سلامنقل قول:
برو تمدید کن به احتمال زیاد موافقت میکنن هنوز جواب من نیومده
Printable View
سلامنقل قول:
برو تمدید کن به احتمال زیاد موافقت میکنن هنوز جواب من نیومده
نیرو انتظامی بودی؟نقل قول:
سلام دوستان ، ممنون میشم سریع پاسخ منو بدین
بنده 10/1 اعزام به پدافند خاتم الانبیا سمنان هستم ، من نامزد دارم و میخوام بین میان دوره عقد کنم ، میگن حتی اگه عقد کنی شهر خودت ( شیراز ) نميفرستنت ، واقعا همینطور هست ؟؟؟؟
نهنقل قول:
ارتش نیرو زمینی
من 6 ماه اضافه خدمت سنواتی دارم اضافه خدمت سنواتی سال 95 بخشیده شده ؟ یا نه؟
من نیروی انتظامینقل قول:
دوستان کسی تا حالا شده برای بار دوم بره تاریخ اعزام رو تمدید کنه و مکان اعزامشم معلوم شده باشه و موافقت شده باشه؟!
دوستان اگه کسی بخواد برای کنکور 96 امتحان بده میتونه تمدید کنه البته من اوایل سال 95 دانشگاه تموم کردم ؟!
منم اردیبهشت اعزام میشم با مدرک لیسانس از الان استرس گرفتم میترسم یه جای بد بیوفتم که از خدمت اومدن پشیمون بشم :n37:
دیشب که فکرم بدجوری درگیر خدمت بود دیر خوابیدم خدا به خیر کنه
دوستان من ترم ۱۱ هستم ، میخوام انصراف بدم از دانشگاه
اگه کاردانی ندن که مشکلی نیست همون دیپلم میشه ولی اگه بهم کاردانی بدن آخرین مدرک تحصیلیم رو کی در نظر میگیرن ؟ الان ؟ یا همون 5 سال پیش ؟ برفرض این که قانون خرید سربازی تا 3 سال دیگه باشه اگه بهم کاردانی بدن دیگه نمیتونم از این قانون استفاده کنم؟
دوست عزیز راه حل ساده هست برید دنبال امریه، هم از استرس خلاص میشید هم از پادگاننقل قول:
شما دقیقا تا همون اوایل 95 فرصت ارسال دفترچه دارید تا اون موقع تاریخ اعزام حتما آبان یا دی هست بنابر این برای کنکور وقت دارید در ضمن اگر هم شهریور بشه میتونید راحت تمدید کنید تا آباننقل قول:
بار اول دلیل موجه نمیخواد بهش میگن تمدید بدون معاذیرنقل قول:
من با یکبار تمدید 4 ماه تمدید کردم از پلیس 10نقل قول:
نقل قول:
امریه بهم میدن حالا اگه دنبالش باشم ؟ چون پارتی که ندارم البته 6 ماه هم کسری برای جبهه دارم از امریه کم میکنن ؟ یا فقط برای خدمته ؟
اگه امریه بگیری آموزشی که باید بری درسته ؟
جواب تمدید چی شد میشه یا نه؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برای من هنوز نیومده به احتمال زیاد فردا یا پس فردا
دوستان غایب بیان بگن این رجز خونی برای دستگیری سربازای غایب این بار هم صرفا برا ترسوندن بود، یا واقعی بود و کسی تالا باهاش مواجه شده؟
با کسری که شما دارید شاید امریه خوب نباشه واستون، فکر کنم 3 ماه رو بیشتر قبول نمیکنند.نقل قول:
بله امریه آموزشی داره اما آموزشی هاش ممکنه سپاه باشید، بیشتر امریه ها پادگان خاتمی یزد هستند که مال سپاه هست پادگان خیلی خوبی هست بقیه هم اکثرا هم پادگان های خاص و مجهزی هستند که با توجه به اصول منطقی به سرباز ها هم احترام میگذارند. از جهت آموزشی مشکلی نیست 2 ماه نه چندان سخت هست بعدش راحت هستید. به نظر من که می ارزه چون بعدش پادگان نیست ولی کلا همه امریه ها 24 ماه تمام هستند بعضی ها هم تعهد دارند و کمی بیشتر هستند.
سلام دوستان، من دو تا سوال داشتم ازتون:
1- من 1 اسفند اعزامم، اگر بخوام بیفتم به ارتش نیروی زمینی شهرمون باید از الان اقدام کنم یا وقتی تو آموزشی هستم؟
2- برای اینکه ارتش بیفتم مراحل کار چطوریه کلا؟ باید پارتی داشته باشم؟ آیا این کار قانونینه؟ و طرف بهم یک برگه ای چیزی میده یا کلا خودشون زیرخاکی عمل میکنن؟
ببخشید یه سوال بی ربطنقل قول:
مگه برای کارشناسی تا 10 ترم معافیت نمیدن؟؟
من ترم 9 ام (پیام نور)، واحدهای زیادی مونده که باید پاس کنم. شرایط خاصی داره که بتونم تا ترم 11 معافیت تحصیلی بگیرم؟؟
راحت معافیت میدن یا شرایط خاصی داره؟؟؟
سلامنقل قول:
با تمدید من موافقت شد
دوستان سهمیه های امریه جدید کی اعلام میشه کسی میدونه؟؟ میخام برم اتشنشانی .واسه امسال پر شده واسه سال دیگه کی اعلام میکنند؟
- - - Updated - - -
دوستان سهمیه های امریه جدید کی اعلام میشه کسی میدونه؟؟ میخام برم اتشنشانی .واسه امسال پر شده واسه سال دیگه کی اعلام میکنند؟
خودت تمدید کردی یا رفتی پلیس+10?نقل قول:
من میخام بعد آموزشی از قرارگاه سپاه که نزدیک خونمون هست پذیرش بگیرم که یگان اونجا بیفتم و بقیه خدمتم اونجا باشم کارت بسیج فعال هم ندارم متاسفانه فقط یکی از
دوستانم توی اون پادگان سپاه تازه استخدام شده و قسمت اداری هست بهش گفتم گفت سرباز میگیرن سپاه و بعدش زیر دست خودم میتونی باشی
کسی دوستان تا حالا پذیرش گرفته از پادگان سپاه ؟ چون کارت فعال بسیج ندارم نمیدونم پذیرش بشم یا نه
لیست ارگانها و سازمانهای امریه دهنده توی نت هستنقل قول:
در مورد کسری هم بگم که هیچ ذبطی به اونجایی که امریه گرفتین نداره , امریه شما از طرف ارتش یا سپاه صادر میشه و سازمان امریه دهنده دخالتی تو این امر نداره
اگرم میگن کسری نمیدن دروغ میگن که شما دنبالش نری و بیست و چهار ماه ازت کار بکشن ...
آموزشی رو هم باید برید ...
من سرباز امریه سازمان آتش نشانی تهران هستمنقل قول:
امسال پر شده , اما اردیبهشت سال بعد سرباز جذب میکنند ...
جای زیاد جالبی هم نیست . تا جایی که بتونن ازتون کار میکشن ...
ولی به هر حال از محیط نظامی و پادگان و پوتین پویشیدن بهتره:n02:
دوستان سوالی هم داشتم
من برای کسری ایثارگری اقدام کردم
پدرم پدافند هوایی بود ...
مدارکشو ارسال کردم .میخواستم بدونم کی جوابش میاد؟؟؟
اهان یعنی داداش االان که آذره من میتونم بهشون بگم که واسه اردیبهشت اسممو ثبت کنم؟یا الان بنظرت برم اموزشی بهتره بعدش ک برگردم واسه امریه اش اقدام کنم؟:n27::n28:نقل قول:
اگر کسی در مورد امریه جهاد اطلاعی داره لطفا راهنمایی بفرمائید، سهمیه منظورم هست
سلام
با تغییر تاریخ اعزام من از دیماه به اول اسفنمد ماه موافقت شدو رفتم دوره طلایی:D
چند روز مرخصی میان دوره بهمون می دن برای عید نوروز؟
ممکنه کد من که برای دیماه ناجا بود برای اسفند ماه عوض شه مثلا بخوره سپاه؟؟
بدون پذیرش شانسی کم دارید تا در سپاه باشید و به احتمال زیاد دارد که سازمان نظامی هم تغییر کند . در عید حدود ۱۵ روز مرخصی خواهید داشت و همچنین به احتمال زیاد ابتدای دوره چند روز مرخصی جهت اندازه کردن لباس به شما بدهند.نقل قول:
خودمنقل قول:
تمدید کردم
سلامنقل قول:
داداش دستت درنکنه بابت راهنماییم منم رفتم تو سایت برای تمدید اقدام کردن و موافقت کردن افتادم برج 12
برای برج10 افتاده بودم ارتش نیروی زمینی 05 کرمان یعنی بدبخت بودم اگه قبول نمیکردن
بچه ها منم برج10هستم افتادم شهید بهشتی ناجا نمی دونم تمدید کنم یا برم؟؟نقل قول:
برو تمومش کن. تمدیدم کنی اخر باید برینقل قول:
سلامنقل قول:
اگه نظر من رو میخوای بنداز برج 12 آموزشیش خیلی راحتتره چون میخوره به عید 15 روز تعطیلی و 5 روز هم بهت مرخصی میدم برای درست کردن لباس
براي گرفتن امريه بايد قبل از آموزشي اقدام كني و با هاشون هماهنگ كني در غير اينصورت نميتوني امريه بگيري چون وقتي بري آموزشي ارگان خدمتيت مشخص ميشه و نميتوني عوضش كني.(من خودم اول با اداره اي كه ميخواستم اميريه بگيرم هماهنگ كردن اونا هم گفتن بايد تار اعزامت 6 يا 8 باشه برا همين طوري ثبت نام كردم كه آموزشيم بيفته 6 بعد كپي برگ اموزشي كه هنوز محل و ارگان آموزشي مشخص نشده رو بهشون دادم و خودشون بقيه كارا رو انجام دادن)نقل قول:
سلام.امریه اداره دولتی داریم میتونیم کسری خدمت با پروژه هم بگیریم؟
دوستان لطفا یکی راهنمایی کنه، جواب این سوال خیلی مهمه برام، ممنون.نقل قول: