ممنون ولی من نتونستم باهاش Flash SMS ارسال کنم !!نقل قول:
بیشتر برای کنترل روی ورودی خروجی (پیام / تماس) هست !
ممنون ولی من نتونستم باهاش Flash SMS ارسال کنم !!نقل قول:
بیشتر برای کنترل روی ورودی خروجی (پیام / تماس) هست !
خواهش ميكنم دوست عزيز.اگر براي فايتهاي صوتي ميخواي برنامه juckbox از lonely cat games هست كه اون پلير خوبي هست.نقل قول:
حامد جان ممنون برنامهش خیلی توپ بود
یک برنامه پلیر می خوام به غیر از کر پلیر چون رو گوشم کار نمیکنه
یک برنامه هم می خوام برای قفل گذاری روی فولدر کسی داره ممنون میشم کمک کنه
واسه تصويري ميگردم ببينيم چيزي پيدا ميكنم.
چه ورژني هست.من با x-ploe كار ميكنم خيلي بهتره.نقل قول:
این برنامه سوسیس منیجر (swiss )ما از کار افتاده. یعنی رجیستر میخواد . چکارش کنم؟
در مورد برنامه Mcleaner و ارسال flash sms:
اول اينكه مستقيما نميشه فلش س م س فرستاد.بايد براي اين كار يك نفر روي به ليست سياه اضافه كنيد.بعد با يك ترفند ميتونيد براي همه فلش س م س بفرستيد:
اول يك شماره بايد به ليست سياه اضافه بشه.بعد از توي my logs و تب msg received روي شماره يا اس م اس ي كه از اون طرف اومده برين و دكمه more رو بزنيد.و از اونجا send flsh sms رو.
حالا ميشه مثل زماني كه ميخواين متن رو بنويسيد.و بالاي محل نوشتن متن شماره طرف هست كه با اديت كردن اون ميتونيد به هر كسي فلش اس م اس بديد.
شايد ظاهرا سخت باشه اين كار ولي 1 بار بيشتر نياز نيست اين مراحل رو انجام بدين.
اميدوارم درست توضيح داده باشم.
کسى نبود جواب بدهنقل قول:
swiss mgr pro 1.41نقل قول:
نه خوب خیلی کارای دیگه هم میشه انجام دارد . مثل بستن تسک ها و مشاهده جزئیات برنامه ها و سیستم
اون که شما گفتی فقط فایل منیجره
بچه ها این ورژن که من دارم جدیده یا قدیمی؟ حالا اکسپایر شده رجیستر میخواد چه کنم؟:41:
برنامه advance device lock هست که میشه رو مسیج ها password بزاری ولی نمیشه اون فولدر ها رو جدا قفل کنینقل قول:
حامد جان بابت معرفی برنامه ممنونم
واسه اون نشون دادن تصویر تماس گیرنده برنامه نیست؟
سلام دوست عزیز.نقل قول:
من این فایلی رو که گفتین پاک کردم ولی بازم میگه که trial هستش و تا 15 روز دیگه غیرفعال میشه راه دیگه ای نیست؟
کسی از دوستان هست برنامه کرک شده advnced divce lock داشته باشه ؟؟
نقل قول:
با یکی از 2 کد زیر ریجستر کنین:10:
55092411
46998375
این کدی رو که گذاشتین نمیشه کامل بزنم چون خود برنامه نمیزاره و میگه که بیشتر از مقدار مجازه.نقل قول: