نام کاربریم رو چندتا جا که احتمال میره که پرسیده باشم سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم!:23:نقل قول:
Printable View
نام کاربریم رو چندتا جا که احتمال میره که پرسیده باشم سرچ کردم و چیزی پیدا نکردم!:23:نقل قول:
الان که فکر می کنم شاید هم سپید بود.. از اون یه سوال بپرس بی ضرره.نقل قول:
من که الزایمر دارم سیمور جان :دی....نقل قول:
الان که فکر می کنم شاید هم سپید بود.. از اون یه سوال بپرس بی ضرره.
من خودم بابام با نصرت شروع کرد و مدتها هم با نرم افزارهای مختلف از جمله رزتا و ... کار کرد... الان کمی پیشرفت کرده ... ولی تنها در خواندن و درک مطالب نسبتا ساده و در اسپیکینگ چندان موفق نبوده .... و البته به دلیل مشغله ی کاری نشد ادامه بده ولی هر از گاهی تو ماشین همچنان نصرت را گوش میکنه و راضیه ....نقل قول:
سلام!
نمیدونم درست هست این سوال رو اینجا میپرسم یا نه
برای یه آدم50ساله که زبان انگلیسی رو در حد حروف میدونه(مثلا وقتی مینویسم book می دونه چه جوری بخونه ولی معنا رو نمیدونه) برای بهتر شدن زبان انگلیسی چه روشی خوب هست ... البته هیچ انتظاری هم نیست که زبان رو در حد تیم ملی! استاد بشن ولی خب حالا در حدی که بتونند زبان رو بخونند و بفهمند و اینا چه روش یا کتابی رو پیشنهاد می کنید؟ ... کتاب های درسی(از راهنمایی) خوب هستند؟
ممنون
به نظرم اگه کسی بتونه شخصی (خصوصی) باهاش کار کنه موثر تر باشه .... کتابهای راهنمایی کمی زیاد ساده است.... خودم با مامانم با اینترچنج کار کردم و خوب هم پیش رفتیم ولی به دلایلی نشد ادامه بدیم :)
دوستان من تو ليسنينگ خیلی دوست دارم پیشرفت کنم ..
به لطف فیلم و موسیقی تا حدودی از اون وضع اسف بار سابق نجات پیدا کردم ولی همچنان خیلی مشکل دارم و به قولی تازه اول کارم .. چه کنم حال؟
هیچی شما همجنان به دیدن فیلم وسریال های زیان اصلی ادامه دهید چون طول میکشه اما کم کم راه میفتید و خودتون متوجه میشید.فقط ادتون باشه زمان میبره عجله نکنید:46:نقل قول:
transcribe کنید.این کار منو خیلی کمک کرد!
سلام به همگی
لغات درس زبان پیش دانشگاهی 1 و2 را می خواستم ( با معنی خوب و جالب )
لطفا لغات را به صورت هر درس تفکیک کرده و در یک فایل برای دانلود بگذارید ( آماده پرینت )
اگر میشه قواعد کامل پیش دانشگاهی را نیز بگذارید (آماده پرینت )
لطفا فوری باشه - ممنون میشم:11:
با تشکر pezhman-
حالا ایشالا که پیدا بشه، اما من شک دارم شما چنین مجموعه ای رو پیدا کنی بصورت آنلاین .. منظورم اینه که خب اگه بحث کنکور هستش، کتاب خوب که باید زیاد باشه ...نقل قول:
بهرحال چیزایی که من پیدا کردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بدجوری دنبال ebook کتاب 504 میگردم. کسی داره بهم بده. دمتون گرم :10:
سلام...
به این تاپیک سر بزنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=174165