خب ترفندت رو هم به ما بگو !نقل قول:
Printable View
خب ترفندت رو هم به ما بگو !نقل قول:
کلاً DNSهای پیشفرضی که خود پارسآنلاین ست میکنه هیچ کدوم پینگ نمیشن. چون تو تنظیمات این سرورها، امکان پینگ گرفتن ازشون رو غیرفعال کرده.نقل قول:
اگه دقت کرده باشی گفتم دیشبنقل قول:
چون دیشب به طور کل پینگ و سرعت واسه بقیه مشکل داشت ، واسه من که کلا دیشب قطع بود !
قکر کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهران باشه... کیفیت پارس توی تهران(و شهرهای نزدیک تهران) نسبتا از شهرستانا بهتره....نقل قول:
اینقد الکی بش گیر ندین :n02:
پ.ن: البته اون دفعه که گفته بود ملت دانلود میکنن که نتیجه تستشون خراب بشه خیلی حرف اشتباهی زد و من تاییدش نمیکنم....
برنامه دارم حالا!:n02:نقل قول:
217.218.127.127نقل قول:
4.2.2.4
و dns گوگل:
8.8.8.8
8.8.4.4
بهترین dns ها هستند
من هم معمولاً به عنوان DNS اول 8.8.8.8 رو ست میکنم. البته 91.99.99.99 هم واسه من خوب جواب میده. اما بهتره هر از چندگاهی با یه نرمافزاری مثل DNS Benchmark بهترین dnsها رو واسه خطتون پیدا کنید.نقل قول:
منم تهرانمنقل قول:
پس چرا انقدر وضعیته من خرابه ؟؟؟؟ :n24:
زندگیمو به خاطر پارس از دست دادم !
به نظر شما الان بهترین شرکت کدومه؟
من صبانت دارم می خواستم بیام پارس آنلاین ولی این طور که معلومه اونم زیاد تغریفی نداره.
در حال حاضر فقط مخابرات !نقل قول:
حداقل الان پارس آنلاین واسه من بهتر از isp های دیگه عمل کرده اونم وقتی تایپیک صبانت رو میبینم :n02:دوستت دارم پارس آنلاین ( شوخی بود):n09:البته فکر کنم به شهرم بستگی داره اینجا ملا وضع نتش خوبه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیشب و پریشب با 2مگ 2.8گیگ دانلود داشتم.
داره رو به پائین حرکت میکنه قبلا دقیقا 3 تا 3.1گیگ میگرفت.
:(
آماده باش برای *ر زدنه.
دانلود دیشب یکی از دوستان پارس آنلاینی با سرویس 256
SNR خیلی پایینه واسه همین مودم برای اینکه لینک نپره با ریت پایین تر وصل میشه شما مشکل نویز داری زنگ بزن خطت رو بذارن روی 6 مگ درست میشه چون Attainable Rate خطت تا 9 مگ رو میکشهنقل قول:
نقل قول:
دوست شما از ترفند خاصی استفاده میکنه ؟ پروکسی،وی پی ان و .....
چون اکثر مشترکهایی که توی این تایپیک فعال هستن با سرویسهای 1 مگ و 2 مگ سرعت اسمی هم نمیگیرن چه برسه به سرعت بالاتر فقط آقا ابوالفضل هستن فکر میکنم
این تست واسه تهرانه ؟
اقا همه اینجا ادعای پینگ میکنن گفتم یه پینگ بزارم حالشو ببرین
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
پینگو حال میکنین:n09:
خط من هم چند روزی میشه روی 12 مگ بسته شده
سرعت در ساعات غیر رایگان خیلی کم تغییر کرده اما سرعت در ساعات رایگان پایین تر اومده و دانلود شبانم کمتر شده به نظرتون زنگ بزنم روی همون 9 مگ ببندن؟؟ چون حس میکنم نویز بیشتر شده و به همین خاطر دانلود شبانه کمتر شده این وضعیت خطه الان
اینم همون خط موقعی که روی 9 مگ بود
سرعت تک کانکشن پارس آنلاین:n12::n02:با این سرعت راحت میشه ویدیو hd دید تو یوتیوب
شما وقتی خطت رو روی سرعتهای بالاتر ببندن طبیعیه که نویز بیشتر میشهنقل قول:
اما این نویز روی سرعت شبانه تاثیر نداره و در شرایط بد باعث پرش لینک میشه که شرایط شما اینطور نیست
اینکه دانلود شبانت کم شده به این دلیله که جدیدا پارس سیاستش رو تغییر داده و در ساعات دانلود رایگان سرعت اسمی رو میده
من 512می خواهم از شرکت پارس آنلاین بگیرم
آیا می توانم شبی 1 الی 1.5 گیگ، دانلود رایگان کنم یانه؟
اینجا که نمیشه حرف زد ولی فقط به این بسنده میکنم که دوستانی که میخوان پارس آنلاین بگیرن حتما قبلش از کافی نت ها و افرادی که تو منطقه مخابراتی شون سرویس دارن پرس و جو کنن بعد تصمیم بگیرن. البته این موضوع فقط مختص پارس آنلاین نیست ، از هر شرکتی خواستین بگیرین به همین ترتیب عمل کنید.
امروز پریز تلفنی که ADSL داره رو عوض کردم، قبلا از این دو شاخه ای ها بود که باید یه تبدیل بزنی بهش تا سوکت بخوره، یه دونه از این سوکت خور ها به جاش نصب کردم با این امید که با حذف یکی از اجزا در طول مسیر (تبدیل 2 شاخه به سوکت) نویز بهتر بشه، این در حالیه که تا قبل از این رو 9 مگ با نویز هیچ مشکلی نداشتم ولی بعد از این کار امتحان کردم دیدم در حدود 0.3 دسی بل نسبت سیگنال به نویزم کمتر شد :n28: شبا قبلا میومد روی 6.8 ولی الان رو 6.5 هه. سیمی هم که اومده تو پریز جا نداره که دوباره ل---ت کنم سیمو همون دو شاخه ایش کنم. کلا دپرسم کرد چون شبا نویزم خیلی لب مرزی میشه و مودمم (ZyXel) اگه SNR از 6 کمتر باشه قطع میکته. هر چند که امشب تا الان قطعی نداشتم. خلاصه دوباره تجربه شد که "سری که درد نمی کنه رو دستمال نمیبندن."
راستی دوستان یه فورمولی هست که LINE ATTENUATION رو ربط میده به طول مسیر از مرکز مخابراتی تا خونه، کسی یادش هست چیه؟ تا جایی که من یادم میاد Attenuation رو ضربدر یک عددی میکردی میشد فاصله تا مرکز مخابراتی.
عجب خطی داری!!! :n23: با 12 مگ تازه SNR مربوط به داون استریمت شده 9. البته نمیدونم چه موقعی از روز تست گرفتی چون معمولا با تاریک شدن هوا SNR افت میکنه. ولی اگه شبا اینطوریه که خطتت استثناییه و با SNR 9 اگه مودمت خوب باشه اثر نویز اصلا حس نمیشه.نقل قول:
ابوالفضل سرویس گیم فعال کردی؟ مال من از 230 کیلوبایت بیشتر نمیشه.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پارس آنلاین سرعت شبانه رو داره اسمی میکنه... کاملا مشخصه..... دیگه ربطی به منطقه ی مخابراتی هم نداره....نقل قول:
آخه تو شانس نداری!!! :n02:نقل قول:
کیفیت پارس آنلاین پایین اومده. سرعت شبانه دیگه حداکثر روی سرعت اسمی قفل شده و با نوسان هست.
در مورد قیمت اینترنت که آقای bilmazlar گفتند تفاوت آنچنانی وجود نداره و حداکثر 2 تا 3 برابر جهانی. مثالی می زنم از کشور انگلستان که یکی از گرانترین کشورها از لحاظ هزینه زندگی هست. قیمت اینترنت 20 مگابیت نامحدود برابر 20 پوند هست. یعنی حدود 100 هزار تومان حالا ارزان ترین اینترنت نامحدود در ایران متعلق به مخابرات هست قیمت 1 مگش هست 45 هزار تومان در 20 می شه 900 هزار تومان یعنی 9 برابر انگلستان.
اینم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از هدیه تمدید اینترنت استفاده نکنیم چی میشه؟
منظورم چاپ عکس هست.
نقل قول:
اینم سرعت تک کانکشن من همین الان با سرویس 2 مگ. عکسم نمیشه باهاش دید چه برسه به ویدیو HD
نقل قول:
منم خیلی وقت پیش توی یکی از پستهام یه سری لینک داده بودم... تو امریکا 20 مگ رو میدن 20 دلار....
کاش سرعت اسمی بود! سرعت من ساعت رایگان با اسپید تست از سرور داخلی میاد روی 0.88 مگابیت بر ثانیه... دیشب که اصلا نمیشد تست گرفت. سرعت سرویسم هم 2 مگه. سندش هم حدود 15-20 صفحه بری عقب چند شب پشت سر هم عکس گذاشتم. بعدم من از روز اولی که پارس آنلاین ساعت رایگان گذاشت وضعیتم همیجوری بوده حالا خوبه برای شماها ظاهرا تا همین چند وقت پیش بالاتر از سرعت اسمی بوده. تازه نکته جالبش اینه که من هیچ وقت دانلود شبانه نمیکنم فقط آرزوم این بوده اگه کاری داشتم با اینترنت شبا هم بتونم کارمو راه بندازم نه اینکه مجبور باشم تا صبح صبر کنم.نقل قول:
الانم روی خط دیگه های وب سفارش دادم که کلا شبانه نداره! ببینم اگه اونم بازی در نیاره کلا برم اونجا.
کسی لطفا جواب دهدنقل قول:
عدد LINE ATTENUATION رو تقسیم بر 13.8 کن،بدست میاد(بر حسب کیلومتر)نقل قول:
تا یک هفته از دانلود شبانه این دوست پارس آنلاینی عکس میدارم تا کسایی که قصد دارن از isp های دیگه به پارس بیان بهتر بتونن تصمیم بگیرننقل قول:
کاملا بستگی به مرکز مخابراتی تون داره. باید پرس و جو کنید تو منطقه تون.نقل قول:
نه والا سرویس گیم فعال نکردم وقتی سرویس 256 داشتم سرعتم بد بود ولی از وقتی 2 مگ گرفتم سرعتم عالیه فکر کنم تو سرعت روزانه هم اولویت گذاشتن بر اساس سرعتی که داریم مثلا منی که 2 مگ دارم سرعت روزانم باید بیشتر باشه از بقیه باشه البته خدایی پارس تو شهر ما داره عالی عمل میکنه تو شهر ما و بیشتریم مشتری رو داره اینجا حتی بیشتر از مخابرات من خودم 1 ماه تو صف بودم تا پورت خالی گیرم اومد ....فکر کنم حرف شما درسته که پارس انلاین به شهرایی که نزدیک تهرانن و خوده تهران بهتر سرویس میدهنقل قول:
...
محتوای مخفی: ادامه
عکس گذاشتم از میزان دانلود شبانه یه کاربر پارس آنلاین . توی روزهای آینده هم پیگیر باش بازم میذارم که تا کسایی مثل شما بتونن بهتر تصمیم بگیرننقل قول:
بچه ها دوباره تاکید میکنم ، دوستانی که قصد سرویس گرفتن از پارس آنلاین رو دارن باید حتما بخصوص در مورد دانلود شبانه از منطقه شون پرس و جو کنند. تو خیلی از مناطق مخابراتی (از جمله خودم) فعلا مشکل کمبود باند داره شرکت.
نه آقا ریا چیه .:n02: شما بگو سرعتتو خیلیا هستن که میخوان از isp های دیگه که وضعشون خراب شده بیان پارس آنلاین. اینجوری میتونن بهتر و شفاف تر تصمیم بگیرننقل قول:
آقا سپاسگزارم. الان با فاصله حدود 2.5 کیلومتر نویز باید اینقدر بالا باشه؟ یعنی SNR = 6.5 در شب و حداکثر 14 در روز با پهنای باند 9 مگ؟ تا دم در وضعیت خط در حد عالیه.نقل قول:
البته اگر میزان میانگین درآمد سالانه رو در آمریکا با ایران مقایسه کنیم تفاوت قیمت ها کاملا مشخص میشهنقل قول:
به نظر من نسبت قیمت به میزان درآمد معیار خوبی برای مقایسه هست نه دلار و ریال آخه مگه ما به دلار حقوق میگیریم یا آمریکایی ها به ریال حقوق میگیرن ؟
همونطور که میبینید واسه آمریکا حداقل درآمد 15000 هست ولی واسه ایران 6000 دلار شما قیمت اینترنت رو به دلار تقسیم بر این درآمد ها بکنید
البته به نظرم در مورد ایران درست نیست آخه 6000 دلار در سال اون هم حداقل به نظر منطقی نمیرسه و اینکه ممکنه به بانک جهانی اطلاعات غلط داده باشن
__________________________________________________ ______________________________
نمیدونم چرا انقدر سرعت من کمه
پینگ درست شدده ولی سرعت افتضاحه اونم واسه الان
چرا.... گیم فعال کردی خودت خبر نداری...:n09: پس چرا سرعتت 4 مگ بیشتر نمیشه؟؟:n02:نقل قول:
والا من از 256 اومدم 512 روزانم هیچ فرقی نکرد... البته روزانم تو هر دو حالت خوب بود...:n09:
تک کانکشن یه دو ماهیه خوب شده... فقط نمیدونم چرا از 2 مگ بیشتر نمیشه؟؟ :n13:
شبانه 300 کیلو بایت سرعتت بیشتره؟؟ اگه بیشتره پس یعنی هنوز سیستمشون رو تو قزوین اعمال نکردن...
بفرما رفیق فقط به خاطر تو :n16:فقط خواهشن هر کی میبینه دانلودمو چشم نزنه :n02::n16:البته الان 2 شبی هست دانلود نمیکنم چون عقده دانلود ندارم با این که سرعتم بالاست :n12:نقل قول:
محتوای مخفی: دانلود