سلام آقاي Hpower_sl3
در حال حاضر به خاطر اتفاقي كه برايم افتاد بسيار ذوق زده شده ام و خوشحال گشتم.
امروز صبح هنگام يكي از دوستان تماس تلفني برقرار كرد مبني بر اينكه خودرو خريداري كرده هست. گفت مي آيد دنبالم برويم تست.من هم اصلا نپرسيدم چه خودرويي است. لباسهايم را پوشيدم ( درست است كه در ماشين بوديم اما ممكن بود كسي پيژامه را ببيند. بالاخره ماشين كلاس بالا بود و ضايع بود. كراواتم را هم زدم و منتظر ماندم. دوستم با بنزي آمد سبز، الگانس.دوستم در ...ش جشنواره بود. سوار شديم. يك آهنگ را Play كرديم و راه افتاديم. دوستم از بنز خيلي مي داند. داشت درباره ماشين صحبت مي كرد. مي گفت الگانس اسم ماشين نيست. دره تجهيزاتي است. مي گفت از الگانس بالاتر هم داريم. موتور خودرو 350 بوده اما آنرا با موتور 405 عوض كرده اند ( هر چه نباشد 405 از 350 دست كم 55 تا بزرگتر است)خودرو بسيار سريع بود و زيبا پيچ مي زد.من هم خيلي درباره شما صحبت كردم و ماجراي 5شنبه را گفتم.دوستم قبول كرد 5شنبه از شما آدرس بگيريم روي ماشين كيتهاي بسياري ببنديم تا بي رقيب شود. من هم كه خيلي حال كرده بودم با يك سري از مكانيكهاي خودروهاي مسابقه كه مي شناختم تماس گرفتم كه نيـتـــــروس اسيــــد جور كنم كه 5 شنبه ببنديم رو ماشين بياريمش همت.ديگه داشتيم نا اميد مي شديم كه فهميديم رمضون احتياط كار داره. زنگ زديم گفت بيا بگير خودت ببند.من سرم شلوغه. گفتم بي خيال. من فقط روي پيكان و پرايد كار كرده ام. گفت برو پيش فرزاد رياضي اون بلتــه.بسيار خوشحالي كرديم.با Top RPM تماس گرفتم. فكر مي كردم كه شماره سركاري گذاشته تو سايت. انتظار نداشتم درست باشه. يك آقايي گوشي را برداشت، بسيار مودبانه و شكيل صحبت مي كرد. حول شدم قطع كردم. دواره زنگ زدم همان آقا برداشت. سلاو و احوال پرسي گفتم آقاي حسام؟ گفت خير،سام هستم (فهميدم كه اشتباه بزرگي كرده ام)گفتم مي شود ما هم 5 شنبه بياييم؟ گفت بايد با آقاي Hpower صحبت كني عزيزم. ايشان هماهنگ مي كنن. اما گفت خوشحال مي شود كه ما رو ببيند و يك گپ كوتاه بزنيم.گفت اميدوار است Hpowerبيايد( من مطمينم مي آيد) گفت اول مي خواسته تنها بيايد اما Hpower گفته بايد فاميلشان را هم بياورد. گفت اگر نيايد اصلا جلوه خوبي ندارد. (سام جان خيلي شيك حرف مي زني. خوش به حالت).درباره بنز 405 صحبت كردم گفت بنز موتور 405 ندارد. اشتباه مي كني. من باورم نشد چون دوستم خيلي مطمين است. دو سوال داشتم.
اول اينكه بنز 405 چقدر قدرت دارد؟( چند سي سي قدرت دارد. راستي مي شود بگوييد چگونه مي توان واحد سي سي را به واحد كيلو وات تبديل كرد؟)
دوم اينكه چگونه مي توانم از گرو شما VIP بگيرم؟
ممنون