باید تمام مراحل جیکوب رو بری بعد دوستیت با جیکوب صد در صد میشه همین کار رو درصد بازی تاثیر میذاره :8: و همینتور دوستی با کارکترهای دیگه در درصد بازی تاثیر میذاره:8:نقل قول:
Printable View
باید تمام مراحل جیکوب رو بری بعد دوستیت با جیکوب صد در صد میشه همین کار رو درصد بازی تاثیر میذاره :8: و همینتور دوستی با کارکترهای دیگه در درصد بازی تاثیر میذاره:8:نقل قول:
سلام دوست عزیز.نقل قول:
اگرچه این بازی مال چند سال پیش است که من 99 درصد کردم،
اما به خاطر دارم که در 100 درصد کردنش کمک می کنه.
من یادمه برای اون درصد از این ها تو گیم اسپات کمک گرفتم:
محتوای مخفی: زیاده .... نمی خواستم صفحه زیاد جلو بره
سئوال دیگه ای هم بود در خدمتم
به نظرتون مراحلش تموم شد برم تا 100 درصد؟؟؟یعنی چه فرقی میکنه 100 درصد با با پایان مراحل بازی؟چیز جدید عایدم میشه؟
هیچ........................ولی خوب حالش به کمپلت کردن بازیه :8:نقل قول:
برو و توی خیابونا بگرد و حالشو ببر (منم همین کارو میکنم):31:یا سوار هلیکوپتر شو و خودتو بنداز پایین!!!:31:خیلی حال میده (از طرف من)نقل قول:
به نظرتون مراحلش تموم شد برم تا 100 درصد؟؟؟یعنی چه فرقی میکنه 100 درصد با با پایان مراحل بازی؟چیز جدید عایدم میشه؟
بخصوص داخل جزیره 3 یه جاییش هست شبیه جاده چالوسه:31:یه قسمت کوچیکیه و دره داره خیلی حال میده اونجا رانندگی کنی:31:
ببینید اگه صد در صد کنید:نقل قول:
اچیومنت می گیرید.
دوستی با هر کدوم از دوستاتون براتون یه سری امکانات جدید ایجاد می کنه.
و کلا بازی بعد دریافت اون اس ام اس (:5::31:) تموم میشه و بقیش رو می ذاره تا خودتون برداشت کنید.
هر چه قدر هم که بازی کنید روز ها جلو نمی ره.
شهر جی تی ای بدون ماموریت بی روح خواهد بود.:27:
باید همه ماموریتهای جیکوب رو به طور کامل انجام بدی تا درصدش تغییر کنه(پست اول تاپیک رو با دقت بخون توضیحات کامل رو داده)نقل قول:
بقیه موارد هم همینه ماشینهای پلیس و پرنده ها و پرش با ماشین و...
حالشو میخوام چیکار :31:
هدف من فقط تموم کردن بازیه و برم اون یکی ایپزود رو شروع کنم...:27:
کمپلت نکردن بازی مثل این میمونه که یه فیلمو تا نصفه نگاه کنی ادامه شو نبینی:31:
نه...نقل قول:
ببینید جی تی ای در اصل فیلم تموم میشه.
اگر هم ادامه ندید هیچ اتفاقی نمی افته.
مثل اینه که storyline بازی تموم بشه!!!
خب دیگه هیچ فایده ای نداره ادامه دادن...:21:
---------- Post added at 12:02 PM ---------- Previous post was at 12:01 PM ----------
به نظر من شما بهتره بری دنبال اپیزود ها.نقل قول:
از الان دیگه بازی رو تموم شده بدون:31: