سلام،نقل قول:
بعد از نصب این برنامه:
از مسیر : Office Button => Developer => Package Solution .کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=d96a8358-ece4-4bee-a844-f81856dceb67&displaylang=en
Printable View
سلام،نقل قول:
بعد از نصب این برنامه:
از مسیر : Office Button => Developer => Package Solution .کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=d96a8358-ece4-4bee-a844-f81856dceb67&displaylang=en
نقل قول:سلام،نقل قول:
البته منظور من از نمونه یه دیتابیس نمونه بود که بشه راحت تر باهاش کار کرد، اما سوالی که پیش میاد اینه که چرا شما ضرورت دیدی که RecordSource رو عوض کنی؟ از این که بگذریم، هر وقت RecordSource فرم بازی رو عوض کنیم، عمل Requery بطور خودکار در داده های پایه فرم ( در اینجا chart_data ) انجام میشه. حالا احتمال داره شما در جدول chart_data یک ValidationRule داشته باشی. دیگه اینکه اجرای برنامه در کدوم خط متوقف میشه؟
باز هم اگه بشه قسمت مساله داره دیتابیس رو بذاری تو یه دیتابیس نمونه خیلی بهتره.
با سپاس!
سلام خدمت تمامی دوستان گرامی و عزیز
1) محمد جان اجرای برنامه در خط "Me.RecordSource = "chart_data متوقف می شود.
2) در جدول chart_data هیج ValidationRule وجود ندارد؟؟؟
3) دیگر اینکه طبق قوانین انجمن من اجازه فایل پیوست کردن را ندارم چگونه نمونه فایل را برای شما بگذارم؟؟؟
با تشکر از همه دوستان گرم و صمیمی.
سلام،نقل قول:
شما می تونی فایل موردنظر رو در سایتهای اشتراک گذاری مثلیاکد:www.rapidshare.com
و ... که تعدادشون هم کم نیست، بذاری. بعد لینک اون فایل رو که این سایتها در اختیار میذارن رو در اینجا قرار بدی. فشرده سازی قبل از ارسال هم میتونه ایده خوبی باشه!کد:www.fileden.com
سلام
من توی اکسس به یک مشکل بر خوردم .جدول ها و فرم هام را ساختم می خوام بدونم چه جوری می شه یک صفحه ایجاد کرد که یک سری دکمه داشته باشه که با کلیک روی اون بشه رفت توی فرم مورد نظر برای ورود اطلاعات .خودم هر چی دنبال گشتم پیدا نکردم.ممنون می شم کمکم کنید.
دوست عزيز براي اين كار شما بعداز طراحي فرم مورد نظر مراحل زير را دنبال كنيد: 1- روي گزينه گوشه سمت راست بالا علامت آفيس كليك كنيد . 2- از پنجره بازشده در قسمت پايين وارد گزينه اكسس اوپشين بشيد. 3- اين پنجره دوقسمتي هستي در قسمت سمت چپ گزينه دوم سيورنتي ديتا بيس را انتخاب كنيد 4- از پنجره باز شده سمت راست سومين گزينه با عنوان ديسپلي فرم را انتخاب كنيداز كليد راديويي جلوي اين گزينه شما كليه فرم هايي را كه تنظيم كرديد رو خواهيد ديد. 5- با انتخاب فرم مورد نظر از اين ببعد هر موقع اين پروژه شما اجرا شود فرمي را كه درقسمت سيورنتي معرفي كرده ايد به نمايش درخواهد آمد. 6- موفق باشيد.نقل قول:
سلام
دوستان من باید آفیس 2003 و 2007 رو در کنار هم داشته باشم
ولی موقع اجرای یکی اون یکی دیگه با همچین پیغامی مواجه میشه و می خواد دوباره نصب بشه!
به نظر شما باید چکار کنم؟
البته اکسل براش این اتفاق نمی افته
ممنونمیشم راهنمایی بکنید
با تشکر
کد:http://up.--------.com/7/1263707893.jpg
بله توی اکسس اینجوریه! ولی برنامه قرار نیست که خودش رو دوباره کامل نصب کنه. چارش هم کمی صبره تا برنامه کارش رو تا انتها انجام بده.نقل قول:
یعنی هیچ راهی نداره؟نقل قول:
چون من روی لپ تاپ همین کار رو کردم ولی هیچ مشکلی ندارم
حتی تازگی ها 2010 رو هم به مجموعه اش اضافه کردم باز هم فایده نداره!
ای کاش یک راه براش پیدا می شد
سلام..
من میخوام توی اکسس یه query بنویسم که فیلدهایی که از یکماه پیش تا به حال آپدیت نشده اند رو نشون بده...
برای این کار از datediff باید استفاده کنم ؟ توی تابع datediff فاصله تاریخ حال و تاریخ مورد نظر رو چه جوری میشه تعیین کرد؟
راهنمایی می کنید؟