خوب مموریت رو فرمت کن دوباره آهنگ ها رو بریز!(هنوز که چیزی نشده داری به گوشی بد و بیراه میگی! هنوز مونده تا به مشکلاتی که من تجربه کردم برسه!!! :دی!)نقل قول:
Printable View
خوب مموریت رو فرمت کن دوباره آهنگ ها رو بریز!(هنوز که چیزی نشده داری به گوشی بد و بیراه میگی! هنوز مونده تا به مشکلاتی که من تجربه کردم برسه!!! :دی!)نقل قول:
توی بخش هک موبایل یونس روش هک رو گذاشته و تاپیکش هم مهم شده.خیلی راحته.من زیاد وارد نیستم اما خودم انجام دادم.فقط باید فایلهای cer , key رو از تاپیکش سفارش بدی.نقل قول:
نقل قول:
کلاً هرکی هک می کنه باید پای لرزش هم بشینه ! :27: (معمولاً این جوریه دیگه). اما اون برچسب رو حتی اگه خودتم برنداری، چسبندگیشو از دست می ده و کنده می شه پس بهش دل نبند. صفحه هم به نظرم مقاومه، چون خودم برچسب رو ورداشتم (و خیلی آسون ور اومد) و الآنه دارم راحت باهاش کار می کنم. اگه با انگشت یا قلم خودش یا اون ابزار مثلثی کار کنی آسیب نمی بینه. فقط از اشیای نوک تیز استفاده نکن و وقتی تو جیبت می ذاری، حواست باشه کلیدی چیزی تو جیبت نباشه. من از یکی از این پروموشنرها پرسیدم، گفت ببین این گوشی رو ما یه ماهه گذاشتیم مردم میان باهاش کار می کنن، حتی با خودکار رو صفحش می زنن ولی هیچیش نشده، منم که دیدم واقعاً روش خش نبود؛ دلیلی هم نداره، چون اگه خش بیفته که کسی نمی ره بخره.
سلام
چرا من هرچی sis میخوام نصب کنم روش، پیغام certificate expired میده؟
تاریخ رو عقب جلو کردم فایده نداشت
ساین کردن هم نمیخواد این فایلها
به نظر من گوشی خیلی خوبیه دیگه واقعا از ان 95 هشت گیگ خسته شده بودم همش هنگ میکرد با اینکه 1 گیگش بیشتر پر نبود ولی این گوشی خیلی محشره
فقط تنها ایرادش نداشتن ژئوتگینگ و حساس نبودن به اثر انگشته ولی با قلم و ناخن دست سریع عمل می کنه دوربینش بدک نیست ولی بهتره 100 تومن پول بدید دوربین کانن بگیرین
کلا گوشی بدی نیست
دوستانی که توی کیش آشنا دارن می تونن بگن این گوشی رو فامیلاشون با 100 تومن قیمت کمتر از تهران بخرن و واسشون بفرستن گارانتی اصلی هم داره
من فعلا واقعا ازش راضیم تا چی در آینده پیش بیاد
مال منم همونطوریه ولی فکر نکنم اتصالات اصل باشه چون نوشته etesalat در حالی که باید بنویسه itsalat دوما فرق قیمت باید داشته باشه با گارانتی های دیگه ولی فرقی با ایران تل نداشتنقل قول:
من با همون اولی خریدم 370 تومن
در ضمن وقتی توی جیب می زارین حتما توی کیف مخصوصش که توی جعبه اش هستش بزارین چون از جنس پلاستیکه و خوب از ال سی دی محافظت می کنهنقل قول:
با پی سی سوئیت تبدیل کنی هنگ نمی کنهنقل قول:
سلام...نقل قول:
يه بار با 7370 مستر ريست كن ببين درست ميشه يا نه سپهر...:46:
شاد باشي
با سلام
گوشی من شبکه رو میشناسه ولی نمیدونم برای وارد کردن proxy باید به کدوم قسمت برم.
لطفاْ راهنمایی کنید.