دوست گرامی بعد از واردات پژو ۴۰۵ جی ال یک تعداد بسیار محدود از ۴۰۵ glx با موتور ۱۶۰۰ سی سی هم تولید شد که این داشبورد به این ماشین مربوط میشه و glx بعدی که موتور ۱۹۰۵ سیسی داشت داشبوردی مثل جی ال ایکس های الان دارهنقل قول:
Printable View
دوست گرامی بعد از واردات پژو ۴۰۵ جی ال یک تعداد بسیار محدود از ۴۰۵ glx با موتور ۱۶۰۰ سی سی هم تولید شد که این داشبورد به این ماشین مربوط میشه و glx بعدی که موتور ۱۹۰۵ سیسی داشت داشبوردی مثل جی ال ایکس های الان دارهنقل قول:
راهنمایی کنید چجوری موتور elx پرشیا رو تست کنم خوب هست یا نه
به بدنه واردم ولی از موتور سر در نمیارم
چه صدایی و چه چیزایی و کدوم قسمتهای موتور رو چک کنم
برای خرید
ممنون
به این تاپیک برید شاید کمکتون کرد:20:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان
این قضیه مشکل ترمز abs پارس سال چیه ؟
کسی اطلاع داره ازش ؟
Sent From Mr Emad iPad Using Tapatalk
دوستان داخل کیلومتر پژو ۴۰۵ کنارچراغ چک سمت راست یه گردیه که دورش نقطه هم داره واسه چیه امروز یه لحظه روشن شد واسه من ؟؟؟
چراغ هشدار لنت ترمز هست.نقل قول:
گاهی اوقات که ماشین رو کارواش ببرید یا تو هوای بارونی رانندگی منید
خیلی کم احتمال روشن شدنش هست.
البته لنت های ماشینتون رو هم چک کنید خوبه.
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
نقل قول:
مشکلی که مطرح نشده ازش
کلا سیستم ABS تمام خودروهای داخلی از عملکرد راضی کننده برخوردار نیست.
حالا شاید یکی بهتر از دیگری عمل کنه.
ممنونم از راهنماییتون .البته الان که دوباره نگاه کردم خاموش شده همون لحظه یکمی اب رو لاستیک جلو ریختم فکر میکنم ازهمون باشه به قول شما.نقل قول:
راستی موقعی که پامو از رو کلاچ برمیدارم پدال کلاج قریچ قریچ میکنه زیر پام از چیه !؟؟؟؟
سلام
روز پنجشنبه یه 405 سه ماه کارکرد رو اورده بودند نمایندگی که سرسیلندرش مرخص شده بود .
سرسیلندر شده بود مثله چوب موریانه زده,دلیلش چیه؟
سلام
با چه ماده ای آثار چسب دو لایه رو از بین ببرم؟!
یه باله پلاستیکی برای 405ـمون خریده بودم که با چسب دو لایه چسبوندمش و حالا که جدا شده چسب همونجوری مونده.
در مورد پژو پارس ال ايكس با موتور tu5 هرچي ميدوند بگيد - مشكل ترمز abs كه توي 405 slx با موتور tu5 بسيار حال بهم زنه(امروز ترمز ميگيري فردا وايميسه مخصوصا قبل از سرعت گير) توي اين مدل پارس هم هست؟؟؟كلا اگه كسي اين مدل پارس رو داره نظرش رو بگه - قصد خريد دارم - ممنون