگین مخصوصا اینترنت کم میاره ... ولی تو بازیو فیلمو صحبت کردن خوبه ...
7-چی بگم والا! با توجه به 8 هایی که تو بازار و دوربینهای دیجیتال دیدم به نظرم کاملا رضایت بخشه و جر بهتریناست
8-موافقم
9-مکالمه واقعا عالیه
10-اینم عالیه ..بهتر از عالی
11-موافقم
12-درسته
13-ربطی به نوکیا و سامسونگ نداره عزیز .. ربط به سیستم عامل داره ... ولی بازیهایی روش اجرا کردم که نوکیا n73 و n81 تیک زدن :31:
14-بازم ربط به سیستم عامل داره نه نوکیا و سامسونگ
15-درسته
16-کیفیتش بد نیست بالا هم نیست ... تو قیمت تنظظیماتش بری میتونی بزاری رو 60 دقیقه
17-اینو باید به دوستانی بگی که هی میگن سرعتش کمه !:18:
ممنون از ریویو خوبت :11:
eee:40:
جناب پالپ آشنا
واقعا ممنونم از این پیام آخریتون
یادمه با شما بود که بنده مشورت کردمو این گوشیو خریدم
مورد 16 رو هم نمیدونستم که 1 ساعت میتونه ضبط کنه ممنونم ولی بازم در مورد کیفیت ضبطش ناراضی ام
شما هم خیلی خوب گفته هامو نقد کردید
بازم ازتون تشکر میکنم
راستی در مورد دوربینش اینم بگم که نمیتونم عکس واضح و بدون تار بگیرم
اگه میتونید یه کمکی در این مورد بهم بکنید که تنظیماتشو چیکار کنم تا عکس هاش واضح بیفته...
نقل قول:
سلام عزیز ... خوب منوت رو اگه فارسی کنی میتونی تنظمیات رو خیلی خوب پیدا کنی ...
در هر صورت .. فلش رو حتما خاموش کن ... عکس رو در حالت super fine بزار .. تما قسمتهایی که خودکار میشن غیر از فلش که باید خاموش کنی خودکار بزار ...ضد تکان رو روشن کن ... wdr هم روشن کن .. اگه روشننکنی کنتراست عکس بالاتر میشه ودر نتیجه شفافیتش بیشتر میشه اما تعادل بین سایه و نور کمتر میشه ....تشخیص بسته بودن چشم هارو خاموش کن ... همینارو انجام بده همه جا نسبتا عکسهای خوبی میگیری .. بخوای عکسهای بهتری بگیری باید در شرایط مختلف خودت تمرین کنی تا دستت بیاد
من s8300 دارم و راضیم.باهاش راحتم وکارمو راه میندازه.فقط با عکاسی اون مشکل دارم.فیلمبرداریش بدون یدون هیچ مقدمات و تنظیمی عالیه ولی هر جوری تنظیم میکنم عکساش اونجوری که انتظار دارم نمیشه.بعضی وقتا محشر میندازه ولی بیشتر شانسیه.یه وقت تار میشه یهوقت زرد میفته از بعضی منوهای تنظیماتش هم سردر نمیارم.مثلا نورسنجی نقطه ای و ماتریس و مرکزی چه فرقی دارن؟روکدوم باید بذارم؟یا حالت زوم رو چی باشه؟ماکرو یعنی چی؟نمیخوام واسه هر عکس تنظیم کنم.میدونم که قابلیت انداختن عکسای عالی رو داره.ولی چه جوری؟iso یعنی چی؟کمکم کنید.کاربرد حالت اسکن چیه؟همون همه چی خودکاره؟منتظرم یکی حسابی روشنم کنه.