نصفش کامپایلرنقل قول:
نصفش شهریه ثابت ترم بعد که قبل ازانتخاب واحد باید پرداخت کنید!
Printable View
نصفش کامپایلرنقل قول:
نصفش شهریه ثابت ترم بعد که قبل ازانتخاب واحد باید پرداخت کنید!
دوستان تو لیست منابع درسی ، یکی از درسا اصلا منبعش مشخص نیست . یعنی نه اسم درس هست نه منبعش ! چه کنیم ؟
سلامنقل قول:
دانشگاه گفت انتخاب واحد تمديد شده، تا دوشنبه.
اين ترم قبل از انتخاب واحد بايد شهريه ثابت رو پرداخت كرد. 96000 شهريه ثابت + 2000 بيمه = 98000 تومان كه همه بايد قبل از انتخاب واحد پرداخت كنند. اگر بدهي اضافه تعيين كردند بايد به امور مالي دانشگاه مراجعه كنيد.
كدوم درس رو ميگين؟نقل قول:
من نتونستم گزارش 260 رو پرینت بگیرم!نقل قول:
الان یوزر و پس هم عوض شده!
میشه بگی تاریخ مراجعه حضوری کی هست؟
تاریخ مراجعه حضوری متفاوته. توی گلستان هم اینجوری نوشته:نقل قول:
بعد از انجام مراحل فوق(که توی همون صفحه اول شماره گذاری شده توضیح داده این شماره 6 هست) جهت تحويل مدارك با توجه به تاريخ مندرج در سايت هاي اطلاع
رساني مركز پذيرش خود مراجعه نماييد.
تا 24 ساعتش نگذره باز نمیشه؟ آخه من الان چه شماره دانشجویی رو میزنم و چه اونی که اولش u92داره هیشکدومش باز نمیکنه و میگه اشتباهه:n28:
مشکل حل شد من نمیدونستم نباید دو تا صفره اول شماره شناسنامه رو بذارمنقل قول:
یه سوال، از کجا باید بفهمیم که درسایی که به صورت عادی ارائه شده چه روزایی هست کلاساش؟
اینجا که فقط لیسته درسا هست:n13:
دوستان، بدبخت شدم:n28:
درسایی که میخوام بردارم پیشنیاز داره بعد پیشنیازش درسایی هست که قبلن توی اون دانشگاه پاس کردم و میخوام معادل سازی کنم اونوقت نه میتونم درس جدید بردارم الان و نه میخام دوباره اونارو بردارم
باید چ کنم حالا ؟؟؟؟؟ میگم، شدنیه الان بردارم بعد 30 شهریور که برای معادل سازی رفتم بهشون توضیح بدم یا اصلن نمیشه؟؟؟؟؟:n29:
اگه بشه بردارم عالی میشه و کلی افتادم جلو اگه نشه بیچاره شدم کامــــــلــــــــــن؛ 10 واحد بیشتر نمیتونم بردارم مگر اینکه اونایی که پاس کردم جای دیگه رو بردارم.
این 30 شهریور رو از کجا آوردی؟نقل قول:
منم میخوام معادل سازی بکنم
من خودم فعلا هر درسی رو که سیستم اجازه میداد برداشتم
فکر میکنم بعدا بشه توی حذف و اضافه جفت و جورش کرد
لامصب عجب شهریه ها گرون شدن!
550 تومن شهریه ثابت رو به صورت اینترنتی ریختم!
همون جا هم سریع بدهی رو صاف کرد!
شهریه متغیر سه تا درس هم 650 تومن شد!
این دو تا نکته مهم توی سایت دانشگاه پیام نور مشهد بود که به درد من خیلی خورد :
* پذیرفته شدگان محترم بایستی صرفاً بر اساس زمانبندی که تا تاریخ 10/7/92از طریق همین سایت اطلاع رسانی خواهد شد ، جهت تشکیل پرونده حضوری مراجعه نمایند لذا خواهشمند است زمانهایی که در ذیل گواهی پذیرش غیر حضوری آمده ملاک قرارندهند
* به اطلاع پذیرفیه شدگانی که از دانشگاه قبلی تقاضای معادلسازی دارند می رساند، مراحل معادلسازی آنها در زمان پذیرش حضوری انجام می شود . این دانشجویان در زمان انتخاب واحد نسبت به انتخاب دروس دیگر اقدام نموده و در صورتی که با خطای عدم رعایت پیش نیاز سیستم مواجه می شوند ، جهت رفع خطا به کارشنای رشته خود مراجعه نمایند
بینهایت سپاسنقل قول:
دقیق نمیدونم 30 شهریور رو از کجا دیدم ولی مطمئنم نوشته بود 30 شهریور البته برای کارشناسی ها
پرداخت اینترنتی تونستید انجام بدید؟
من نه با ای تی ام تونستم نه تلفنی پرداخت شد و نه حضوری توی بانک فقط اینترنتی رو تست نکردم که الان میرم انجام میدم
پس اگه اجازه داد من بر میدارم درسایی که پیشنیازش رو پاس کردم
مرسی
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ویرایش:
اینترنتی پرداختم رو انجام دادم و انتخاب واحد کردم درست شد. درسام رو هم جوری برداشتم که پیشنیاز نخواد فعلن. شد 13 واحد. اگه تونستم تو حذف و اضافه برمیدارم اگرم نشد که بیخیال انشالله از ترم بعد که معادل سازی کردم.