سلام آیا از مارک فیلیپس مدل جدیدتری از 3360 هم تو ایران داره که امکاناتش بیشتر باشه؟ اگه هست چه مدلی با چه قیمتی؟
Printable View
سلام آیا از مارک فیلیپس مدل جدیدتری از 3360 هم تو ایران داره که امکاناتش بیشتر باشه؟ اگه هست چه مدلی با چه قیمتی؟
نقل قول:
کسی نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13::13:
سلام دوستان
dvd palyer -1 پايونير dv420-v چه زير نويس هاي رو پشتيباني مي كنه و با زير نويس هاي فارسي مشكل داره يا نه ؟ و همچنين بجز wmv/divx چه فرمت هايي رو پشتيباني ميكنه ؟
2-چه dvd player پيشنهاد مي كنيد كه فرمت هاي wmv/divx/avi/mkvرو پشتيباني كنه و با زير نويس فارسي هم هيچ مشكلي نداشته باشه . usb هم بخوره كه چه بهتر قيمت هم حدود 100 تومان باشه اگر هم بيشتره لطفا قيمت رو ذكر كنيد
با تشكر از راهنمايي هاي شما
دوستان به من ((( فیلیپس 3360 ))) رو پیشنهاد دادن.
اگه بخوام قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونو داشته باشه چه قدر میره رو قیمت؟ Blue ray بخونه چی؟
usb میخوام حتما داشته باشه.
قیمت هم حدود 100 تومن دیگه خیلی بالاتر از 100 نره
ممنون میشم راهنمایی کتید.
با 100 تومن شما نمیتونی دستگاهی بخری که قابلیت ضبط داشته باشه و یا BlueRay بخونه.نقل قول:
2- هیچ DVDPlayer ی Mkv نمیخونه.نقل قول:
3360 فیلیپس گزینه ی خوبیه.
با چه قد میشه؟
blue ray نداشته باشه مهم نیست. اگه ضبط بکنه چی؟ البته کیفیت خوبی داشته باشه قیمتش میره تو چه حدودی؟
من مشکلی دارم با philips 3360 از هایپر استار خریدم ۸۴ تومان.
مشکلم با زیرنویسهای .Srt که برای Divx میزارم حرف های چرت و پرت پخش میکنه
فورمتشم با notepad کردم utp-8 بازم نشد اگه کسی واقعاَ میدونه چیکار باید بکنم کمکم کنه
ممنون میشم
برای چندمین بار : 3360 اینکودینگ UTF-8 پشتیبانی نمیکند.نقل قول:
زیرنویس را ارور گیری کرده و به Sub/idx تبدیل کنید.
آقا ممنون چجوری error گیری کنم ؟ چجوری تبدیل به sub idx بکنم ؟ اینارو بلد نیستم بخدانقل قول:
راستی میخواستم pioneer 420 بخرم اونم ساپورت نمیکنه SRT رو ؟
دمت گرم آقا.