با تشکرنقل قول:
باندهای سمند چجورین؟ واسه این پخش ها مناسبن؟
با تشکرنقل قول:
باندهای سمند چجورین؟ واسه این پخش ها مناسبن؟
بستگی داره مناسب رو چی بدونی! من خودم باندهای ماکسیما رو مناسب میدونم اما دوستم رفته 1.5 میلیون سیستم بسته رو این ماشین!نقل قول:
در کل اگه باند هم بذاری خیلی خوبه!
منظورم این بود با این باندا بشه از تمامه ظرفیت پخش (مثلا پایونیر 4050) استفاده کرد؟ مثلا همین پخشو رو پراید دیدم وقتی صداشو یکم زیاد میکرد بانداش به خر خر میفتادنقل قول:
اولا ممنون به خاطر پاسخ سوالمنقل قول:
ولي كلا من جاي تو بودم اينارو نصب ميكردم:
يه ضبط+2تا باند براي عقب،+2تا باند براي درهاي جلو+يه آمپلي....
حالا اینایی که فرمودی چقدری در میاد ؟؟؟؟ + یه پخش مناسب + هزینه نصب
باندها چه سایز و چند واتی باشه؟ خربزه ای یا......؟ ( من زیاد وارد نیستم) :13:
راستی یه سوالم دارم البته مربوط به اینجا نیست ولی جاهای دیگم جوابی نگرفتم
این بیوک ماله یکی از دوستانه که قراره بخرمش به امید خدا ( گفتم خرج سیستمش دربیاد تا اگه پولش کامل جور شد!،بخرمش)........منتهی بعضی از دوستان میگن که قطعاتش فوق العاده گرونه و گیر نمیاد .... حالا میخواستم از شما بپرسم که واقعا اینطوریه که میگن؟ چقدری گرونتره؟
راستی من سنندج هستم:8:
شما با باند فابریک ماشین هیچوقت نمیتونی از تمام ظرفیت هد یونیت استفاده کنی!نقل قول:
راستی گفتی پراید: امیر جون دیدی رو پراید ها چه باندهایی میزاره این سایپا! من بار اول که نشستم فکر کردم دوستم سیستم بسته! فکر کنم از دستشون در رفته!:31:
پخش معمولي حدود 150 در مياد،نصب هم بستگي به طرفت داره!حدودا 20_30 تومن ميگيرن.نقل قول:
حالا اینایی که فرمودی چقدری در میاد ؟؟؟؟ + یه پخش مناسب + هزینه نصب
100%بايد از باند بيضي يا همون خربزه اي استفاده كني كه من 320W MTX رو بهت پيشنهاد ميكنم.نقل قول:
باندها چه سایز و چند واتی باشه؟ خربزه ای یا......؟
به نظرم تو شهرستان به مشكل بخوري....امن سمت سنندج نيمدم تا حالا!يه نگاهي به محلتون و دور و اطراف بنداز ببين ماشيناي اينجوري هست يا نه! بهترين پاسخ دهنده سوالت مكانيكهاي شهرتون هستن! ما تو تهران مشكلي با اينجور ماشينا نداريم....تو خيابون تهران نو لوازم ماشين آمريكايي ريخته!ولي خب هزينه اي مكانيكا ميگيرن بيشتر از بقيه ماشيناست!چون هركسي از اين نوع ماشينا سر در نمياره و بايد خيلي با تجربه باشه!نقل قول:
این بیوک ماله یکی از دوستانه که قراره بخرمش به امید خدا ( گفتم خرج سیستمش دربیاد تا اگه پولش کامل جور شد!،بخرمش)........منتهی بعضی از دوستان میگن که قطعاتش فوق العاده گرونه و گیر نمیاد .... حالا میخواستم از شما بپرسم که واقعا اینطوریه که میگن؟ چقدری گرونتره؟
راستی من سنندج هستم
دوستان كسي قيمت دقيق 4150 رو داره ؟
باند های فابریک پراید وحشت ناکننقل قول:
صد رحمت به پژو ها
من وقتی با باند های فابریک یه ذره صداش رو باز میکردم
شبش دیگه از سر درد خوابم نمیبرد
بس که جیغ میزد
قیمت 4150رو کسی داره؟
قیمت کردم 145 تومن با هزینه نصب رایگان ، گارانتی یادم رفت بپرسم
امروز رفتم گفتن 4050 دیگه قدیمی شده بجاش 4150 ببر، فک کنم تنها تفاوتشون تو قرار گیری usb باشه
usb هر جفتشون از پشت هستش دو هفته پیش عباسی 140 بود که معمولا 5 ت هم نصب میگیرن یعنی همون که شما گفتین:46:نقل قول: