[COLOR="rgb(255, 140, 0)"]تو پست های مربوط به پارسال یکی از بچه ها داشت دستگاه ufp یاب می ساخت.
میشه بگین پروژه ش به کجا رسید؟
[/COLOR]
Printable View
[COLOR="rgb(255, 140, 0)"]تو پست های مربوط به پارسال یکی از بچه ها داشت دستگاه ufp یاب می ساخت.
میشه بگین پروژه ش به کجا رسید؟
[/COLOR]
نه رفیق ، حرفی که زدی با واقعیت تطبیق نداره و نه تنها حیرت آور نیست بلکه یه پیام کلاسیک هنگام مواجهه با صفحه غیرقابل دسترس هستش ... اینکه شما نتونی سلسله مراتب لینک رو یکی یک چک کنی یه چیز خیلی عادی در سایت هایی هست که ساختار سیستمی دارن ... اصلا اون پیام رو ناسا به شما نمیده ، بلکه سیستم میده!نقل قول:
هر سایت مثل یه خونه می مونه اگه من بیام خدمت شما منزلتون، نمی تونم سرم رو بندازم پایین و به هر اتاقی سر بزنم ... درسته ؟ .. سایت هم همینطوره ... مثلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه سایت هستش که هیچ چیز عجیب و مخیانه ای نداره و عکاسیه بحثش! ، حالا اگه بخوای به بعضی جاها دسترسی پیدا کنی ببین چه پیامی میده ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... همون پیامی که شما حیرت آور می دونستید ... واضحه که شما هم کلید خونه ات رو دست من نمیدی ، رمز عابربانکت رو به من نمیدی ، و این سایت و هر سایت دیگه ای هم اجازه دسترسی به هر بخشی رو به هرکسی نمیده ... این دیگه الفبای امنیت در وب هستش ...
مطالعه بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (صفحه پرسش و پاسخ مربوط به آپاچی هستش - اون پیام رو هم این کمپانی که سرویس دهنده سیستم های وب هستش تولید کرده ؛ نه ناسا!)
یه نتیجه گیری جالب:
اگه نمیخواستن کسی این صفحه رو ببینه پس چرا گذاشتن تو سایت
این فقط یه معنی میده اونم اینکه این سایت برای استفاده کارکنان ناسا هم هست
ومیتونه یه آرشیو کامل از فعالیتهای ناسا باشه.
منظورم اینه که اینجا مثل مثال دوستمون یه خونست ولی یه خونه خیلی مرموز
و اگه یکی هکش کنه اطلاعاتش جواب خیلی از سوالهای ماست
که البته هکش هم آسون نیست چون اطلاعاتش فوق سری
حالا شما:
با این که این سایت حاوی حداقل بخش بزرگی از رازهای ناسا و ufo ها هست موافقین؟
هیچ جائی بنده نگفتم که پیام فوق رو ناسا میده(!)نقل قول:
منظور من کلا مورد سوال بودن حذف تصاویر مسئله دار از آرشیو ناساست.
کماکان منتظر دریافت جواب برای موارد زیر هستم:
نوشته شده توسط seymour
نخیر - این ستاره سهیل هستش که بخاطر نوردهی های طولانی (چند دقیقه ای) به دوربین رد از خودشون بجا میذارن ...
ستاره سهیل نه قمر هست , نه سیاره و نه سیارک که حرکت انفرادیش به دلیل نزدیکی به ما محسوس باشه ;
1- ممکنه بفرمائید اون نقطه های اطراف - که اونها هم مثل سهیل ستاره هستند - چرا ردی بشکل خط از خودشون بجا نگذاشته اند؟
نوشته شده توسط seymour
شکل زیر که مجددا spirit گرفته، یوفو یا شواهد فرازمینی داریم ؟...
2- بنده آدرس دقیق عکسم رو - که سایت رسمی ناساست - اینجا میارم:
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/press/spirit/20040311a/12-ml-03-streak-A067R1.jpg
لطفا شما هم - برای نموندن کوچکترین شبه - ماخذ تصویرتون رو ذکر کنید که مطمئن باشیم کار اسپیریت هست.
نوشته شده توسط seymour
یکی از هفت سفینه ای که ماموریتشون تمام شده اما همچنان دارن دور مریخ می گردند : تخمین زده شده که شیء مذکور ظرف 15 ثانیه 4 درجه رو طی کرده ؛ در نتیجه با سرعت وایکینگ ها همخوانی داره ... از نظر مکانی چطور؟ این شیء داره شمال به جنوب رو طی می کنه که مجدداً با مدار قطبی وایکینگ 2 همخوانی داره ...
3- اگر چنین هست ; باوجود اینکه کوردینات های دقیق همه سفاینشون رو در دست دارند ; چرا ناسا چنین چیزی رو بطور قطع اعلام نکرده؟ 5 سال به هیچ وجه وقت کمی برای این کار نیست.
4-همه تصاویر ارسالی از اسپیریت در سال 2004 قاعدتا باید در این لینک اومده باشه:
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/press/spirit/2004.html
و تعجب آور اینجاست که تصویر یاد شده در اون حذف شده.
من بیشتر مطالعه کردم در این مورد و برام قطعی شد برام که سنگ آسمانی بوده :
+ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسیر این شیء رو با اون بارش های شهابی که حدس می زدند تقریباً در همون زمان رخ داده مقایسه کردند و اینطور که فهمیدند بخشی از ستاره دنباله دار Wiseman-Skiff بوده (این با محاسبات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شون هم جور بوده)... نتایج این تحقیق در شماره ژوئن 2005 مجله معتبر Nature منتشر شده و حتی اسم شهاب سنگ رو هم گذاشته اند (Cepheids چون از سمت طرف فلکی قیفاووس-Cepheus میومده)
+برای اطمینان بیشتر اونها حتی منحنی نوری شیء، شتاب ورودی و ویژگی های دیگه سنگ رو هم با مختصات نظری دنباله دار Wiseman-Skiff مقایسه کردند که باز هم جور در میومده (عکس ضمیمه - f2 رو چک کنید)کد:http://www.space.com/scienceastronomy/050601_mars_meteor.html
* دانشمندانی که این تحقیق رو انجام دادند از مرکز مطالعات نجومی لیون ، دانشگاه ای اند ام تگزاس، دانشگاه کارنل و مرکز مطالعات سماوی افرمیس بوده اند ... قضاوت با دوستان که اعتبار حرف چه کسی بیشتره ...
با همه این تفاصیل ; اگر موضوع ازطرف محققان حل شده باشه , دلیل حذف تصویر از آدرس زیر چیه؟
http://marsrovers.jpl.nasa.gov/gallery/press/spirit/2004.html
ممنون از خوشآمد گویی گرمتون
صرف اینکه عکس حذف شده نمیشه گفت قضیه مشکوک
شما به هزار دلیل میتونی عکس هارو از سایتت پاک کنی
شاید به خاطر قدیمی بودن موضوع کمی عکس هارو کم کردن.
البته من نمیدونم شما انگار خیلی متخصصین
منجم هستین؟
در مورد عکس ناسا : مگه کسی گفت شما اینو گفتی؟ ... بنده دارم براتون توضیح میدم که چرا استفاده از واژه حیرت آور برای وقتی که شما می خوای به لینک شاخه بالاتر یه صفحه بری اشتباهه ...نقل قول:
در مورد سوالات شما:نقل قول:
1. در مورد اینکه چرا فقط اون ستاره رد انداخته و بقیه جابجا نشدند!... اصلا این سوال ابتداییه ! ... اونا اصطلاحاً hot pixel هستند؛ این که واضحه! ... پیکسل های معیوب هستند... (]چه نیازی بود به سابقه طولانی در امر عکاسی اشاره کنید!)
3. نه - ظاهرا جای این رو دنبال نمی کردن یا دنبالش رو نگرفتن ؛ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببینید از سایت معتبر Space.com
4. عکسی که مدنظرتونه هم دو نسخه در سایت ناسا موجوده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یکی و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم با کیفیت بهتر ... چرا در اون صفحه نیست ؟ ... نمی دونم- ولی برعکس اون چیزی که گفتید اصلاً دلیل سیاسی و مخفی کاری نداشته : در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحه هم عکس موجوده هم توضیح همراهش به همراه این جمله که "شاید یه سفینه از دنیای دیگه اس " ... فکر کنم کاملاً روشن باشه که مثلاً چون مرض داشتن یا میخواستن لاپوشانی کنن نبوده... کافی بود بیشتر می گشتید ...نقل قول:
Lemmon said the other nine spacecraft currently orbiting Mars -- three of which are presently in working order -- have known positions and did not create the streak.
2. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عکسی که من پست کرده بودم از سایت ناسا.. امکان نداره بنده بدون منبع حرفی بزنم و برعکس نظر بعضی دوستان، خودم رو مقید می دونم به ارائه منبع ...