این دو لینک رو چک کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این دو لینک رو چک کن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
آیپاد تاچ تمام قابلیت های آیفون رو غیر از عکاسی و SmS و تماس تلفنی داره ؟ ؟ یعنی در بقیه ی موارد 100 درصد با آیفون یکیه ؟ و صفحش هم خازنیه ؟ سیستم عاملش هم با اون یکیه ؟ یازی های آیفون رو این هم نصب میشه ؟ سرعتش از آیفون بیشتره یا کمتر ؟ کلا برای من که به عکس و Sms و تماس تلفنی نیاز ندارم کار آیفون رو میده ؟ GPS داره ؟
فایل Pdf رو باز میکنه ؟ ( این خیلی مهمه ) فایل آفیس رو چه طور ؟ وایرلس داره ؟
کلا ببخشید زیاد پرسیدم مرسی .:11:
ببین دوست من 1:سیستم عاملشون یکی هستن یعنی مک
2:سی پی یو ایفون قوی تر هست
3:ایپادتاچ هیچ قابلیت ارتباطی به جز وای فای و بلوتوث نداره
4:سبک تر و باریک تر هست ایپادتاچ
5:قایبلیت ضبط صدا با نصب برنامه حل میشه در ایپادتاج
همین...
چند مگا هرتز فرق دارن ؟:20:نقل قول:
یعنی امکان داری بعضی از بازی های خفن گرافیک رو آیپاد تاچ نصب نشن ؟:31:
برای جیلبرک کردنش هنوز هم اون فایل 14 مگی کاربرد داره ؟
آیپاد های بازار العان همه 2.2 هستن ؟ چه طور میشه موقع خرید فهمید ؟
(همه ی آیپاد جی 2 ها ورژن 2.2 هستن ؟)
نگفتین PDF رو بدون برنامه راحت اجرا میکنه یا نه ؟ ( حجم بالای 20 مگابایت یا بهتر بگم متن های 300 یا 400 صفحه ای )
باز هم متشکرم از بذل توجه شما.:40::10:
نه عزیز اصلا به اون صورت نیست اصلا مک مثل ویندوز موبایل و ... نیست خوب ببخشید موبایل بالاخره با یه موزیک پلیر فرق داره چون
باید یکسری کارهای بیشتری هم انجام بده برا همین پردازشگر قوی تر میخواد ایفون 620 مگاهرتز هست ولی ایپادتاچ حدود 430 مگاهرتز ...
الان معمولا 2.2.1 هستن کاری نداره وقتی خریدی برو :
setting/general/about اونجا تمام مشخصات رو زده !!!
نه عزیز اول جیلبرک میکنی بعد باید برنامه نصب کنی براش !!!
....................................
راستی نیاز هات چیه اصلا ؟ وگرنه مدل های ایپاد کلاسیک هم خیلی باحاله من خودم یکی میخوام برم بخرم:11:
:11:نقل قول:
iPod Touch 2g:
CPU: Arm 6 running at 533 MHz
GPU: PowerVR MBX Lite
iPhone 3G S:
CPU: Arm 7 running at 600 MHz
GPU: PowerVR SGX
لینک منبع :نقل قول:
کد:http://toucharcade.com/2009/06/20/iphone-3g-s-vs-ipod-touch-cpu-opengl-es-benchmarks/
مهم ترین کاربردش برای من خوندن کتاب و بازی و فیلم دیدن هست و مهم ترین سوالم :
رو بدون برنامه یا حتی با برنامه راحت اجرا میکنه یا نه ؟ ( حجم بالای 20 مگابایت یا بهتر بگم متن های 300 یا 400 صفحه ای )
برای مطالعه ی pdf بدون برنامه که نه ولی با برنامه میدونم که اجرا می کنه ولی خب چون خودم تا حالا امتحان نکردم نمیدونم که راحت اجرا می کنه یا نه؟ (ولی خداییش عجب جمله با حالی گفتم :دی)
دوستان با برنامه بدون مشکل میتونید پی دی اف رو اجرا کنید اصلا نگرانی نداره !!!
باسلام .
itouch32gb
قیمت ؟ با تشکر.
دوست خوبی در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت 32 گیگ رو 400 تومن اعلام کرده ... به نظر میاد الان هم تقریبا همین باشه ..نقل قول: