ارهنقل قول:
مگه تا حالا که این همه ixtreme اومده ملت چی کار کردن ؟
خودت هم میتونی که کار درد سر داریه
و میتونی بدی بیرون جایی مثل فتحی تو پاساژ لباف تو توپخونه که 8 تومان میگیرن up میکنن
ارهنقل قول:
مگه تا حالا که این همه ixtreme اومده ملت چی کار کردن ؟
خودت هم میتونی که کار درد سر داریه
و میتونی بدی بیرون جایی مثل فتحی تو پاساژ لباف تو توپخونه که 8 تومان میگیرن up میکنن
چی شده؟ دوباره قفل جدید برای 360 اومده کهنمیشه بازی کرک شده توش اجرا کرد؟؟؟
ایول. خدا رو شکر.
ایشالا تا وقتی این قفل هم بشکنه قیمت کنسول دوباره حسابی ارزون میشه.
فکر کنم بتونیم الیت رو همون 300 تومن بخریم. : دی
اتفاقاً منم همین کار رو بکنم آقا پدرام . احتمالاً دستگاه الیت بگیرم 2 هفته دیگه ، چون میخوام LCD 32 هم باهاش بگیرم اون موقع یکی دو تومنی میاد دستم . ولی میخوام تا اون موقع حسابی تحقیقات بکنم که بعداً پشیمون نشم !!نقل قول:
بعد از اینکه دستگاه رو گرفتم ، با توجه به کپی بودن بازی ها و داشتن یک ماه اکانت لایو ، کار خاصی باید انجام بدم رو دستگاه یا با چک کردن Stealth بازی میتونم شروع کنم و بن نشم ؟
خیلی ممنونم که در مورد درایو و برد توضیح دادین ، اگه میشه بفرمائین تفاوت فرمور ، دشبود و iXtreme چیه ؟ و وقتی صحبت از آپگرید کردن و فلش کردن میشه ، منظور کدومه اینهاست ؟
از قضا این دوست من میگفت که زمانی که میخواسته ثبت نام کنه ، هر چی اطلاعات میزده دستگاه قبول نمی کرده . میگفت انقدر زدم و کشور رو عوض کردم تا بالاخره قبول کرد . میگفت کشور رو زدم ایرلند ، حالا نمیدونم کجا داشته ثبت نام میکرده و ثبت نام Live چطوریه . اینها رو گفتم شاید شما یه چیزی دستگیرتون بشه .نقل قول:
کار خاصی لازم نیست انجام بدینقل قول:
بازی هایی که الان دوستان میفروشن 99 درصد full stealth هستن و موردی ندارن
Firmware به اون برنامه نرم افزاری درایو میگن
Dashboard یه محیط کنسول 360 میگن که یک جورایی نقش platform یا operation system رو بازی میکنه
ixtreme هم برای شکستن قفل درایو ها به کار میره که اونها رو قابل کپی خوندن بکنه
اون اصطلاحات هم برای ixtreme به کار میره
بله بايد صبر كرد تا ixtreme جديد بياد ولي احتمالا بازيهاي جديد همگي از Wave 4 استفاده ميكنن فقط اميدوارم نسخه
جديد pes يعني 2010 از اين قفل استفاده نكنه تا براي بازيهاي ديگه شايد زودتر ixtreme جديد بياد.
9-Wireless Net Adaptor:
این وسیله استفاده از اینترنت را به صورت وایرلس لن برای شما فراهم میکند به این صورت که ابتدا دستگاه را در پشتXbox 360 قرار داده(دستگاه به پشت Xbox نصب میشود) و سپس USB آنرا به پشت Xbox 360 وصل میکنیم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اين وسيله در حال حاضر در ايران براي خريد هست ؟
یعنی با این اوصاف نیازی نیست iXtreme روی دستگاه بریزم ؟نقل قول:
یعنی دستگاه هایی که تو ایران هستن و کپی خور شدن روشون iXtreme نصب شده ؟ و اگه شده چه نسخه ای هست ؟
و همینطور CoD:MW2 و Tekken 6 !!نقل قول:
ببینم این Wave 4 با iXtremeهای فعلی ، اصلاً اجرا نمیشه یا فقط نمیشه باهاشون مولتی پلیر بازی کرد ؟
عیول حاجی ....مرامتو عشقه :46::31:نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم بدونم
xbox 360 چه فایل هایی رو ساپورت میکنه!!
میدونم که باید به خاطر بعضی فایل ها دستگاه به لایو وصل بشه
اما من کنسولم رو از المان اوردم و اینجا
دادیم برامون کپیخور کردن و کرکش کردن
حالا به لایو میشه وصل شد !!بدون بازی کردن
مثلا واسه همین اپدیت یا
chat
video
و...
؟
راستی یه بازی دارم از یه شرکتی
full sleath نوشته هست
میخواستم بدونم احتمال بن شدنم چقدر هست؟؟