سلام من میخوام ایکس بلاکس360 بخرم متاسفانه ساکن تهران نیستم اگه لطف کنید بگید آدرس نکست گیم و جاهی که ایکس باکس360 مفروشن که هم مطمن باشن و منصفتر ممنون میشم,
سلام من میخوام ایکس بلاکس360 بخرم متاسفانه ساکن تهران نیستم اگه لطف کنید بگید آدرس نکست گیم و جاهی که ایکس باکس360 مفروشن که هم مطمن باشن و منصفتر ممنون میشم,
نقل قول:
به نظر من از همون شهری که توش ساکنی بهتره.از تهران خریدن خیلی ریسک داره مخصوصا اینکه خودتم موقع خرید نیستی.
ولی به هر حال این آدرس اینترنتی فروشگاههای معتبریه که Xbox 360 میفروشن.تو سایت آدرس و شماره تلفن هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Pixel385.com
کد:www.nextgen.ir
از نکست جن بگیر مطمئنه. nextgen.irنقل قول:
آدرسشم تو سایتش هست
قیمت کنسول پک پرمیوم رو هم میخوام بدونم تو سایت خود ایکس باکس پرمیوم زده 349$ پک الیت زده 449$ و پک کور یا آرکید(Arcade ) زده 279$ تو ایران کجا واسه خریدن بهتر و مطمنتره ؟
و اینکه این قیمتهای که تو سایت خود ایکس باکس هستش تو ایران هستش یا اینکه همش روی کاغذ.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1بار جواب دادیم دیگه چرا دوباره پست دادی؟
الان تو ایران پریمیوم دورو بره 400ه.
سعید جان حالا چرا شاکی میشی..!!
اگه من میپرسم علتش اینکه احساس میکنم 60/70 تومان داره میره تو پاچم.اگر 10% هم گمرک بخوره باز 400 تومن در نمیاد.؟
عزیز من حرف شما متین ولی مایکروسافت متاسفانه یا خوشبختانه اینجا نمایندگی نداره که روی قیمت ها نظارت داشته باشه !نقل قول:
شاکی نشدم. نوکرتم هستمنقل قول:
سعید جان حالا چرا شاکی میشی..!!
الان با بهترین قیمت داره فروش میره تو تابستون 520 تومن بود. اگه بخوای از اون ور بیاری باید هزینه کپی خور کردنم بدی که چیزی نیست حداکثر 15 تومن.نقل قول:
اگه من میپرسم علتش اینکه احساس میکنم 60/70 تومان داره میره تو پاچم.اگر 10% هم گمرک بخوره باز 400 تومن در نمیاد.؟
خلاصه بگم زیاد ضرر نمیکنی.
بیش فروش بوده شما اشتباهی متوجه شدی:41:نقل قول:
okey سعید جان مرسی از جوابتون . باشه تا جبران کنیم.
حالا بیشتر باهم در ارتباط هستیم?