پاس همدان 1 - استقلال تهران 1
پاس همدان 1 - استقلال تهران 1
استقلال 3 - 1 پاس همدان
پس از تمرين امروز
قلعه نويي: با دست پر از همدان بازمي گرديم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: سعي مي كنيم با دست پر از همدان به تهران بازگرديم.
به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعه نويي كه اين روزها در تمرينات استقلال در ورزشگاه دستگردي كمتر تمايل به انجام مصاحبه نشان داده است ، پس از پايان تمرين امروز در جمع خبرنگاران همداني اظهار داشت: هر بازي سختي هاي خود را دارد. ما براي كسب سه امتياز به همدان آمده ايم.
وي افزود: قصد داريم بازي تهاجمي را انجام دهيم. دنبال اين هستيم با پيروزي در اين بازي خود را به صدر جدول نزديك كنيم و در كورس قهرماني قرار گيريم.
سرمربي استقلال درباره تيم حريف گفت: پاس تيم خوبي دارد؛ ولي شناخت كافي از بازيكنان اين تيم داريم.
آشتياني، برهاني و جعفري غايبان سمينار كنفدراسيون آسيا
مانوسيفر:
نماينده باشگاه استقلال در سمينار AFC شركت ميكند
ارسال ديرهنگام مدارك صحت ندارد
معاون امور بينالملل باشگاه استقلال تهران گفت: نماينده اين باشگاه در نشست مديران AFC شركت ميكند.
علي اصغر مانوسيفر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: فرم ثبت نام مديران عامل و سرپرستان باشگاهها براي شركت در سمينار كنفدراسيون آسيا روز 30 تيرماه به باشگاه استقلال رسيده كه تا پانزدهم مردادماه فرصت داشته است. تا مهلت اعلام شده نام علي فتحاللهزاده و نظري جويباري مديرعامل وقت باشگاه و سرپرست تيم فوتبال استقلال به afc اعلام شده است.
وي با بيان اين كه پس از تغييرات مديريتي امير رضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال تمايل خود را براي شركت در اين نشست اعلام كرد، افزود: هفدهم مهرماه "نبي" دبيركل فدراسيون طي نامهاي به AFC با اشاره به تغييرات مديريتي در باشگاه استقلال علاقمندي واعظي آشتياني براي شركت در اين نشست را اعلام كرد.
مانوسيفر خاطر نشان كرد: اين موضوع كه عنوان ميشود عدم حضور مديرعامل باشگاه استقلال به اين نشست به دليل ارسال ديرهنگام مدارك است صحت نداشته و شيطنت برخي رسانههاست، چرا كه دعوت نامه به نام علي فتحاللهزاده است.
وي افزود: با اين حال باشگاه استقلال در اين نشست بدون نماينده نخواهد بود بلكه علي نظري جويباري سرپرست تيم فوتبال به عنوان نماينده باشگاه در اين نشست شركت خواهد كرد.
مانوسيفر در پايان گفت: اين نشست بسيار ارزشمند بوده و درباره موضوعاتي چون بازاريابي، حق پخش و نقل و انتقالات است.
لازم به ذكر است، امروز كنفدراسيون آسيا طي نامهاي به فدراسيون فوتبال اعلام كرد كه به دليل پايان مهلت ثبت نام، امير رضا واعظي آشتياني، عبدالرضا برهاني مديرعامل مس كرمان و جعفر جعفري مديرعامل باشگاه مقاومت سپاسي شيراز نميتوانند در اين سمينار شركت كنند.
خسرو حيدرى : استقلال بيرون از خانه ضعيف است
تهران IranSport.Net - خسروحيدرى بازيكن استقلال طى اظهارنظرى گفت: براى بازى استقلال مقابل پاس انگيزه خاصى دارم. وى همچنين اظهار داشت: در ۵ هفته گذشته وضعيت استقلال بسيار خوب بود و توانست نتايج بسيار خوبى را هم كسب كند. در بازى مقابل برق هم تلاش كرديم تا تمام ۳ امتياز بازى براى ما باشد اما يك پنالتى خراب كرديم و قدر موقعيت هاى خودمان را ندانستيم. حيدرى افزود: استقلال در چند بازى گذشته خود در خانه بازى كرد اما بايد بپذيريم كه در برون از خانه اين فصل ضعيف بوده ايم و نتوانستيم نتايج خوبى را به دست بياوريم. وى خاطر نشان كرد: از اينكه مقابل پاس و تيم سابقم بازى مى كنم يك انگيزه خيلى خاصى دارم و سعى مى كنم با پيروزى از همدان خارج شوم.
فردا بازی ساعت 3 هست دیگه؟
اس اس 2 1 میبره
با اجازه علیرضا من پیش بینیم رو عوض میکنم.
آخه اشتباه پیش بینی کردم..
پاس 2 - 3 استقلال
آره.نقل قول:
بازی ساعت 15:00 برگزار میشه..
سلام بچه ها.
یکی از شما، 30 دقیقه قبل بازی، پایان زمان شرکت تو پیش بینی رو اعلام کنه..
آخه احتمالاً من به اینترنت دسترسی نداشته باشم..
ممنون..