سلا دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمن تشکر از شما بنده میدونم شما از من کمکی نخواستید من کلی گفتم شما در نظر نگیر نام kcnc مهم نیست
بنده قبلا با این کلوپ اشنایی داشتم جناب CAMARO LTT بنده را میشناسن و نسبت به من لطف دارن و دیدم دوستانی مثل CAMERA LT و MJ170 ماشینهاشون را باز سازی کردن بنده هم مثل دوستان قبلا تمام این مسیر ها را رفتم و احتیاجی نیست که ضرب المثل بنویسم چون این حرفها منطقی نیست
ولی کسانی دیگری هم در دنیا هستن که قبلا از شما بازسازی انواع خودروها مثل سویل انژکتور - نوا -بیوک -کامارو . بیوک سیلبرتی و...را به طور دقیق و حساب شده انجام دادن وشما اطلاع ندارید من خودم دوستی را میشناسم به نام مهندس اسکندرزاده که در زمان اریامهر در جنرال موتور دوره دیده و الان هم تعمیر انواع خودروها را انجام میده و از وقت وزندگیش میگذره به دیگران راهنمایی میکنه و همین طور اشخاص دیگه هم هستن
اونی که شما فرمودید دوست عزیز کاتولگ نیست اون سرویس منوال انواع خودروهای امریکایی هست اگر دقت به تعداد صفحات این سرویس منوال کنید درمورد کادیلاک این همه توضیح مسائل فنی اصلا قابل قبول نیست شما اشتباه در عکس متوجه شدی چون اون یه عکس سرویس منوال هست و توضیحان انواع خودروها در صفحات سرویس منوال مشخص کننده هست و من متوجه هستم که هر ماشینی یه سرویس منوال داره و مراحل بازسازی پمپ روغن یا توربین خودروها مقدار کیلیرنس چرخدنده ها فرق داره وگرنه تفاوت زیادی نداره احتمال زیاد شما اطلاعاتی نداری واقعیت نحوه درست تعمیر کردن این قطعات اینه که بعضیها نمیخوان قبول کنن دیگه خودشون میدونن
مثال یه نمونه از عکس استاتر شفت پمپ روغن ماشین شما که یه رینگ سیل نداره شما متوجه نشدی این قسمت که بنده نوشتم را در اینجا مینوشتی البته شاید شما این هم قبلش فقط این رینگ را از جاش دراوردی تا جاش را تمیز کنی کسی متوجه نشده=
اینکه در زبان انگلیسی ممیز نقطه هست اطلاع دارم و من طبق نوشته عکس سرویس منوال نوشتم این مسائل زیاد مهم نیست به این مسائل ادبیاتی دقت نکن مهم اورهال کردن پمپ روغن هست که به این راحتی نیست چون محاسبات مقدار کلیرنس و نحوه بستن قطعات باید درست انجام بشه وگرنه پمپ خوب عمل نمیکنه وسمبل کاری میشه چون این علم و اطلاعات مشخصات نحوه بازسازی قطعات هست که ما میتونیم به صورت دقیق انجام بدیم
درمورد اون سرخ شدن هوزینگ چرخدنده منظورم این بود در عکسی که شما قرار دادید منظورم خود روغن بود که به علت حرارت بالا به بدنه پمپ جا نداخته و کاملا مشخصه چون اون لکه خاکسری رنگ بین رنگ قرمز روغن مشخص کننده هست که جا انداخته و نگفتم خود الیاژ بدنه پمپ -من قبلا هم گفتم که پمپ روغن وتوربین از الیاز قوی و بادوام ساخته شده اگر هم چرخدنده سطحش خط بیوفته خیلی جزئی هست
درسته همه میدونیم داخل گیربکس روغنه چون گیربکس اتومات با روغن زنده هست و دوست عزیز منظورتون از اینکه گفتید روغن داخل کولرش خنک میکنه نشدم ؟
من متوجه نشدم چون گیربکس ماشین شما و دیگر امریکایی ها کولر خنک کن ندارن اگر بخواهید باید جداگانه یه شبکه کولر مثل اواپرادور کولر بسازید یا بخرید در جلوی رادیات نصب کنید اونی که شما میگی مسئلش جداست و سرد شدن روغن توسط دو تا لوله خنک کن از سمت مخزن سرد کن بدنه گیربکس به بدنه رادیات ماشین نصب میشود
اونی که شما میگی دمای روغن بیشتر از 90الی110 درجه نمیرسه اما در دوحالت موتور سرد وموتور روشن و یه مقدار دور ایدل بالا موتور مشخص میشه یا در حرکت بعد از 15 مایل رانندگی تست بشه یا باید ترمز دستی بالا باشه ماشین را روشن کنیم نباید گاز بدیم بعد سلکتور دنده را در تمام حالت دنده ها حرکت بدیم بعد سلکتور را در حالت P قرار بدیم و روغن گیربکس را چک کنیم دمای روغن در حالت نورما گرم بین 88 تا 93 درجه سانتیگراد باشه در حالت سرد بین 18 تا 29 درجه باشه و در گیج روغن گیربکس هم علامت cool و hot نوشته شده =
بالا رفتن دمای روغن گیربکس بستگی به چند عامل هست =
کثیف شدن فیلتر گیربکس
کم بودن روغن
کیفیت نوع انتخاب روغن
از بین رفتن خاصیت ماده خنک کنندگی در کیفیت روغن
سائیده شدن چرخدنده سوزنی داخل تورک کانورتر و...
که یکی از دوستان جناب usa305 در صفحه 938 -هم همین مورد براش پیش اومد منم بهشون گفتم خداروشکر مشکل حل شد=
سلام ارمین
من امروز ماشینو بردم یه مکانیک که دوستمه کلا تموم مشکلات گیربکسو واسش دونه دونه گفتم
ایشونم از اول چک کرد
1 دیلیل بالا اومدن روغن گیربکسم گفته بودم که از هواکش و فولی جای گیج روغنم بالا میاد و دمای خیلی بالایی داره
جواب:همان طور که خودت گفتی دلیلش کثیف بودن فیلتر روغن گیربکسم بود که روغن ازش به خوبی رد نمیشد و باعث داغ کردن روغن و نهایتن خارج شدن روغن از فولی
2 گفته بودم که فولیم خرابه و از مقدار دقیق روغن داخل گیربکسم بی خبرم
جواب:امروز با باز کردن کارتل متوجه شدم روغنش کمه و باید دو لیتری اضافه بشه ولی متاسفانه گیج رو هنوز درست نکردم
واما3 صدا بله همون صدا من عوضی شنیده بودم و جای اینکه صدا از توربین باشه صدا از تسمه دیتام بود عوض کردم درست شد و صدا کلا از بین رفت
درمورد ماشینکاری پمپ منظورتون کدوم قسمت پمپ هست؟
این مسائل را ما قبلا انجام دادیم و احتیاجی نیست توضیح بدم هنوز هم میگم هیچی بلد نیستم
چرخدنده های پمپ را تراشکاری نمیکنن اگر هم پمپ روغن تراشکاری نیاز داشته باشه سطح بدنه و کاور پمپ را با یه کف سمباده مخصوص صاف میکنن بعدمقدار کلیرنس بدنده پمپ فیلرگیری و اندازه میگیرن و اگر نیاز بود تراشکاری میکنن اون هم مراحل داره و کم شدن روغن داخل پمپ اولین دلیلش چاله و خط ایجاد میشه و باعث نشتی روغن پمپ میشه و پمپ روغن کاری را درست انجام نمیده مثل پمپ ماشین شما که با یه کف تراشی با سمباده حل میشه احتیاجی به تراشکاری نداره =
کلا مراحل اورهال و فیلر گیری مقدار کلیرنس قطعات داخل پمپ روغن مراحل داره به این سادگی نیست =
اون چرخدنده داخلی یا درایو لبه هاش داخل لبه یا چاک توپی تورک کانورتر میوفته وبه دور موتور rpm و سرعت بالا ارتباط داره اگر نشونگرهای چرخدنده درست نصب نشه ماشین قدرت لازم را نداره پمپ روغن و گیربکس قدرت و نیروی ضریب دنده هارا درست عمل نمیکنه
این چرخدنده درایو لبه داخلش خط افتاده اگر به قول خودت از قبل روغن را تمیز کردی علتش هم تاب برداشتن فلایول یا شل شدن پیچهای متصل فلایول به توربین و یا بهم خوردن مقدار کلیرنس بین پیچهای فلایول به توربین هست =
یه مقدار لطفا ادب را رعایت بفرمائید و برای شما هم ارزوی موفقیت دارم دوست عزیز این مسائل را من چندین سال پیش مثل دوستان کلا تجربه کردم و شما که منون نمیشناشید از بنده که خبر ندارید که تعمیرات کردم یا تعمیرات نکردم
اینکه من اینجا مطلب ننویسم مشکلی نیست ولی اجازه بدید مدیر محترم سایت تصمیم بگیرن البته قبلا که جناب camaro lt نسبت به بنده لطف کردن و از ایشان باز تشکر میکنم