فكر كنم نوشته ها رو ويروس از بين برده باشه. اگه خواستي، يه نمونه بگذار تا بهت بگم.نقل قول:
Printable View
فكر كنم نوشته ها رو ويروس از بين برده باشه. اگه خواستي، يه نمونه بگذار تا بهت بگم.نقل قول:
من الآن امتحان كردم. مشكل خاصي نداره. فقط متن دلخواه رو در سايت انتخاب كرده، روي اون راست كليك و Copyرو بزن. بعد هم توي ورد به جاي زدن گزينه Paste گزينه Edit> Paste Special> Unformatted Unicode Text> OK رو بزن. بعد Ctrl+A و بعد هم Ctrl+Shift سمت راست.نقل قول:
ميشه اين:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم مشكلي هست؟
نقل قول:
اقا به من بگو چطوری یه نمونه رو باید بگذارم من هنوز مبتدی هستم آقا جواد
روش اونو توضیح بده
با تشکر
:13:
اول بايد فايل رو روي يكي از سايت هاي File hosting آپلود كنيد، بعد هم لينك دانلودش رو بگذاريد اينجا تا ما بتونيم دانلود كنيم.نقل قول:
چند تا سايت فايل هاستينگ رايگان:
کد:http://files-upload.com/
www.upload2.net
www.4shared.com
(خودم از اين آخري استفاده مي كنم. اما نياز به ثبت نام رايگان داره)
با سلام
لطفا اگه امکانش هست به طور تصویری به من کار Kerning for fonts رو در
forma>font>spacing
توضیح دهید من هر چی با این گزینه ور رفتم چیزی پیدا نکردم
به طور خیلی واضح بیان کنید
با سلام خدمت همه دوستان.
چند سوال در مورد Word 2003 دارم. راستش اول می خواستم با search کردن تو این تاپیک به جوابم برسم، ولی متاسفانه زیاد موفق نبودم. از دوستان خواهش می کنم راهنمایی کنن.
1- چگونه می توان در یک سند Word که تقریبا اکثر صفحات آن به حالت عمودی (Portrait) است، چند صفحه به حالت افقی (Landscape) قرار داد ؟
2- آیا می توان در یک سند Word و برای فصول مختلف آن، Header و Footer های متفاوتی داشت ؟
3- چگونه می توان یک Chart را که از Excel به Word وارد شده ، با یک Textbox به صورت Group درآورد که هر دو با هم در متن حرکت کنند ؟
متشکرم.
سلام دوست عزيزنقل قول:
ج 1 : ابتدا كرسر را در ابتداي صفحه موردنظر قرار بده و از منوي File گزينه Page Setup رو انتخاب كن و با از انتخاب گزينه Landscape و نيز گزينه This Point Forward از باكس Apply To به نتيجه ميرسي و ميتوني دوباره اين كارو براي قسمتهاي بعدي هم تكرار كني
ج 2 : پس از گذاشتن كرسر در ابتداي صفحه اول از فصل جديد به منوي insert برو و گزينه Break رو انتخاب كن و گزينه next page رو انتخاب كرده و OK كن. حالا تو اين بخش جديد (Section) ايجاد كردهاي كه ميتوني براي اون و بخش قبلي هر كدوم يه سرصفحه يا پاصفحه بذاري
ج 3 : ابتدا بايد چارت واردشده رو از حالت In line with text خارج كرده و In Front Of Text بكني (كليك راست روي آن و گزينه Format Picture و زبانه Layout و گزينه موردنظر) حالا هر دو رو انتخاب كن (چارت و تكست باكس) و اونا رو Group كن
موفق باشي
ممنونم wordist عزیز. بسیار عالی بود. الحق که ID ت برازندته :-)
سلام دوست عزيز مننقل قول:
خواهش ميكنم اين نظر لطف شماست.
موفق باشين
دوستان من ورد 2007 رو نصب کردم روی ویستا ..اگر بخوام یه فایل ورد رو باز کنم بایدخود برنامه ورد رو باز کنم و اونجا فایل مورد نظر رو open کنم....ولی وقتی مستقیم اینکارو میکنم ارور میده که doc is not a vali for win32 application ...........میشه راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم. در ضمن reinstal هم کردم ولی درست نشده..
در ضمن خود برنامه ورد هم هر سری که بازش میکنم نواروضعیت configuration progress میاد که 5 دقیقه طول میکشه تا اینکه کامل شه و وردو باز کنه