من با 7300 تونستم با رزلیشین 800 در 600 رو میدوم بازیش کنم
کسی تونسته با همین گرافیک بالاتر از این اجراش کنه
Printable View
من با 7300 تونستم با رزلیشین 800 در 600 رو میدوم بازیش کنم
کسی تونسته با همین گرافیک بالاتر از این اجراش کنه
سلام بچه ها
خداوكيلي كسي نميتونه مشكل مارو حل كنه؟؟؟
مشكل من اينه:
بعدازاينكه مثه اكثربچه هاازروي عكس اون تنظيمات روانجام دادم تونستم وارد بازي بشم وبازي خيلي زوداومدومن new game و درجه سختي بازي رو انتخاب كردم وبعديه سري تصاويرباتوضيحات اومد وبدون هيچ مشكلي ميديدم ووقتي تصاوير تموم ميشه ووارد لودينگ مرحله اول ميشم تابعدازلود شدن وارد مرحله ي اول بشم همون اولاي لودينگ صداي اون مرده كه رو تصاوير حرف ميزنه واسه چندلحظه يه تيكش پشت سرهم تكرار ميشه وبعدتصويرثابت ميشه و بعدازچندلحظه صفحه سياه ميشه وهمه چيزازكارميفته وتنهاكاري كه ميتونم انجام بده اينه كه سيستم رو ري استارت كنم دوستان ميشه بگن مشكل من ازكجاست؟
سيستم من اينه:
Ram:1G
VGA:8500 GT
Hard:Maxtor 250 Buffe 8m
بازي روهم از سرزمين رايانه گرفتم.
سلام دوستان
من مرحله پنجم اونجا که همه تانک ها را میزنیم گیر کردم!
اول همه 4 تا تانک را میزنیم بعد یکی از تو اون انبار بیرون میاد اونم میزنیم بعدش میریم تو انبار و میگم بعد دیگه نمیتونم جلوتر برم!
سوالم مبتدیانه است ولی لطفا کمک!
ممنون
2 دقیقه بزارش ببین میره تو بازینقل قول:
رفیقم هکین مشکل رو داشت درست شد بعد از 2 دقیقه
باید بری پیش در خروجی تو انبار تا رفیقات بیان در رو باز کنننقل قول:
دوست عزيز غير ممكنه هارد شما بافر نداشته باشه:31: هارد قبلي من IDE بود 2 مگ بافر داشت:19: يه ذره ديگه بگرد مشخصات دقيق تر رو در بيار نه اين! مثلا مشخصلات هارد من به جر ساتا بودن و اينا اينه:نقل قول:
MAXTOR STM3500320AS
براي ديدن همچين مشخصاتي روي يكي از درايو ها رايت كليك كن بعد پروپرتيس بعد به تب Hardware برو. اونجا يه ليست از حافظه هاي مجازي كه به كامپيوترت وصل شدند هست. فكر ميكنم اوليش هارد باشه. مال هارد رو عكس يه هارد يا درايو زده. همون جان اسم كامل هست.:10:
حل نشد مشکل دوست من!
نزدیک 2 دقیقه کنار همه درها رفتم اما نامردا همشون میان و میرن اصلا محل نمیگذارن!
آیا باید کار خاصی انجام داد؟
جناب king hitler2 دوست عزيزمن چيزي حدود20 دقيقه گذاشتم ولي بازم مجبورشدم سيستمم رو ري استارت كنم.
مشكل من رو حل نميكنيد از اين بلا ها سرتون مياد D: من چي كار كنم اخر :(( هيچ جوري اجرا نميشه :((
حميدجان به جان خودم اجرا نميشه بهتر ازاينه كه اجرابشه وهنگ بكنه ومجبوربشي سيستم رو ري استارت كني
اي بروبچ پرتوان برسيدبه داد اين ناتوان.
نقل قول:متاسفانه هنوز هیچ راهی برا حل مشکل شما نیومدهنقل قول:
فقط میتونید بازی رو از یه شرکت دیگه" بخرین