عزیزم نتیجه تمام بحث ها درباره گسسته تو این چند سال اخیر اینه:نقل قول:
1.فار
2.گاج سفید
3.خوشخوان
والسلام...
عزیزم نتیجه تمام بحث ها درباره گسسته تو این چند سال اخیر اینه:نقل قول:
1.فار
2.گاج سفید
3.خوشخوان
والسلام...
ریاضی تجربی انتشارات مهر و ماهنقل قول:
این کتاب تمام مباحثی که یک داوطلب تجربی برای کنکور باید بخونه شامل ریاضی دوم و سوم و پیش و آمار و هندسه ۱ رو آموزش داده و شامل تست های آموزشی در حین درس هست. همینطور بعد از هر فصل تست های کنکور و تالیفی داره. آموزش کتاب خیلی ساده و در عین حال کامله.
ریاضی تجربی انتشارات خیلی سبز!
اگر دنبال کتاب تست با پاسخ تشریحی هستید این کتاب عالیه!
بهترین کتابهای زیست بدون شک!
همایش زیست نشر دریافت
تست دوم و سوم و پیش خیلی سبز!
بانک تست تخته سیاه ، همگامان و 8000 تست زیست گاج هم منابع تستی خوبی هستن که البته بانک تست تخته سیاه طرفدارای بیشتری هم داره و تا حدودی هم به خاطر حجم کمترش بیشتر میتونه به کار بیاد.
ودر آخر اینکه نباید از خود کتاب درسی غافل شد زیست شناسی از دروسی است که اولویت با کتاب درسیه یعنی اینکه هر چی بیشتر کتاب درسی رو مطالعه کنی بهتره تا تستهای کتب کمک اموزشی مختلف رو بزنی!
بهت انتشارات علمی فار رو پیشنهاد میکنم!نقل قول:
یه سر به سایتش بزن:pharepub.com
دیفش جدیده:3:
من سال قبل از گسسته الگو استفاده كردم كه بن نظرم عاليىبود
درود !
بچه ها من یه سوال داشتم *
میخواستم بدونم کتاب های درسی پیش دانشگاهی امسال( 91-92 ) نسبت به سال قبل تغیراتی داشته یا نه؟
من خودم يه سه چهار ده بيست بار اينجا ديدم و گفتم!در مورد تغييرات!دين و زندگي ديفرانسيل فيزيك و شيمي جزئي تر از دو كتاب قبلي و حذف قسمت قابل توجهي از ادبيات و زبان فارسي و اضافه شدن دو شعر جديد!تغييرات كتابهاي پيش رياضي بوده از بقيه رشته هاي اطلاعي ندارم.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز کتاب های فار رو دیدم؛ به جز کتاب های فیزیک بقیه کتاب هاش تعریفی ندارن زیست شناسیش هم کتاب خطرناکیه میتونه دانش آموز رو به بیراهه بکشه. شیمی هاش هم بد نبود ولی به مبتکران و خیلی سبز نمیرسه. فیزیک پیش دانشگاهی فار خیلی قشنگ توضیح داده اولین کتابیه که میبینم محتوای آموزشیش و نحوه آموزش مفهومیش قابل مقایسه با مبتکران ( محمودزاده ) هست.
سلام دوستان یه راهنمایی ازتون میخواستم:
من میخواستم دیفرانسیل بگیرم اما نمیدونم فار بهتره یا رمزینه؟!ممنون میشم راهنمایی کنید.
راستی واسه فیزیک پیش چه کتابی رو پیشنهاد میکنید؟(هم تست و هم اموزش)
برای دیفرانسیل رمزینه.نقل قول:
برای فیزیک هم آموزش عمیق و دقیق بخوای و همینطور اگه به جمله های ریاضی و اثبات و ... مسلط هستی کتاب مبتکران-محمودزاده رو بگیر. در غیر اینصورت فار رو برای فیزیک پیش دانشگاهی توصیه میکنم
کتاب های شیمی خیلی سبز که خود خیلی سبز بهترین کتابش میدونه رو تو تایید میکنی برا پیش 1 و پیش 2 ؟نقل قول: