لطف کنید بگویید من کجا دقیقاً گفتم "این روتر سپاهان شهر است" ؟؟
این شهامتتان هم باز یک گام به پیش است
نقل قول:
Printable View
لطف کنید بگویید من کجا دقیقاً گفتم "این روتر سپاهان شهر است" ؟؟
این شهامتتان هم باز یک گام به پیش است
نقل قول:
تا آنجا که من میدانم این مورد ربطی به ساعت خاصی ندارد ، شما در هر ساعتی بیشتر از 15 دقیقه از اینترنت استفاده نکنید و کانکشن شما idle باشد قطع می شوید
نقل قول:
چرا بعضی ها بالای ۲۰ درصد packet loss دارند ولی بعضی ها ندارند؟ مگه همه از یه ISP نیستیم؟؟
دوستان سلام
بعد از سه سال معجزه شده و به خط من که فیبر نوری بود مخابرات سرویس میده! البته این جور که از مخابرات پرسیدم گفتن از شرکتای دیگه هم میتونید بگیرید!!!
ولی مخابرات میخام
من مهم ترین چیز دانلود شبانه ست برام و سرعت دو مگ کافیه برام!
میخام اول برا تست سرویس یک ماهه بگیرم بعد خوب بود یکسالش کنم
حالا سوال اینه که طرح تابستون و پاییز که رایگان داره ، سرویس یک ماهش هم رایگان داره که بگیرم تست کنم؟ لطفا راهنمایی کنید تا زودتر از مبین نت راحت شم.
بله ، سرویس یک ماه اش هم رایگان داردنقل قول:
سلام من سرویس حرفه ی رو خریدم ولی از توی پلوتون غیر فعاله هنوز روی وصل سرویس کلیک میکنم میزنه وصل شد ولی بازم وصل نیست . چقدر بعد از خریدش فعال میشه ؟
باید برم مرکز مخابراتی ؟
درود بر شما...نقل قول:
اگر مدارک را تحویل داده باشید سرویس شما وصل میشود در غیر اینصورت باید با کپی کارت ملی ثبت نام کنند به مراکز مخابراتی مراجعه و درخواست فعالسازی و پسورد جدید کنید.
قبلش سرویس زرین داشتم . الان این سرویس رو هم اضافه کردم بازم باید کپی کارت ملی رو ببرم ؟نقل قول:
بله دوست عزیز... قبلا با اضافه کردن یک طرح جدید به پنل نیازی به کپی کارت ملی برای فعالسازی نبود اما الان لازم هست...نقل قول:
پورت خالی در محله ما پره راهی ندارد تا پورت خالی گرفت از مخابرات حالم بهم میخورد از وایمکس ترو به خدا کمک کنید