وارداتی بود؟نقل قول:
ایا تجهیزات خاص هم داشت؟
Printable View
وارداتی بود؟نقل قول:
ایا تجهیزات خاص هم داشت؟
سلام. قیمت مگان 1800 نو یا کارکرده (یکی دو سال )حدودا" چه قدر میتونه باشه؟ (اصلا" مگان 1800 هم داره؟ یا همشون 1600 هستش؟)
در ضمن به نظرتون پارس ELX بگیرم یا مگان ؟؟
نظرتون در مورد جن2 چیه؟؟؟ در مقابل این دو ماشین؟!
(میدونم اینجا جای مشاوره نیست ولی نخواستم پست اضافه بزنم)
مگان دو حالت 1600 و 2000 هزار داره.قیمت هاشونو دقیق یادم نیس...
من پارس رو بیشتر می پسندم(به خاطر طراحی لوکس ترش).جن 2 رو هم کلا بیخیال که اصلا قیافه نداره!دیگه اینکه اصلا به قیمتش نمی ارزه ، اصلا!
سلام
bmw 325 چند مدل داره و قیمتهاش چنده؟
البته مال سال 2005
منظورتونو از وارداتی متوجه نمیشم ؟ مثل اینکه فقط یک تیپ داره ولی تچهیزات جالبی داره مثل پاور ویندوز و اینتر فیس وسیستم صوتی و تهویه مطبوع هوشمند کلن خوشگل و با امکانات هست ولی آخرش کیا هست و کره ایی 35 نمی ارزهنقل قول:
پست مجتبی جان در مورد حجم موتور تایید میشه! و ضمن احترام به نطر ایشون من خودم به شخصه مگان 1600 رو بیشتر میپسندم! بعد جنتو و آخر از همه پارس! اما کلا بحث خرید یه بحث سلیقه ای هستش!نقل قول:
سلام. قیمت مگان 1800 نو یا کارکرده (یکی دو سال )حدودا" چه قدر میتونه باشه؟ (اصلا" مگان 1800 هم داره؟ یا همشون 1600 هستش؟)
در ضمن به نظرتون پارس ELX بگیرم یا مگان ؟؟
نظرتون در مورد جن2 چیه؟؟؟ در مقابل این دو ماشین؟!
(میدونم اینجا جای مشاوره نیست ولی نخواستم پست اضافه بزنم)
من اول مگان بعد elx رو توصیه میکنم البته میتونه اوانته هم مد نظرت باشه قیمت دنده ای 24 و اتوماتیک 28 میلیون هستش.بستگی به سلیقه و نوع مصرف شماست شاید خود جنتو هم مناسب باشه.البته اگه مصرف سوخت برات مهم باشه جنتو و مگان و اگه قدرت و شتاب مد نظرت باشه اوانته...نقل قول:
قیمت انواع مختلف سورن لطفا:40:
مگان تو تیپهای مختلف و انواع و اقسام (چه وارداتی چه داخلی) از نظر شکل ظاهر تفاوتی با هم دارن؟؟نقل قول:
مگان 2000 و 1600 فقط از لحاظ حجم موتور متغایر هستن یا امکاناتشون هم با هم فرق میکنه؟؟؟
اقا یکی این امار پراید هاچ بک به ما بده تا تو پاچمون نرفته