سلام من درمورد اين فايروال قدرتمند يه مشكل دارم اونم اينه كه كليك راست آنتي ويروسم رو برداشته .حالاراهي براي برگردوندن كليك راست اسكن آنتي ويروسم هست ؟غير نصب دوباره البته .
Printable View
سلام من درمورد اين فايروال قدرتمند يه مشكل دارم اونم اينه كه كليك راست آنتي ويروسم رو برداشته .حالاراهي براي برگردوندن كليك راست اسكن آنتي ويروسم هست ؟غير نصب دوباره البته .
سلام دوستان.
به راحتی میشه برنامه ی Outpost security suit free رو در کنار هر آنتی ویروسی نصب کرد.
ورژن رایگان این برنامه انصافا تفاوت خاصی با Paid نداره و همه ی قابلیتهای مهمش رو داره..
البته ورژن رایگان هم بهتون یک کلید ارسال میکنه ( داخل ایمیل ) و برای یکسال فعال میشه.
سلام.
درسته؛ فایروال خیلی خوب و تقریبا بی نقصی هستش.چقدر هم سبک تر و سریع تر شده نسبت به یکی دو سال گذشته!
البته آنتی ویروسش اگه اشتباه نکنم یه نسخه از VirusBuster ه که چنگی به دل نمیزنه.
خوب با یکی دو تا تست نمیشه پرونده آنتی ویروس رو بست اما برای شروع از ده نمونه مخربی که اخیراً معرفی کردم فقط 5 مورد رو شناخت.
واقعاً خبر مسرت بخشیه به شرط اینکه مشکل ساز نشه.امین جان خودت آنتی ویروس خاصی رو تست کردی باهاش؟!نقل قول:
به راحتی میشه برنامه ی Outpost security suit free رو در کنار هر آنتی ویروسی نصب کرد.
سلام Masoud جان
کاملــــا درسته . بله Outpost دارای لایسنس موتور V buster هستش، به همین سبب خیلی خوبه که به عنوان
یه چیزی مثــــ mbam + firewall بهش نیگا کنیم. البته ابدا مث MBAM نمیشه ولی خب از هیچی خیلی بهتره.
در حال حاضر در کنار آنتی ویروس نورتون نصب دارمش به خوبی.
خب منم ورژن رایگان اوتپوست رو نصب کردم و بعدش به ورژن پرو ارتقا دادم واقعا در بعضی قسمت ها مثل فایروال و حتی مانیتور تفاوت های نسبتا زیادی وجود داشت :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دلیلش اینه که Build ورژن رایگان 7.1.1 هست، ولـــی وقتی به پرو ارتقـــا داده میشه 7.5 میشه
داخل تستی که مسعود جان گذاشته بود تفاوت امتیاز Paid و Free خیلی زیاد بود. ولی من تمام
قابلیتهای مهمی که نیاز داشتم رو همین Free بهـــم میده ، CLT که بـــراش مثــــــ بازیچس :دی
در قسمت HIPS تقریبا تفاوتی بین نسخه فری و پولی وجود نداره ولی مثلا نداشتن Attack Detection کمی منو اذیت میکنه :دینقل قول:
یک مشکلی دیگه هم باهاش دارم اینه که با P.r.o.xi.f.i.r.e مشکل داره امیدوارم این مشکل رو حل کنم تا یه مدتی ازش استفاده کنم
سلام.نقل قول:
تو نسخه رایگان منم اولش سر همین برنامه با مشکل مواجه شدم.یعنی دسترسی بهش دادم ولی اتفاقی نیفتاد و برنامه همینجوری معلق باقی موند.
بعد از اینکه Restart کردم مشکل حل شد.
من تمام دسترسی ها رو واسش allow کردم ولی باز مشکل دارم یکی کانکت میشه 10 تا نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه داره اذیت میکنه الانه که بزنم پاکش کنم :دی
خیلی فایروال خوبی بود ولی به خاطر همین مشکل ساده مجبور شدم پاکش کنم :13:
یک روز باهاش کلنجار رفتم ولی نتونستم مشکلش رو حل کنم