سلام دوستان.من می خوام n79 بخرم.ممنون میشم اگه بهم بگین...
*الان اصلش ساخت کجاست؟
*با کدوم گارانتی ها ارائه میشه؟
*قیمتش چقدره؟
*آیا با این قیمت میشه گوشی بهتری خرید؟
*به نظر شما تو تهران از کجا بخرم بهتره؟
*عذر می خوام که این همه سوال کردم*
Printable View
سلام دوستان.من می خوام n79 بخرم.ممنون میشم اگه بهم بگین...
*الان اصلش ساخت کجاست؟
*با کدوم گارانتی ها ارائه میشه؟
*قیمتش چقدره؟
*آیا با این قیمت میشه گوشی بهتری خرید؟
*به نظر شما تو تهران از کجا بخرم بهتره؟
*عذر می خوام که این همه سوال کردم*
سلام
1- همه چینی هستن (بعضی ها لیبل فنلاند خوردن پس مراقب باش پول بیخود ندی) چینی بخر و خیال خودت رو راحت کن
2- بضی ها کارانتی اتصالات تهران دارن و خیلی جاها هم بدون گارانتی(گارانتی که تو ایران بدرد نمیخوره)
3-490 تا 500 حدودا
4-samsung 8910 hd یکم گرونتره ولی گوشی خوبیه
فکر نکنم قیمتش 500 باشه.نقل قول:
آخرین قیمتی من داررم حدود 330 هستش. این قیمت شما مال چه تاریخیه؟
راستی این گوشی مجارش پیدا نمیشه؟
حق با شماست
فکر کردم 97 میخوای:31:
ولی هنوز چینی بودن و گارانتی درسته
تو بازار جمهوري الان قيمت دقيقش چنده ؟
سلام من دو ماه قبل خریدم در مشهد 319 با گارانتی اصلی اگر چینی نباشد تقلبی است ولی از من می شنوی نخر چون سرعت اجرای برنامه ها کم است بخصوص موقع دیدن تصاویر در گالری. من قبلا n70 داشتم. خیلی بیشتر از n70 هنگ می کند. بخصوص موقع کار کردن با gps یعنی اگه با نرم افزارهای خود گوشی کار کنی و خارج شی بعدش با نرم افزارهای جانبی مثل smartcom gps کار کنی، یا gps از کار می افته یا اصلا نمیتونی از نرم افزار خارج بشی و مجبوری گوشی رو خاموش و روشن کنی. البته کلی مشکلات دیگه داشت که با آپدیت حل شده است. از قبیل تیک موقع فیلمبرداری، از کارافتادن ویبره با قطع صدای زنگ. از ما گفتن بود.نقل قول:
بعضی از نرم افزارهای jar مانند ir_darooبعد از نصب اجرا نمی شود واخطار application errorرا می دهد لطفا راهنمایی کنید
من هم آزمایش کردم همین خطا را می دهد.نقل قول:
سلام
در مورد این گوشی
1- GPS داره؟
2- میشه از فلاشش به عنوان چراغ قوه استفاده کرد؟
3- قیمت روز؟
4-نظر شما در موردش؟
جي پي اس داره
2. بله
3. تو پاساژ دو نوع هست يه نوع هستش باز شده و ظاهر تميز نيست ميدن 285 تومن ... اما يه نوع هست خيلي تميز و آک بدون حتي يه خش 295 الي 300 ... حتما نوع دوم رو بگير ...
4 . خوبه من به تازگي گرفتمش و راضي هستم