دوستان تا 2 ماه دیگه داتک سرویس های سرعت بالا تر ارائه می کنه! اینطور که شنیدم تغییر قیمت تو سرویس های فعلی منتفی است!
Printable View
دوستان تا 2 ماه دیگه داتک سرویس های سرعت بالا تر ارائه می کنه! اینطور که شنیدم تغییر قیمت تو سرویس های فعلی منتفی است!
شما از کی همچین چیزی شنیدی؟نقل قول:
میشه منبع خودونو بگید؟
خوب سرعت بالاتر لابد قیمتش هم بالاتره دیگه اون خیلی زیاد.مثلا لابد دو برابر قیمت 512
تا منبع موثقی نباشه نمیشه بهش تکیه کرد
اگه اینطوری که شما میگی باشه که خیلی عالیه اما...
نقل قول:دوست عزیز من جایی نمی بینم گفتم بحث تورنت ممنوعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط گفتم برین در تاپیک مرتبط به تورنت ( جایی که تورنت باز ها انجا هستن ) بحث کنید ...نقل قول:
مورد دیگر من کی مدیر شدم خودم خبر ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
در اخر متن ها را درست بخوانید
فعلا که به من گفتن بعد از عید بیام دونبال سرویس ( الان تو نوبت انتظار گذاشتنم مثلا):13:نقل قول:
اگر قراره تغییر ندن که نباید بیان ان حرف های ارائه نکردن سرویس های فعلی رو بگن....
نقل قول:
آخه خیلی خشنی!! گفتم الان کلا از انجمن بیرونمون میکنی!!:31::31:
این به خاطر اینه که فعلا پورت خالی ندارن نه اینکه می خوان تغییری بدن!نقل قول:
مشتری ها رو تو صف میذارن که نرن جای دیگه بگیرن
امیدوارم که زودتر بگیری ولی معلوم نیست کی نوبتت بشه
شما لطف دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا من تازه مرکز مخابراتی ام رفته زیر پوشش....پورت خالی نبودن کجا بود این وسط.....
و عجب سوت و کور است اینجا.....برم باز یک استعلام بکنم ببینم خطم چی شد.....راستی این داستان سرویس ها به کجا رسید؟
والا فعلا که خبری نیست و قطعا قبل عید هم هیچ خبری نیستنقل قول:
ایشالا بعد 15 فروردین همه چی مشخص میشه
ببینم قبل عید کسی درخواست جدید داده ؟نقل قول:
کسی اینجا 256 داتک داره تست بزاره ببینم چجوریه !؟ ممنون
والا اقا مصطفی عشقی 256 دارهنقل قول:
بهش پی ام بده برات بزاره