خوب ميتونه سيو خودش رو جاي ديگه كپي كنه توم رايدر رو دوباره نصب كنه:31:نقل قول:
شرمنده در مورد اون غلط املايي ! :دي
Printable View
خوب ميتونه سيو خودش رو جاي ديگه كپي كنه توم رايدر رو دوباره نصب كنه:31:نقل قول:
شرمنده در مورد اون غلط املايي ! :دي
نکته ی ظریفی بود...:46:نقل قول:
تو مرحله ی یونان اونجا که دو تا اسب با سوار هستن گیر کردم
دوستان کمک کنین
ماموریت Greece - مرحله Tihocanنقل قول:
در این قسمت از بازی برای کشتن دو Centaur بایستی با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید طوری که به سمت شما حمله کنند.
- در صورتی که عصبانی شوند و با نیروی خودشان شما را به مجسمه سنگی تبدیل کنند, قبل از حمله ور شدن آنها بایستی با زدن یک در میان و سریع دکمه های جهت راست و چپ فورا از قالب سنگی بیرون برید.
- ولی در صورتی که عصبانی و به سمت شما حمله ور شوند بایستی فورا جاخالی داده و شلیک کنید تا برای چند ثانیه بی حس شوند. بلافاصله قلاب خود را به سپر Centaur گیر بدید و بکشید تا سپر از دست Centaur بیفتد.
در حالی که نزدیک سپر هستید دوباره با شلیک کردن آنها رو عصبانی کنید تا نیروی خود رو وارد کنند. شما هم بلافاصله سپر آنها را در دست بگیرید تا نیرو به خودشان برگردد. سریع اقدام به شلیک کنید و همین روند رو تکرار کنید.
نقل قول:
ممنون عزیز
اعصابم خورد شد پاکش کردم ولی سیواشو نگه داشتم بدا امتحان میکنم:2:
اگه اطلاعات داری به سوال من تو تاپیک tomb rider legend پاسخ بده
خیلی ممنون
سلام
دو تا مشکل دارم ممنون میشم کمکم کنید(البته میدونم قبلا مشکل کسان دیگری هم بوده ولی خب 95 صفحه و ...)
1) مشکل از کار افتادن بازی بعد از چند وقت: License date has expired
2) غول آخر بازی را چه جوری باید کشت؟
بالهاش را زدم اما خودش را نمیتونم!
عصبیش میکنم اما هر بعد تیرش میزنم از جونش کم نمیشه.
سلام
یه جا هست دو تا غول هستن که باس اون دو تا رو کشت .چجوری باید کشتشون؟
خونشون کم نمیشه!! چرا؟
راز و رمز داره؟
ممنون
اوليشو نميدونم دوميش يكم جاخالي ميدي مينيش تا حالت دوم پيش بياد بعد يه الماس مانندي پشتش هست بايد بهنقل قول:
طرفت كه مياد جاخالي بدي اونو بزني كه در آخر اون سنگه مي افته روش و خلاص
سلام دوست عزیز
منم مشکلم همینه دیگه از اول تا آخر بازی کلی غول با جاخالی و شلیک کشتم اما این یکی نمیشه!
یعنی نمیتونم الماسه رو بزنم.
سلام. من تو مرحله Peru گیرکردم. الان من 2 تا از اون چرخ دنده ها رو پیدا کردم اما سومی رو پیدا نمیکنم!؟ در ضمن من رفتم اون بالا و دستگیره را پایین دادم و یه درب مخفی زیر آب باز شد حالا اون درب کجاست؟؟ ممنون