ممنون از راهنماییتون! لنگ باید خیس باشه یا خشک؟! بعد تا چه مدت اثرش باقی هست؟ منظورم اینه که هر بار می خوام برم بیرون باید بزنم؟!نقل قول:
Printable View
ممنون از راهنماییتون! لنگ باید خیس باشه یا خشک؟! بعد تا چه مدت اثرش باقی هست؟ منظورم اینه که هر بار می خوام برم بیرون باید بزنم؟!نقل قول:
نقل قول:
لنگ مهم چطوری باشه نیست شما حتی مایع رو بریزی کف دستت و با ست بکشی به شسشه هم همون کار رو انجام میده
مهم اینه که اون مایع روی شیشه باشه و مانع از بخار گرفتگی شیشه ها در روزهای زمستانی بشه
اثرش معمولا چندین روز باقی میمونه
یه روش دیگه هم من می شناسم که سرکه را با آب قاطی کن وبزن به شیشه دیگه شیشه هاتون بخار نمی کنه.
اون چیزی که دفترچه راهنما واسه بخار زدایی نوشته:
در صفحه تنظیم حالت شیشه جلو را انتخاب کنید
کلید تنظیم دما را به بخش قرمز رنگ حرکت دهید
کلید سرعت دمنده را در حالت حداکثر قرار دهید
که با این کار دمای شیشه را افزایش میدهید و از ایجاد بخار بر روی آن جلوگیری میکنید
یه روش دیگه هم هست
پیاز
نصفش کنید بزنید به شیشه تا 2 هفته راحتید
دوستان بعضی وقت ها با ترمز های ناگهانی دور موتور از تنظیم خارج و رو 2 وایمیسته!!!
میدونید دلیلش چیه؟
سلام .
دوستان یه سمند 89 lx دوگانه دارم . از روزی که سوارش شدم یه نکته اذیتم میکنه . به سرعت 110 که میرسه از یه جایی یه صدای خرخر میاد. چه با دنده 4 باشه و چه 5 . تا از 110 رد میشه صدا قطع میشه.
شما هم این صدا رو تجربه کردین؟
اصلا از کجا میتونه باشه؟
ممنون
واشر سر اگزاز رو چک کن شاید از اون باشه
ولی در کل صدا از عقب ماشین میاد از توی موتور بغل از کجاش میاد؟
از تو موتور میاد. دقیقا رو سرعت 110 ولی 112 نه 108 هم نه . خر خر تا سرعت عوض نشه تموم نمیشه.
دوستان یه سوالی
من میخوام برف پاکن سمند رو عوض کنم به نظرتون چی بخرم بهتره؟ یه مشکل دیگه ام با آب پاشش دارم یه مدلی بگید که مشکل کور شدن سوزن اب پاش نداشته باشه