پیشنهاد80 میلیونی رئال برای کاکا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش RmadridFC: این طور به نظر می رسد که کاکا بار دیگر مورد توجه سران باشگاه اسپانیایی قرار گرفته ولی آینده او در هر صورت در دست سران میلان است.
باردیگر باشگاه میلان در ریسک از دست دادن کاکا قرار گرفته است ، چرا که سران باشگاه رئال اعلام کرده اند که آماده اند تا پیشنهادی 80 میلیون یورویی را برای جذب ستاره برزیلی به دفتر روسونری ارسال کنند.
بازگشت قریب الوقوع فلورنتینو پرس بر جایگاه مدیریتی باشگاه رئال، کار را برای سران روسونری برای حفظ ستاره خود سخت خواهد کرد چرا که سران باشگاه مادریدی آماده اند تا پیشنهادی 80 میلیون یورویی را برای جذب کاکا به دفتر میلان ارسال کنند که رقمی مشابه پیشنهاد فصل قبل منچسترسیتی است. البته کاکا و پدرش اعلام کرده اند که این ستاره برزیلی تمایل برای پیوستن به رئال ندارد ولی روزنامه کوریره دلوسپورت، نظردیگری دارد. طبق خبری که در این روزنامه ایتالیایی به چاپ رسیده،سران میلان، این پیشنهاد را قبول خواهد کرد چرا که سیلویو برلوسکونی تصمیم دارد تا با به فروش رساندن کاکا، وجه لازم برای انجام خریدهای تابستانی تیمش برای شرکت قدرتمندانه دررقابتهای لیگ قهرمانان اروپا را به جیب بزند.
جمعه عصر کاکا اعلام کرد که می خواهد در سن سیرو بماند. او به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من در میلان می مانم. من تا سال 2013 با میلان قرارداد دارم و هیچ صحبت دیگری باقی نمی ماند.» البته در نهایت همه چیز به تصمیم سران میلان بسته است.اگر آنها این پیشنهاد را بپذیرند، ستاره شان را به تیم اسپانیایی واگذار کرده و می بایست کاکا را برای این انتقال متقاعد کنند. کاکا در دیدار فرداشب میلان مقابل رم در ترکیب اصلی روسونری قرار خواهد گرفت، چرا که میلان با پیروزی در این دیدار می تواند جایگاهش در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا را مسجل کند.