آقا من از تمدید طرح بعثت دیگه خسته شدم
چی بگیرم کمپین هنوز هست؟؟
لطفا یه کم راهنمایی کنید
Printable View
آقا من از تمدید طرح بعثت دیگه خسته شدم
چی بگیرم کمپین هنوز هست؟؟
لطفا یه کم راهنمایی کنید
مال منم روی 6 بود یک مدت ولی بعد از مشکلاتی که برای مخابرات پیش اومد بهتر شدم و SNR خوبی الان دارم.فکر کنم از سمت ISP باشه.نقل قول:
ولی می شه کمی این رو بالا آورد.با توجه به تصویر زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا با تغییر ADSL Mode شاید بتونید 2 و یا بیشتر db به سیگنال مودمتون اضافه کنند.
G MDt T1.913 میتونه افزایش بده اما شما همه رو تست کن.شاید نام هایی که نوشتم اشتباه باشه ولی شباهتی با گزینه ها داره.
البته بهتر از سمت ISP این مشکل رفع بشه و الا این روش مشکلاتی هم داره که خودتون بعد از استفاده متوجه میشوید.
موفق باشید.
نمی دونم ولی فکر کنم تو طرح های جدید شبانه رو ورداشتن و به جاش طرح پاییزی آوردن.ولی قیمتاش گرون شده.نقل قول:
بهترین کار تماس با 2020 و 3 می باشد.
موفق باشید.
الان زنگ زدم 2020 کمپین رو بر داشتن.2 گیگ طلایی رو میدن 25تومن.نقل قول:
بابا این چه دزدی جدیدیه.
تا یه هفته پیش بود 17.500 ......................
این همه با ملک صحبت شد اینجا اینم تغیراته ایشون.......:n19:
روش های دزدی قرن ۲۱ از نوع مخابراتی!!نقل قول:
خوبه حالا وزارت ارتباطات گفته تا آخر سال قیمت adsl افزایش پیدا نمیکنه
چرا ؟ ....نقل قول:
راست میگه شما چند چندی با خودت ؟ :n06:نقل قول:
عزیزم یه حرف منطقی بزن خواهشا . یعنی به نظر شما باید بین کسی که یک ساله گرفته با کسی که مثلا 6 ماهه گرفته هم توی کیفیت ارائه خدمات فرق داشته باشه ؟ :n08: یواشتر برو بابا . هنوز تو فرق بین طلایی و بقیه طرح ها موندیم چه برسه به این .
خوبه والا شما اگه بری طرح 10 ساله رو هم بگیری فکر کنم انتظار داری یه جت شخصی هم روش بهت بدن .
اگه اینطوریه که منم بیام اینو بگم :
دو سال از مخابرات سرویس نامحدود داشتم و هر دو سال رو هم یک ساله شارژ میکردم به خاطر اعتماد زیادم به مخابرات . اما شاید 10% اون کسایی که اینقدر از مخابرات با طرح بعثتشون چاپیدن مصرف نداشتم و منصفانه استفاده میکردم .
بعد باید بیام بگم که چون من یک ساله میگرفتم و استفاده زیادی هم نداشتم چرا مخابرات سرعت من رو بیشتر از بعثتی ها نمیکنه یا هر چیز دیگه ؟
چه ربطی داره برادر من :n15:یه چیزی داریم به اسم قرارداد که موقع خرید طرح با ما میبندن . کجای این حرفهای جنابعالی رو توی قرارداد ذکر میکنن ؟
جدی می گی ؟تو کمپین 4 گیگ بود 21 و 8 گیگ هم 31 تومان تازه یک مودمم می دادننقل قول:
آخه دوست داشتم یه طرح داشته باشم با سرعت بیشتر من نزدیک 4 ساله بعثت دارمنقل قول:
می خواستم طلایی بگیرم دست دست کردم ببینم اوضاع چطور می شه که دزدا گرونش کردن
اره بابا.نامردا..........نقل قول:
تازه 10 دقیقه وایسادم تا نوبتم شد با اوپراتور حرف بزنم.قیمت ها رو که گفت شاخ درآوردم
با تعجب بهش گفتم یعنی مردم با این قیمت ها بازم ثبت نام می کنن گفت آره ه ه ه ه ه ه
خدایا خلایق هرچه لایق................... :n28: