یکی سایت یا تلفنی چیزی از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داره؟؟؟
Printable View
یکی سایت یا تلفنی چیزی از سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي داره؟؟؟
نقل قول:کد:www.cra.ir/
۹۹ درصد مودمت مشکل پیدا کردهنقل قول:
واسه تست باه یه مودم دیگه امتحان کن ببین همینطوریه
با سلام به مدیریت محترم و دوستان عز یز می خواستم بدونم چرا اجازه save کردن صفحات داده نمی شه . حالا
نمی دونم یا مشکل از سیستم من است چون وقتی گز ینه Save AS رو میز نم نوار save کردن می یاد و تا 99% می ره جلو و بعد یه ERROR با این پیغام : This Web page could not be saved می ده . لطفا" راهنمایی کنید با شتکر از مدیریت محترم و تمام دوستان عز یز
چرا نمیشه؟؟؟نقل قول:
خوبم میشه.
از چه مرورگری استفاده میکنید؟
مشکل از چیه ؟
نقل قول:
سلام دوستان :11:
من از مودم Corecess استفاده می کنم که با LAN به کامپیوتر وصل میشه ؛ دو تا سوال داشتم :
- اول می خوام بدونم راهی هست که بتونم مودمم رو به یه کیس دیگه که کارت شبکه نداره وصل کنم ؟!؟ :23:
- دوم هم می خواستم بدونم اگر مودم به دوتا کامپیوتر که شبکه شدن وصل باشه و هر دوتاشون هم در حال استفاده از اینترنت باشن ، سرعت اینترنت بین اون دوتا نصف میشه یا اینکه هر کدوم همون سرعت اولیه رو دارن ؟!؟ :9:
چند تا مطلب:نقل قول:
اولا اینکه آیا مودم، با USB هم وصل میشه؟
دوست عزیزم سرعت نصف نمیشه. بلکه به نسبت استفاده دو تا کامپیوتر، سرعت بین اونها تقسیم میشه. :27:
موفق باشید :40:
اولا ممنون از راهنماییتون :10:نقل قول:
در جواب سوالت باید بگم که نه ، فقط با LAN وصل میشه :11: !
دوستان سلام
من میخوام اشتراک adsl بگیرم، ساکن تهران هم هستم، هدفم بیشتر وبگردی و گاها دانلوده، اینم بگم که در مورد adsl و چیزایی مرتبط باهاش صفر کیلومترم! لطفا منو در موارد زیر راهنمایی کنید:
1) کدوم شرکت بهتره؟ صبانت یا پارس آنلاین یا شاتل یا ...؟؟
2) مودم چه مارک و مدلی بهتره؟ من میخوام همزمان 2 تا لپ تاپ و یک pc به مودم وصل شه
3) مودم های بی سیم با معمولی چه تفاوت خاصی داره؟ از نظر سرعت فرقی دارند؟
4) اسپلیتور چه مارک و مدلی بگیرم؟
5) سرعت هایی که مینویسن تو سایتها، مثلا 64 و 128، اینا تفاوت سرعتشون واقعا دو برابره؟ فاحشه یا اینکه فقط دهن پر کنه؟
6) بازم سوال دارم :11: پیشاپیش از راهنماییتون تشکر می کنم تا بعدا ادامه داستان:40: