فایروال و یا آنتی ویروس شما جلوی وصل شدن وی پی ان را می گیرد و آن را بلوک می کند که باید وارد تنظیمات فایروال و آنتی ویروس شوید و پورت و نرم افزار مربوط به وی پی ان را به آن معرفی کنید.نقل قول:
Printable View
فایروال و یا آنتی ویروس شما جلوی وصل شدن وی پی ان را می گیرد و آن را بلوک می کند که باید وارد تنظیمات فایروال و آنتی ویروس شوید و پورت و نرم افزار مربوط به وی پی ان را به آن معرفی کنید.نقل قول:
به خدا اکانتم درسته. . . .
حالا چیکار کنم که از رو pppoe بیاد رو همون حالتی که کانکشن میخواد؟
یا ان را غیر فعال کنید!
فکر نکنم ربط داشته باشه به pppoe ! باید وارد صفحه کانفیگ مودم بشی و pppoe را به bridge تغییر بدی!
کد:http://www.shatel.ir/content/view/110/36/lang,fa_IR/index.html
سلام
همین الان رانژه صبانت برداشته شد!!
امروز که دیگه نمی شه کاری کرد میفته واسه شنبه!!
شاتل هم که پورتاش تو مرکز دستغیب پره!!!
کسی اینجا پارتیش تو شاتل کلفت نیست واسه من سرویس بگیره؟!
حالا باید از بین ماتریکس و فن آوا یکی رو انتخاب کنم!!
کسی فن آوا نداره یکم اطلاعات در مورد سرعت دانلودش و سرعت دانلود شبانش بده؟!
ماتریکس 256 رو یکی از دوستام داره می گه حداقل سرعت 40 هست و بعضی وقتا سرعت به 100 می رسه!!
بعضی وقتا هم 20 دقیقه قطع می شه!!
به این دوستتون بفرمایید یکم کمتر ببنده :دینقل قول:
ماتریکس 256 رو یکی از دوستام داره می گه حداقل سرعت 40 هست و بعضی وقتا سرعت به 100 می رسه!!
بعضی وقتا هم 20 دقیقه قطع می شه!!
من الان به همراه تعداد زیادی از دوستام 6 ماهه که ماتریکس هستیم و نه تا حالا سرعت 256ـمون از چهل بالاتر رفته نه به صد رسیده !
فکر می کنم بین فن آوا و ماتریکس قیمت های ماتریکس بهتر باشه
دوست ایشون راست میگهنقل قول:
اکانت 512 سرعت دانلودش به 110 میرسه :31:
سلام
این لینک قیمت سرویس فن آوا :
ماتریکسیا نگفتید که قطعی دارید یا نه؟!؟کد:http://www.fanava.com/adsl-prices/p.htm
راستی فعلا ماتریکس هم داخل مرکز دستغیب سرویس نمی ده چون تو مرکز دستغیب کابل برگردونه!
حدس می زنم شاتل هم واسه همین بهم گفته سرویس نمی ده!!
حالا شنبه باید بریم زورمونو بزنیم ببینیم چی می شه!!
اول می رم شاتل،نشد فن آوا،نشد هم دیگه باید تا شنبه بعدش صبر کنم تا عملیات اضافه شدن پورت ها تموم بشه!!
بعد دیگه پورت خالی زیاده!!
قطعی که هست ، اما نه در حدی که اذیت کنه و زجرآور باشه ... نسبت به چند ماه پیش خیلی خیلی بهتر شدهنقل قول:
ماتریکسیا نگفتید که قطعی دارید یا نه؟!؟
نه شاتل کلا ظرفیت مرکز دستغیبش پره ... ( الان خیلی وقته )نقل قول:
راستی فعلا ماتریکس هم داخل مرکز دستغیب سرویس نمی ده چون تو مرکز دستغیب کابل برگردونه!
حدس می زنم شاتل هم واسه همین بهم گفته سرویس نمی ده!!
شیراز شاتل چطوره؟ دیروز تا حالا سرعت دانلود و آپلودم 0.05 شده! پینگ هم 980!
آرانیک هم خط هاش قطعه!!!!!
سلام می رسونه!:31::27:نقل قول:
128 اکو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که خوبه ! دیشب هم 1200 مگابیت دانلود داشتم!