آیا گوشی های سامسونگ مثل نوکیا هک میشه
لطفا یکی راهنمایی کنه
Printable View
آیا گوشی های سامسونگ مثل نوکیا هک میشه
لطفا یکی راهنمایی کنه
I8510 هنوز نه در حال کار کردن روش هستن فکر نکنم بتونن
مثل اینکه دوستان روش هک این گوشی هم پیدا شد
:18::27::31:کد:http://www.mobilestan.net/showthread.php?p=800578#post800578
آقا دمت گرم هک شد:8::15:
بهادرجان تو خودت تست کردی ببینی واقعـــا هک میشه یا نه ؟
آره هک شد و کلاینت رپیک N-Gage روش نصب شد ولی بازی ها رو بالا نمی یاره
این چه جور هکییه که بازیها رو بالا نمیاره ؟پس کاربردش چییه ؟
چقدر عکسهای ان82 در مقابل آی8510 و تی300 از لحاظ جزئیات و وضوح ضعیفن ........ ولی فلاش ان82 واقعا آدمو به شک میندازه ........نقل قول:
سلام دوستان همون جور که قول داده بودم مقایسه ای بین i8510 و n82 انجام دادم فقط شرمنده یکم طول کشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بتونین کیفیت عکس ها رو کامل ببینین اونارو توی فایل زیپ و بصورت کامل قرار دادم قبول دارم حجمش بالاست ولی ارزش داره و برای اینکه کامل کیفیت رو مقایسه کنین با دوربین t300 سونی هم که 10.1 مگاپیکسل هست عکس گرفتم و قرار دادم و همینجور چندتا عکس از باز شده i8510 که خودم از گوشی خودم گرفتم و تو این عکسها می تونین سایز لنز و میکروفن دوم گوشی رو دقیق ببینین
عکس i8510
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس n82
عکس t300
عکس دوربین و میکروفن i8510
اگر بد بودن خوب بودن به بزرگواری خودتون ببخشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوالی ،اون عکس لپتاپ تو تاریکی مطلق بوده ؟ تی300 چرا اونقدر فلاشش ضعیفه ؟؟؟!!!
آیا برنامه های مخصوص شتابسنج (مثلا برنامه ای که با تکون دادن گوشی سایلنت میشه یا . . .) رو گوشی اینوو نصب میشن؟
sonkia جان نه
این نرم افزارها نصب میشن ولی اجرا نمیشن
الیته تا جائی که من اطلاع دارم رو ورژن جدید گوشیهای نوکیا هم به خاطر ارتقاع نرم افزاری و عدم پشتیبانی اجرا نمیشن و باید منتظر نسل جدید این نرم افزار ها باشیم
تا حالا هر چی بوده کار نمیکنه.