تصحیح میکنم : دزد آوا !نقل قول:
من هم الان برای یک جای دیگه میخوام بگیرم، به تنها شرکتی که فکر نمیکنم ، همین ... آوا هستش ، چون خوشبختانه تو اون منطقه شرکت های رقیب دیگه هم هستند!
Printable View
تصحیح میکنم : دزد آوا !نقل قول:
من هم الان برای یک جای دیگه میخوام بگیرم، به تنها شرکتی که فکر نمیکنم ، همین ... آوا هستش ، چون خوشبختانه تو اون منطقه شرکت های رقیب دیگه هم هستند!
منم هفته دیگه اکانتم تموم میشه و دیگه نمیخوام از این شرکت مسخره سرویس بگیرم حالا یا شاتل یا صبا میگیرم[COLOR="Silver"]نقل قول:
سلامنقل قول:
مرسی که قبلا اطلاع رسانی کردید و باید بگم که هرکی اهمیت نداده احمق تشریف داشتن.
من یه ماه پیش که از فن اوا سرویس گرفتم دقیقا همین مسئله رو پرسیدم :
یعنی انتظار داشتم با سرعت 60-55 هم شب ها دانلود کنم و رایگان هم باشه که البته جواب گرفتم :نقل قول:
نقل قول:
البته بازم راضی نشدم :
که باز جواب گرفیتم :نقل قول:
البته اون موقع سرعت اکانت شبانه 256 بودنقل قول:
پس فکر کنم لایق سرزنش شما نباشم. البته مسلما اون شخص lord عزیز هم نیستن
حالا میشه یکی به من اماتور بگه چه جوری وقتی کل پهنای باندتون 128 هست DOWN STREAM رو روي 1024 و UP STREAM رو 512 بستن تا ما هم مثل شما جمع کنیم و از این دزد اوا بیایم صبانت؟؟ کلا یه راهنمایی کلی درباره DOWN STREAM و UP STREAM می کنید تا یه مدت بعد نگید چرا کسی اهمیت نمیده؟نقل قول:
مرسی
تو یزد که قن آوا خیلی باحاله
میری تو شرکت همه با دنپایی هستن !!!
بدشم زنگ پشتیبانی میزنی بعد از نیم ساعت بر میداره و یارو هم خوابه !!!!
بالاخره خیلی شرکت جالبیه !
سلام
آقا من احتمال داره از فن آوا برم اگه اطلاعاتی در مورد لایزر بم بدین(تو لایزر پست زدم کسی نبود جواب بده)
به نظرتون لایزر سرعتش قیمتش شبانش قطعیش و... چطوریه
لطفا راهنمایی کنید!×!
من هم دیشب با اکانت خودم از ساعت 2:30 تا 7:30 دانلود کردم.
توی صفحه گزارش اتصالات واسم زده که توی این بازه زمانی 900 مگ دریافت و ارسال داشتم ولی توی صفحه اصلی از عدد مقابل مگابایت باقیمانده ترافیک سرویس فقط 25 مگ کم شده.
دوستان کسی میدونه کدوم واقعیه؟ یعنی بالاخره از اکانت من 25 مگ کم شده یا 900 مگ؟
شما باید تا ساعت 7 دانلود کنید اگه بشه 7:01 براتون عدد می ندازه. من دیشب از 2:01 تا 6:59 حدود 820 مگ گرفتم و یه بایتم از حسابم کم نشدنقل قول:
قبول دارم فن آوا داره سر شبانه یه عده رو اذیت میکنه
اما خداییش قطعیش خیلی کمه،من الان حدود 10 ماهه سرویس دارم،کلا 2بار قطع شده
یه نگاه به شاتل و پارس آنلاین بندازین ....
خیلی قطعیشون زیاده
اما فن آوا باید حتما رو پشتیبانیش کار کنه
حذف شود!!!
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
فرمایش شما صحیح! ولی من میخواستم ببینم چرا برای من در گزارش اتصالات زده 900 مگ در اون بازه زمانی مصرف شده ولی از حجم کلی 25 مگ کم شده؟ و اینکه روی کدوم یکی باید حساب کنم؟نقل قول:
برای شما هم در صفحه گزارش اتصالات بین ساعت 2 تا 7 در قسمت میزان دریافت و ارسال (Bytes Out ,Bytes In) چیزی زده؟
شما 900 مگ مصرف کردید در کل که 875 مگ اون از ساعت 2 تا 7 بوده که رایگانه و 25 مگ هم از ساعت 7 صبح به بعد بوده که اونو از حسابتون کم کرده. روی هم رفته میشه 900 مگ . می تونین روی هر دوش حساب کنیدنقل قول:
این از صفحه گزارش اتصالات دیشب منه :
Bytes In : 863mb
Bytes Out : 19.2mb
شما سرعت دانلودتون با یه برنامه مثل idm چنده؟نقل قول: