این حساب با عنوان مدیریت سیستم و دسترسی و اختیار تام به کلیه ی قسمت های سیستم عامل ایجاد می شود .دلیلی برای نگرانی نیست.نقل قول:
Printable View
این حساب با عنوان مدیریت سیستم و دسترسی و اختیار تام به کلیه ی قسمت های سیستم عامل ایجاد می شود .دلیلی برای نگرانی نیست.نقل قول:
سلام . من يك سري فايل دارم كه با فوتوشاپ باز ميشه . امروز رفتم تا اونها رو باز كنم يك دفعه يك صفحه آبي اومد و سيستم بعد از حدود 100 ثانيه ري استارت شد . هروقت ميرم درايو G و اون قسمت سيستم دوباره راه اندازي ميشه . اينم عكس اون صفحه آبي :
کد:http://irapic.com/uploads/1217382209.jpg
با سلام من نگران نیستم ولی میخواستم بدونم چرا این جوری شده؟نقل قول:
با تشکر
نقل قول:
مشكل از سي پي يو
احتمالا فتوشاپ شما از سي پي يو زياد كار مي كشه
يا فتوشاپ شما دچار مشكل شده
شما ببينيد فتوشاپ چقدر از سي پي يو را اشغال مي كنه
ساير نرم افزارهاي كه در اشغال سي پي يو دخالت دارن را كنترل كنيد
و در صورت لزوم آنها را ببنديد
اگه مشكل حل نشد سيستم را يك بار با آنتي ويروس اسكن كن
و الا فتوشاپ را دوباره نصب كن
دوستان کسی تجربه ای نداره در این مورد؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
همانطور كه مي دانيد هنگام نصب ويندوز ، اولين کاربري که ايجاد مي شود Administrator نام دارد که مهمترين کاربر هم مي باشد و بنا به دلايل امنيتي در صفحه خوش آمد گويي ويندوز ايکس پي ( Welcome Screen ) نشان داده نمي شود و فقط در هنگام بوت در حال Safe Mode است كه مي توان آن را مشاهده کرد.
اگر مايل هستيد در حالت عادي هنگام نمايش Welcome Screen با حساب کاربري مدير يا همان Administrator وارد سيستم شويد، بايد در هنگام نمايش صفحه Windows XP Welcome Screen، کليد Alt و کليد Ctrl را پايين نگه داريد و 2 مرتبه کليد Delete را فشار دهيد، تا صفحه Welcome Screen به صفحه Classic Logon Prompt سويچ شود. آنگاه نام کاربري Administrator را همرا با رمز عبور وارد مي کنيد تا با حساب مدير و دسترسي کامل وارد سيستم شويد.
شکل اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شکل دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اگر مايل هستيد در صفحه شروع ويندوز در حالت عادي که Welcome Screenنام دارد نام کاربري Administrator را مشاهده کنيد بايد به صورت زير تغييراتي را در رجيستري ويندوز اعمال و ذخيره نماييد:
1ـ ابتدا از منوي استارت گزينه Run را اجرا كنيد و دستور Regedit را تايپ كرده و بر روي OK كليك كنيد.
2ـ كليد زير را در رجيستري پيدا و مشخص كنيد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsNT\Cu rrentVersion
\Winlogon\SpecialAccounts
3ـ در زير شاخه UserList يک رشته از نوع DWORD به نام Administrator بسازيد و مقدار عددي آن را ( در مبناي 16 يا Hexadecimal ) به عدد 1 تغيير دهيد.
4ـ سيستم را يكبار راه اندازي كنيد تا تغييرات ايجاد شده اعمال و ذخيره شود.
موفق باشید .
سلام
وقتی internet explorer را باز میکنم بصورت maximize باز نمی شود حتی وقتی لینکی را بصورت open in new window باز می کنم باز هم maximize نیست . این مشکل تقریبا یک ماه است که بوجود آمده .
قبلا این مشکل را مطرح کردم ولی کسی جواب نداد . :13:
جناب oj2008pc
مساله شما بر می گرده به تغییر دستی ابعاد پنجره ie
برای رفع این مشکل موس رو لبه پنجره ببر و با کلیک چپ و کشیدن لبه پنجره ابعاد اون رو بزرگتر کن
:20:
سلام
من اگه مثلا 3 يا 4 تا زبان رو توي language option انتخاب كنم مثلا انگليسي آلماني فارسي اگه بخوام فقط با ctrl+shift بين انگليسي و فارسي جابجا بشم و براي آلماني يك كليد جدا تعريف كنم بايد چيكار كنم؟چون اينجوري هم سخت تره بايد دو بار ctrl+shift رو بزنم و گاهي زبانها رو قاطي مي كنم چون آلماني و انگليسي هم جاي بعضي حروفشون تو كيبورد فرق مي كنه و اشتباه تايپ مي كنم .در ضمن نميخوام واسه هر سه تا زبان كليد جداگانه تعريف كنم.
سلام به همگي
من تا حالا هر مشكلي داشتم شما مشكلمو بر طرف كردين و ازتون خيلي خيلي ممنونم
من امروز آيكونهاي وسيتا رو دانلود كردم بهد كه به آيكون تبديل كردم نميدونم كجا بريزمشو كه جاي آيكوناي قبلي ايكس پي رو بگيره منظورم ادرسش تو درايو سي كجاست ؟ ممنونم