خوب خدا رو شکرنقل قول:
پک ایر ان هم در حال گر فتن مجوزه ......
و تو سط شر کت پر دیس گیم در باز ار منتشر خواهد شد ......
Printable View
خوب خدا رو شکرنقل قول:
پک ایر ان هم در حال گر فتن مجوزه ......
و تو سط شر کت پر دیس گیم در باز ار منتشر خواهد شد ......
آقا از طریق اینترنت هم به فروش میگذاری؟
چی شد پس آقای منصوری دیگه عکس و آموزش چیزی نمی ذاری؟بیایید دیگه.
SHOTOR DAR KHAB BENAD PAMBE DANE GAHY LOB LOB GAHY KHOSHKO BE DANE
سلام آقای منصوری .
میشه آموزش ساختن شل مپ رو بزاری من اشکالاتم رو گفتم .:19:
من گفتم تغییر دادن شل مپ برای من کاری نداره . من می خوام یه شل مپ جدید بسازم.
ممنون.:40:
اقاي منصوري .. اگه ممكنه جواب سوالات منم بديد (فكر كنم يادتون رفته يا نديديدش) ................
خيلي ممنون و خسته نباشيد ولي در مورد سوال : 3 - منظورم اينه كه داخل كدوم فايل اين تعريف شده كه نوع تير چجوري باشه؟ 4 - شما چجوري اون تانك رو ساختيد؟ چون خودم هم داخل يه مد(فكر كنم rise to power ) ديدم .ولي بلد نيستم اونو بسازم. 5 - منظورم اينه كه به جاي اينكه مثلا nuclear از بالا بيفته پايين . مثل توپ تانك دو به جلو و مستقيم پرتاب بشه؟ 6 - جايي رو ميشناسي كه بصورت مجاني texure در اختيار ما قرار بده؟ 7 - چجوري اين fake رو بسازم ( براي generals 1 بگو و زيرو هور ) 9 و 10 - دقيقا داخل كدومش ؟ مثلا براي اينكه به چين يه قدرتي اضافه كنم كه 10 تا over lord بيفته يا : دشمن هايي مه اونجا اند بميرند ؟ و سوال بعديم اينه : 11 - لطفا بگو هركدوم از فايل ها براي چي هست.... 12 - شما هك كردن جنرالز 3 رو هم بلدي ؟ اگه بلدي به ما هم ياد بده .... .......................................و يه چيز ديگه : من داخل world builder چكار كنم كه ارتشي كه ميسازم مال خودمون بشه و 2 - چجوري تانك بي راننده بسازم كه بشه سوارش شد 3 - چجوري يه كاري كنم كه هر يه مدت يك بار از يه جايي يه ارتش بياد و مال ما باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ ................ خيييييييييييييييلي ممنون
سلام آقای منصوری جواب منو ندادید.من بازی رو دوباره نصب کردم اما بازم solo play نمیاد و می نویسه:please insert the cd 1 در صورتیکه من همه ی حنرالها را در یک دی وی دی دارم.خواهش می گنم کمکم کنید من حتی یکبار هم سولو پلی نرفتم.!!!ممنون میشم اگه جواب بدید.
:10:من هم همین مشکل را داشتم برو تو مولتی پلیر سمت چپ اولی را بزن فکرکنم کردیس گیم نوشته بعد از اون مثل اسکیمیش میمونه امیدوارم مشکلت حل شود:10:
سلام آقای منصوری پیدات نیست .درخواست یه آموزش دارم:آموزش ادیت یکی از وسایل بازی جنرال زیرو هاور.من تا حدودی تری دی مکس رو کار کردم و یه چیزایی سر در میارم.
gholam hossein جان . كافيه شما فايل W3DZH.big رو با فاينال بيگ (final big) اكسپرت (expert) كنيد كه فكر ميكتم داخل تمام اموزش هام گفتم كه چجوري اينكار رو كنيد ......................................:46:........ ...كافيه فايلي رو كه گفتم (W3DZH) رو با فاينال بيگ باز كنيد و بعد در بالاي صفحه روي edit و در منوي باز شده روي extract all كليك كنيد و در پنجره اي كه باز ميشود روي yes كليك كنيد و بعد ادرس جنرال زيرو هور رو بهش بديد (جايي كه جنرالز زيرو هور رو نصب كرديد) بعد كمي صبر كنيد تا برنامه فايل ها رو اكستراكت كنه .... .............. بعد 3dsmax رو باز كنيد و ... . . خيلي ببخشيد ولي منوي 3dsmax يادم نيست ولي فكر كنم بايد از منوي script (در بالا ) روي run script كليك كنيد و اون فايلي رو كه اقا محسن در صفحات اول گذاشتن رو باز كنيد ... بقيه اش هم همونجا خودش گفته ولي فكر كنم وقتي اين كارو ميكني ميتوني از داخل فولدر w3d داخل فولدر زيرو هور فايل هاي w3d رو باز و اديت كني .................................................. .................................................. ............