[سیستم موردنیاز [assassin's creed 2وتاریخ عرضه برای pc]
Printable View
[سیستم موردنیاز [assassin's creed 2وتاریخ عرضه برای pc]
سیستم مورد assassin's creed 2
یه سوال داشتم من میخوام بازی مورد علاقه خودم یعنی dragon age رو در بالاترین کیفیت بازی کنم به نظرتون چه سیستمی میتونه این بازی را در بالاترین حد اجرا کنه؟
نقل قول:
- Processor: Dual Core 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core® 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended)
- RAM: 2 GB Windows XP / 3 GB Windows Vista / Windows 7
- Video Card: 256 MB DirectX 10.0-compliant video card or DirectX 9.0-compliant card with Shader Model 3.0 or higher
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0-compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 9.0 or 10.0 libraries (included on disc)
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 12GB
سیستم خیلی خفنی نمیخواد. من با سیستم خودم با آخرین گرافیک تونستم اجراش کنم بدون هیچ مشکلی:نقل قول:
8800 GT
E8400
4gb Ram
که مطمئنا با رم2 توی xp کارت راه میفته.
سلام
خواستم ببینم با این سیستم میتونم بازیهای جدید رو راحت اجرا کنم؟
CPU:Intel Q8300
VGA:ATI 5770
Ram:4GIG
آره دوست عزيز.نقل قول:
اما تجربه ثابت كرده بهم كه سيستم هايي كه از پردازشگر اينتل استفاده ميكنن با كارت گرافيك Geforce بازدهي بهتري دارند تا ATI. و برعكس واسه AMD باز ATI عالي بازدهي داره.
اما كلا سيستم خوبي هست و ميتوني بازي ها رو بدون مشكل اجرا كني.
یه سوال دیگه :
این سیستم تا چه مدت پاسخگوئه؟
CPU:AMD Athlon X4 630
VGA:ATI 5770
Ram:4GB
نميشه گفت تا كي؟!! اما واسه بازي فكر ميكنم تا پايان همين امسال باشه. چون اينطور كه معلومه بازي هاي غول و خفني واسه بعد از عيد نوروز در نظر گرفته شده اند و در حال روانه شدن به بازار هستن!!!!
سی پی یوم ضعیفه؟
دمتون گرم که به هم کمک میکنید
لطفا بگید چه سیستمی برای بازیهای Fallout3 و FarCry2 لازمه البته هم برای ویندوز xp و هم برای ویندوز هفت (windows viena)