هاردش 2.5 اینچیه از لبتابیا راه دیگه ای برای تست نداره چون اینا کلا لرزش و صدا ندارندنقل قول:
Printable View
هاردش 2.5 اینچیه از لبتابیا راه دیگه ای برای تست نداره چون اینا کلا لرزش و صدا ندارندنقل قول:
روی یک جعبه بزارید هارد رو و دست بزنید بهش مشخصه که موتور هارد کار میکنه یا نه جعبه مثل رایتر اگه باتبدیل به لپ تاب وصل کردید میتونید اینو تست کنیدنقل قول:
باید اول ببینید موتور کار میکنه یا نه اگه موتور کار میکنه و اتصالات هارد هم درست است و تنظیمات بایوس هم مشکلی نداره یا از سوکت دیتا هارد است یا برد هارد یا فریم ویر
اگه موتورهارد کار نمیکنه یا از سوکت برق هارد و کابل برق است یا برد یا خود موتور هارد
وصل کردم هارد روشن نمیشه با دو تا سیستم چک کردم اصلا لرزش یا صدا ندارهنقل قول:
پس از همون مواردی که گفتم میتونه باشه باید هارد رو به یک مرکز معتبر نشون بدیدنقل قول:
درود
وقتی که میخوام ویندوز عوض کنم هیچ بارتیشنی نمیاد سی ویندوز 7 و8 وxpهم امتحان کردم هیج کدومشون هارد رو نشناخت
هارد در بایوس دیتکت شده؟نقل قول:
مود هارد در بایوس روی چه حالتی است ؟
هارد به صورت gpt پارتشن بندی شده یا mbr ؟
با سلام وعرض خسته نباشد ؤارزوی موفقیت
هارد مکستور 320 بنده دچار مشکل شده و مشکلش با مشکل یکی از کاربران عزیز شما مطابقت کامل داره که گفته :وقتي MBR را انتخاب مي كنم وOKرا مي زنم بعد ازچند لحظه اين پيغام ظاهر ميشه
the requsted could not be performed because of an I/O device error. کلیه مراحل ژیشنهادی شما هم انجام دادم ولی حل نشده .لطفا راهنمائی فرمائید
دوستان ویندوزم خیلی دیر بالا میاد طوری که چند دقیقه کلا مانیتور خاموش میشه اما به محض بالا اومدن دیگه مشکلی ندارم و سرعت انتقال فایل هم روی 25 مگ بر ثانیه است. خودم فکر میکنم هارد مکستور 250 که دارم استهلاک زیادی پیدا کرده چون 843 روز هست که داره میکنه واسه همین کند شده البته هیچ مشکلی نداره غیر از این و روش هم اطلاعات خاصی ندارم که بک آپ بگیرم. فقط میخوام ببینم اگه ارزش داره یه هارد نو بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این مورد شما میتونه از ویندوز و درایورهای سیستم و ویروس هم باشه ولی هاردتون ارور crc میده اول از همه هاردتون رو دیفرگمنت کنید و درست نشد روشهایی که برای حل این موضوع گفته شده شامل پارتیشن بندی مجدد هارد چک کردن اتصالات هارد و کابل برق و خود پاور آپدیت بایوس مین و آپدیت فریم ویر هادر استنقل قول:
سلام
یه سیستم اسمبل کردم
هارد Seagate Barracuda 7200.14 2TB کلا روش دیتکت نمیشه انگار اصل هارد متصلی نیست.چیپ ست مادربردش هم کاملا جدیده
هارد 160 داشتم با DVD WRITER به راحتی دیتکت شد.
بایوس رو آپدیت کردم هیچ تفاوتی نکرد.
چند تا کابل برق و ساتا رو هم تست زدم جواب نداد
سیستم رو از نو اسمبل کردم نشد...
دیگه کلی حرکت زدم به جز دستکاری سخت افزاری (برد) و نرم افزاری (فرمور) خود هارد.که اصلا فرموری هم تو سایتش نبود
گارانتی ویستا یه ساله هم داره البته از نمایندگی هاش نگرفتم.متاسفانه عجله ای هم بود.همه چی تست شده بود الا هارد:n13:
به فروشنده با کلی جر و بحث گفتم گفتش به من ارتباطی نداره باید خودت ببری گارانتی.
متاسفانه شهرستانم و فروشنده تهران و دستم کوتاه.برام نمیصرفه برم تهران.
اگه به نظرتون تو اسمبل اشتباهی داشتم بگین.
حالا بهترین راه حل چیه؟:n06: