ما که فعلا داریم با 600 ، 700 حال میکنیم.چه حالی میده پول 128 بدی با 60 دانلود کنی
Printable View
ما که فعلا داریم با 600 ، 700 حال میکنیم.چه حالی میده پول 128 بدی با 60 دانلود کنی
بالاخره جواب داد دفعه چهارم :
cs13 05:58:37 ق.ظ
با سلام فلاحی هستم بفرمایید
mashhad 05:58:54 ق.ظ
سلام. چرا سرعت اینقدر امشب اومده پایین ؟
الان داره مثل دیال آپ دانلود میکنه
5 کیلوبایت !!!
در ثانیه
khahesh mikonam javab bedid
????????????????????????????????????/
cs13 06:12:34 ق.ظ
در حال حاضر ترافیک در مرکز بالا می باشد تا برطرف شدن مشکل تامل بفرمایید
در حال حاضر ترافیک در مرکز بالا می باشد تا برطرف شدن مشکل تامل بفرمایید
mashhad 06:13:10 ق.ظ
یعنی هر شب میخواد همینجوری باشه ؟
cs13 06:13:57 ق.ظ
هر شب که خیر.در حال حاضر ترافیک بالاست.
باید تحمل بفرمایید تا مشکل برطرف بشه
mashhad 06:17:16 ق.ظ
امیدوارم برطرف بشه... چون اگر بخواد هر شب اینجوری باشه که فایده نداره . الان واسه بعضی دوستان یک هفته هست که همینجوره .
cs13 06:18:38 ق.ظ
مشکل در حال بررسی می باشد
mashhad 06:25:07 ق.ظ
به هر حال ممنون. خلاصه کیفیت رو فدای فروش بیشتر نکنید مثل سایر شرکت ها . چون اسمتون بد میشه تو سایت ها. امیدوارم فرداشب اینجوری نباشه و مزاحمتون نشم.
cs13 06:25:57 ق.ظ
البته عرض کردم مورد در حال بررسی می باشد
mashhad 06:26:15 ق.ظ
ممنون
cs13 06:26:17 ق.ظ
و معمولا چون دارای مراحل اداری است
یکمقدار امکان دارد طولانی شود
mashhad 06:28:33 ق.ظ
امیدوارم سریع حل بشه . چون همه ناراضی هستند
cs13 06:29:36 ق.ظ
ان شاالله.روز خوبی داشته باشید.خدانگهدار
mashhad 06:30:00 ق.ظ
همچنین.خدانگهدار
منم تا دیشب با 60 که هیچی... 65ثابت الی 130 دانلود میکردم.امشب نمیدونم چرا اینجوری شد. اگر بخواد همینجوری ادامه داشته باشه...غصه نخور نوبت شما هم میشه. من هر شب بالای 1200 مگ دانلود میکردم اما امشب فقط 100 مگ !نقل قول:
دیشب منم مشکلی نداشتم با 65 دانلود میکردم//
سلام. از دوستان تهرانی کسی بوده از تخفیف کارت طلایی استفاده کرده و خود کارت (کارت فیزیکی) رو تحویل مامور شاتل نداده باشه(موقع عقد قرار داد)
چون شاتل گیر داده میگه باید خود کارت رو هم تحویل مامور ما بدی (یعنی فقط شماره سریال کافی نیست ) وگرنه تخفیف بی تخفیف!!!!!!!!!!
دوستانی که کارت تخفیف دارن میدن یه کمکی بکنن( ما سمت شرق تهران- پیروزی-.... هستیم.)و این کارت رو در اختیار من بزارید.
سلام
ما مستاجريم و بلاخره براي يكسال ديگه موندگار شديم
صاحبخونه ما تا به حال سه بار اسم فاميلشو عوض كرده :18:
براي همين خط تلفن به نام اولين اسمشه
اين تفاوت اسم (در اجاره نامه و صاحب خط )اشكالي داره يا نه ؟
ميدونم كه زياد بحث شده ولي چون مستاجر هستيم بايد مودمي بگيرم كه بيشتر ISP ها اونو ساپورت كنن و وايرلس دار هم باشه و نصب راحتي داشته باشه و خلاصه اينكه زياد باهاش دردسر نداشته باشم پيشنهاد شما چيه ؟
ما با پيش شماره 66 در منطقه مخابراتي مالك اشتر هستيم.از دوستان كسي در اين منطقه اكانت شاتل داره ؟
از شاتل راضي هستين ؟
من اول ميخواستم از صبا بگيرم ولي بهم گفتن كه كاربرهاي صبا در منطقه زيادن و مشكل هم كم ندارن.اين مشكل زيادي تعداد كاربران رو شاتل هم داره ؟
سلام دوست عزیز.فکر کنم کارت یه کم مشکل بشه.باز خودشون بهتر راهنماییت میکنند(23099)نقل قول:
من با مودم های وایرلسی زیاد آشنا نیستم ولی تو یه تحقیق کوچولو فهمیدم مدل Asus 604 مودم خوبی باید باشه.
در رابطه با تعداد زیاد کاربر توی یه مرکز مخابراتی باید بگم که بی تاثیر نیست. ( رابطه خطی:21: دارند دیگه)
حالا شما زنگ بزن مرکز مخابراتی خودتون ببین وضعیت پورت های شرکت شاتل چطوره
hi،من هم از شاتل استفاده میکنم(12-Eco 128).دو تا سوال دارم:
1.دانلود شبانه شاتل رایگانه؟اگه هست چه ساعاتی؟
2.برنامه ای هست که به طور خودکار شبها دانلود کنه ؟
پیشاپیش ممنون:40:
الان یک ساعته که هر 30 ثانیه قطع میشه...
نقل قول:
نوشته شده توسط a m i rh o s e i n [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله از ساعت 1 تا 7 صبح رایگانه و با برنامه های دانلود منیجر مثل IDM می تونی ساعت شروع و اتمام دانلود رو تنظیم کرد
شما منظورت قطع شدن چراغ ADSL هست؟نقل قول: