من خودم همیشه 24 ساعت مودمم روشن و هیچ وقت یه همچین چیزی نشده بود. این اولین باره واسه همین تعجب کردم و فکر می کنم دارن ترافیک از آدم می زنن :31:نقل قول:
Printable View
من خودم همیشه 24 ساعت مودمم روشن و هیچ وقت یه همچین چیزی نشده بود. این اولین باره واسه همین تعجب کردم و فکر می کنم دارن ترافیک از آدم می زنن :31:نقل قول:
نقل قول:
ورود شما را به جامعه محدودین خوش امد می گم تا اخر این ماه صبر کن از محدودیت در نیومدی تا اخر ماه بعد صبر کن!!!!! نشد خوب ماه بعدّّّّّّّّّ !!! محدودیت مهلت قرار داد یا عمرت بالاخره یکیش تموم میشه!!!!
اگر شما درست گفته باشی ! این خودش نشون میده که همه ی بدبختیا و محدودیتها اول از شاتل آب خورده و بعدا سرایت کرده:31::21:نقل قول:
من حدود یکساله eco-512 دارم.نقل قول:
1- تو این مدت مودمم 24 ساعته روشن بوده. و تا حالا هیچ گزارش ترافیک غیرعادی مشاهده نکردم. و پشتیبانی کاملاً چرت گفته. احتمالاً windows update روشن بوده یا scheduler نرم افزار دانلودت روشن شده یا بدترین حالت یکی وایرلست رو -- کرده. شایدم واقعاً شاتل اشتباه کرده.
2- همینه دیگه باید بسازی. من هنوز نحوه عملکرد سیستم محدود کردنشون رو پیدا نکردم. حدوداً ماهی 10 گیگ شبانه دانلود کنی مشکلی نیست. یه بار 20 گیگ مجانی تو یه ماه دانلود کردم دو هفته محدودم کرد. لامسب طوریم محدود می کنه که حتی صفحه اینترنت هم باز نمیشه :)
من از Art به محدودیت عادت داشتم فقط نمیدونsتم Eco هم داره :31:نقل قول:
نه بعدش چک کردم وایرلسم که خاموش بود اصلا روترش. توی Pc هم هیچی حتی 1 MB دانلود نکرده بود واسه همین فکر می کنم کاره خوده شاتله :41:نقل قول:
lol =))نقل قول:
شرکتی که من ازش نت گرفتم توی اولین اشتراک و اتصالم تا مدتی مدام ترافیک کم میکرد و در حال دانلود بود ظاهرا بقیه هم همین مسئله رو داشتن اما بعد درست شد یعنی همه فقط اول اشتراکشون این مشکل رو داشتننقل قول:
نه بعدش چک کردم وایرلسم که خاموش بود اصلا روترش. توی Pc هم هیچی حتی 1 MB دانلود نکرده بود واسه همین فکر می کنم کاره خوده شاتله
اقدامی بس ناجوانمردانه میکنه! بی خبر شبیخون میزنه از طرفی چون ساعت یک تا هشت دانلودش رایگان هست مدت زیادی اینترنت قطع میشه فقط روزها وصلهنقل قول:
لامسب طوریم محدود می کنه که حتی صفحه اینترنت هم باز نمیشه
البته اگه دقت کنی گاهی اوقات مودم برای اتصال مخصوصا اگه USB باشه مدت ها زور میزنه ( توی ویندوز seven ) به نظر من اگه این اتصال انجام نشه میتونه مدام sent و receive انجام بده و ترافیک رو کم کنهنقل قول:
1. من 1 روز اصلا خونه نبودم از صبح تا عصر ولی pc و modem روشن بود ولی دانلود نمی کرد, اومدم خونه گزارش گرفتم زده بود یه چیزی بین 500-700 MB دانلود!!!
دوستانی که شبا از سایت دانلودها دانلود میکنن چند کانکشن میتونن ایجاد کنن؟
من الان دو سه شب شده برای هر دانلود از هر سایتی به خصوص دانلودها، بیشتر از دو کانکشن ایجاد نمیشه همین باعث میشه سرعت دانلود از 360 به حدود 40-50 رسیده
این مشکل مربوط به ISP هست یا سرور دانلود یا نرم افزار دانلود؟ البته نرم افزار هم تعداد کانکشن ها روی 16 تنظیم هست
---
مشکل حل شد
علت این مشکل تداخل نرم افزار دانلود با فایروال سیستم یا انتی ویروس هست که با خاموش کردن نود32 مشکل برطرف شد
برای من پیش اومده و هنوز هم هست من وقتی شبها دانلود میکنم و بعد از تنظیم کردن کامپیوترم سر ساعت خاموش میشه ولی مدم روشنه و بارها دیدم که مثلآ ساعت 8 کامپیوترم خاموش بوده ولی ساعت 12 که از خواب بلند شدم دیدم که 10 مگ کم کرده
راستی دوستان من رو که یادتونه اکانت 6 ماه 512eco داشتم نزدیک به 1 ماه و 10 روز دیگه اکانتم تموم میشه و از شاتل میرم جالبه اون زمان سرعتم چه شب و چه روز از 65 بالاتر نمیرفت تو زمان محدود شدن هم که میشد 10 ولی الان که ساعت 5:22 دقیقه هست دارم با سرعت 240 تا دانلود میکنم خودم هم فهمیدم برای چی به این خاطر سرعتم رفته بالا که باز هم قراردادم رو تمدید کنم عمرآ دیگه تمدید کنم حتی اگه بشه 500 تا چون میدونم به محض تمدید قرار داد باز هم همون اش و همون کشک پس شاتل به زودی از دستت راحت میشم :21:
من رو بردی به خاطرات 5 ماه پیشم یادش بخیر چقدر شاتل من رو محدود میکرد هی میومدم اینجا میگفتم چه اشتباهی کردم و. الان اینو گفتی یاد خاطزاتم افتادم فقط 1 ماه و 10 روز دیگه موندهنقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه دیگه توجه نکردی ااین یعنی شاتل انقدر بزرگه و قدرت داره که تمام شرکتها تو مسیرش راه میرن اگر کسی هم نخواد تقلید کنه سوت میشه مثله لایزر .....نقل قول:
با چک کردن فروم ها فهمیدم دیر و زود تمام شرکت ها قوانین شاتل را پیاده میکنن چه 6 ماه چه 1سال این درس برای بزرگ کردن شرکتشونه که از شاتل یاد میگرن
نتیجه ی بعدی اینه که حتی اگر از شرکت شاتل هم برید باز باید با قوانین شاتل دست و پنجه نرم کنید حالا یا تو خود شاتل یا تو پارس آنلاین یا ......... پس منم که از شاتل راضیم دیگه از این به بعد هم باهاش میمونم .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :8:
---------- Post added at 08:50 AM ---------- Previous post was at 08:48 AM ----------
نقل قول:
سلام دوستم زنگ بزن واحد فروش علتش رو بپرس به همه هدیه تولد تعلق میگیره من خودم ته قضیه هدیه تولد رو پارسال در اوردم انقد زنگیدم ...... تمام اکو ها بغیر از اکولایت مخصوصا اگر تهرانی هستی سریع جوابتو میدن
عزیز بعضی ها میگن یک خانم زنگ می زنه تبریک می گه هدیه گرفتن والا من چند سال شاتل بودم حتا یک سیبیل کلفت زنگ نزد واسم فاتحه بخونه.[/QUOTE]
شاتل پارسال هم بمن زنگ زد هدیه امم گرفتم شما چرا زنگ نزدی به واحد فروش ؟؟ سرویس تون چیه ؟
دوستان اصفهانی که از شاتل استفاده می کنند میشه لطف کنید یک تست از پینگ خودتون اینجا بگذارید؟؟؟پ
ممنون
سلامنقل قول:
به نظرتون احترام میگذارم. ولی این جور برداشتها نشون میده که وقتی شرکتها بخوان قانون رو دور بزنند دست به یکی میکنند و مشترک هم اینجا ضرر میکنه ونه شرکتها (با همین روشه که الان هر چیزی رو توی بازار میخوای بخری قیمتش با هفته ی پیش فرق کرده و گرون تر شده)
البته این قانون محدودیتی که توی شاتل هست عمرا توی هیچ شرکت دیگه ای پیدا نمیکنی (هیچ شرکتی سرعت 3 کیلوبایت در شب رو سرعت استاندارد و واقعی اعلام نکرده و نمیکنه)
نقل قول:
شاتل پارسال هم بمن زنگ زد هدیه امم گرفتم شما چرا زنگ نزدی به واحد فروش ؟؟ سرویس تون چیه ؟[/QUOTE]
سال قبل تولدم زنگ نزدن من خودم زنگ زدم گفتم 3گیگ ترافیک رایگان میخوام:27::27:
بعد یه خانمه زنگید تبریک گفتیدش بعد هدیه رو 12 شب کوبوند به حساب adsl ام :31::31:
نقل قول:
شاتل پارسال هم بمن زنگ زد هدیه امم گرفتم شما چرا زنگ نزدی به واحد فروش ؟؟ سرویس تون چیه ؟[/QUOTE]
هستی جان سرویس اکو ۵۱۲ . اصولا منت کشی تو ذات من نیست اما چند بار برای شکایت از محدودیت تماس گرفتم. یک بار به این موضوع اشاره کردم که ۵ سال است مشترک شما هستم این چه طرز رفتار است. گفتند پیگیری میکنیم خبری نشد . چون مشکل من محدودیت شبانه به مدت ۵ ماه مداوم بود پیگیر نشدم. مشخص بود یک کاغذ جلویشان بود از روی ان می خواندند جواب های تکراری وعده سرخرمن چند هفته دیگر هم صبر کنید. حتی ترکیب کلمات مشابه.
می گفتم کی از محدودیت در میام مگفتن نمیدونیم نرم افزار می دونه . گفتم نرم افزار تو کامپیوتر است که زیر دست شماست. ببین به من بگو .می گفت نمی تونم . گغتم گوشی رو به کسی بده که بلد باشه.می گفت نمیشه. اخرش بعد از کلی بحث به این نتیجه می رسیدیم که شاتل چیزی به اسم محدودیت نداره!!!
هستی جان سرویس اکو ۵۱۲ . اصولا منت کشی تو ذات من نیست اما چند بار برای شکایت از محدودیت تماس گرفتم. یک بار به این موضوع اشاره کردم که ۵ سال است مشترک شما هستم این چه طرز رفتار است. گفتند پیگیری میکنیم خبری نشد . چون مشکل من محدودیت شبانه به مدت ۵ ماه مداوم بود پیگیر نشدم. مشخص بود یک کاغذ جلویشان بود از روی ان می خواندند جواب های تکراری وعده سرخرمن چند هفته دیگر هم صبر کنید. حتی ترکیب کلمات مشابه.
می گفتم کی از محدودیت در میام مگفتن نمیدونیم نرم افزار می دونه . گفتم نرم افزار تو کامپیوتر است که زیر دست شماست. ببین به من بگو .می گفت نمی تونم . گغتم گوشی رو به کسی بده که بلد باشه.می گفت نمیشه. اخرش بعد از کلی بحث به این نتیجه می رسیدیم که شاتل چیزی به اسم محدودیت نداره!!!
1. وقتی مودم شما روشن باشه یعنی به شبکه شاتل وصله و یه مقدار Send,Recive داره (در حد کیلوبایت) ، اینکه شما صبح رفتی و تا عصر دیدید که این مقدار ترافیک مصرف شده خیلی عوامل می تونه باعثش شده باشهنقل قول:
با توجه به اینکه کامپیوتر شما هم روشن بوده شاید نرم افزاری یا آنتی ویروسی خودشون آپدیت کرده ، شاید تورنت داشته باشی که خودش هم ارسال داره و هم دریافت ، شاید سیستمت ویروسی باشه که باغث بشه پهنای باندت در حال استفاده بشه و از ترافیکت کسر بشه اگر هم مودمت وایرلس باشه که ممکنه کسی از وایرلست استفاده کرده باشه و شاید کسی پشت سیستمت نشسته و استفاده کرده و خیلی عوامل دیگه ...
2. شما قبلش چقدر دانلود کردی؟ می تونی از ترافیک رایگان استفاده شده این ماه و ماه قبلت بزاری ؟ احتمالا سرویستو با مشترکای مثل خودت شیـــر کردن ، میزان ترافیک مصرفی رایگانتو بزار ببینیم
توی روز سرعت شما خوبه و فقط شبها مشکلی داری؟ سرعت روزت چقدره؟ و الان شبها چقدره؟نقل قول:
سلام بچه ها ، من احتمالا از شاتل یه ساله سرویس بگیرم
میشه کسی بهم توضیح بده که فرق اینا چیه:
1-
ART 6 بگیرم با این مشخصات:
سرعت دریافت 512 سرعت آپلود 256 ترافیک نامحدود با قیمت 93 تومن
2-
ECO512
سرعتها مثل همون ، ترافیک 15 گیگ و با قیمت ۱۱۴٫۹۰۰
--------------------------------------------
برام عجیبه با اینکه Eco باید اقتصادی باشه ولی انگار گرون تره؟
ممنون میشم اگه کسی بهم توضیح بده که اینا چیه... اگر اوکی بشه تو هفته ی آینده برم دنبالش
پیش پیش ممنون
سلام.
بچه ها جدیدا اتفاقی افتاده ؟ من art 3 دارم تا چند روز پیش لینک مستقیم دانلود میکردم حدود 100 کیلوبایت سرعت میداد.
جدیدا دیگه از 60 بالاتر نمیره. پینگم هم بدتر شده تو بازیا.
جریان چیه ؟ پهنای باند رو بستن ؟
آره میگن شیرینگه محدودیت نیست !نقل قول:
من اون موقع ها که منم سرعتم کم میشدم اونم بخاطر مصرف زیاد شبانه دیگه اصلا دانلود نمیکردم تا 1هفته درست میشد... برای شما مشکل شبانه است ؟؟ من تو روز سرعتم خوب بودا
---------- Post added at 08:42 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
مرسی...نقل قول:
منم میدونم به ضرر ماست ولی من تمام راه ها را امتحان کردم آخرشم اعلام شد هیچ چیزی غیرقانونی نیست طبق قوانین سازمان تنظیمات و مقررات وقتی اونا این و بگن ...
چرا اصرار داری فقط شاتل ببین من دوستام پارس دارم دقیقا مشکل ماها را دارند البته به تازگیا مطمئن باش به زودی به تمام شرکت ها منتقل میشه
به هیچ عنوان از هیچ شرکتی اشتراکی بیشتر از چند ماه نگیر مخصوصا شاتلنقل قول:
سلام بچه ها ، من احتمالا از شاتل یه ساله سرویس بگیرم
میشه کسی بهم توضیح بده که فرق اینا چیه:
1-
ART 6 بگیرم با این مشخصات:
سرعت دریافت 512 سرعت آپلود 256 ترافیک نامحدود با قیمت 93 تومن
2-
ECO512
سرعتها مثل همون ، ترافیک 15 گیگ و با قیمت ۱۱۴٫۹۰۰
--------------------------------------------
برام عجیبه با اینکه Eco باید اقتصادی باشه ولی انگار گرون تره؟
ممنون میشم اگه کسی بهم توضیح بده که اینا چیه... اگر اوکی بشه تو هفته ی آینده برم دنبالش
پیش پیش ممنون
چون سیاست های شرکت ها مدام تغییر میکنه و شرکتی مثل شاتل که سابقه دروغ و ریا و شبیخون داره ممکنه یهو کیفیت سرویست رو تغییر بده و چند ماه مجبور شی نت رو با همون کیفیت تحمل کنی معمولا اوایل اشتراک کیفیت خوبه اما بعدش دیگه ادم حسابت نمی کنن
توضیحات بیشتر رو سایر دوستان میدن[COLOR="Silver"]
سلام دوستان برای کسی همچین پ-خ اومده>؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام .نقل قول:
اوه ...چه جالب ! :31:
سلام
برای من هم اومده ! حالا بد نیست شماره رو بگیم سنگ مفت گنجیشک هم مفت من که شماره رو دادم ببینیم چی میشه شاید سرویس بهتر بشه البته من ناراضی نیستم اما خوب بهتر هست که بدیم .
واسه منم اومده حالا نمیدونم شماره رو بدم یا نهنقل قول:
نقل قول:نقل قول:
سلام
ببین شاتل و شرکاشون می خوان این کار غیر قانونی رو قانونیش کنند (مثل سایر چیزهایی که در کشور عزیز ما که اول غیر قانونی هستند ولی قانونی جلوه داده میشوند
مثال چیزهای غیرقانونی که فعلا قانون هستند:
غيرقانوني بودن كاهش بيمه بيكاري
غیرقانونی بودن افزایش نرخ مکالمات تلفنی
غیرقانونی بودن اخذ 5 درصد حقالزحمه
غیرقانونی بودن حق بیمه از ۴ درصد مالیات بر ارزشافزوده بنگاهها
غیر قانونی بودن صید ماهی با قلاب در صورت نداشتن مجوز
غیر قانونی بودن فعالیت برخی از موسسات مالی بدون مجوز
...
کلا محدود کردن سرعت توسط شاتل یا هر شرکت دیگه ای غیر قانونیه حالا چه من نوعی خوشم بیاد چه نیاد:31:
اگه به من زنگ بزنن اونقدر میگم تا بگه خوبه و قطع کنهنقل قول:
تو تبریز که زنگ زده بودن اونقدر ازشون بد گفتم که خودش از دستم ذله شد و قطع کرد:31:
سلامنقل قول:
بیشتر شبیه کلاهبرداریه تا واقعیت.بقیه صبر کنند ببینیم اون دوستانی که شماره دادند چه گلی به سرشون میزند
من از شاتل اشتراک داشتم 15 روزی بدهی ندادم الان خطم جمع آوری شده فقط یک بار اس اومد حالا چی کار کنم اینترنت از کجا بگیرم؟
دوستان من اکو 512 شاتل دارم
خلاصه دو سه شب توپ دانلود زدم محدودم کردن الان باسرعت 6 کیلو بایت دارم وب میگردم
کسی میدونه چجوری میشه از این وضعیت فلاکت در اومد؟
متاسفانه به دلایلی نمیخوام با شرکت تماس بگیرم (بماند)
اگر راهکاری بلدید بگید
یه نفر نوشته بود دو سه شب دانلود کن بعد دو شب اصلا دانلود نکن حتی وب گردی یه همچین چیزی امکان داره؟
سلامنقل قول:
هر وقت از محدودیت درومدی اینطوری باید دانلود کنی یعنی نامنظم
حالا دانلود نامنظم یعنی: هم در حجم و هم در زمان با شبهای قبل فرق کنه( مثلا هرشب ساعت 1 دانلود نکنی ، یه شب 1 یه شب 1:20 یه شب 2 و کلا نظمی نداشته باشه)
در مورد حجم دانلود هم هر شب با شب قبلی فرق کنه (مثلا یه شب 600 مگ یه شب 1 گیگ یه شب 500 مگ و کلا نظم خاصی نباشه )
به فرض از ساعت 1 تا 8 صبح ماکزیمم 1گیگ دانلود بشه کرد اگر چند شب اینجوری یپیش بری به احتمال زیاد شما کاندیدای مناسبی برای محدودیت و سرعت 3 کیلوبایتی خواهی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل لطف فرمود من رو هم محدود کرد .
دوشب پیش حدود نیم گیگ دانلود کردم،
دیشب سرعت شبانه رو کردن 3 کیلو بایت!!!!!!!!!!!!
من با تمام وجود از مسئولان اینترنت بسیار بسیار پرسرعت 3 کیلو بایتی شاتل تشکر می کنم
خنده داره واقعا ، چند دقیقه باید صبر کنی تا یه صفحه باز بشه،
شورشو در اوردن، کارشون فقط چاپیدن ملته...
.......
21 روز فسخ کردم، هنوز پول 2 ماهی رو که باید بهم بدن رو ندادن!!! هر دفع زنگ می زنم امروز فردا می کنن.
سلام.
یکی میتونه جریان این محدود کردن هارو بگه ؟ من اصلا در جریان نیستم. آخه چند روزیه سرعتم افت پیدا کرده. :41: نکنه محدودم کردن :13:
art 3 دارم من.
چند روز پیش لینک مستقیم رو با سرعت 100 میرفت ولی الان از 55-60 بیشتر نمیشه.
پینگم تو بازیهای آنلاین مثله wow هم خیلی افتضاح شده.
با یکی از کارکنان شاتل چت کردم ، گفت سرعتتون الان زیادی هم هست. گفت اون موقع هم که سرعتتون بالا بوده پهنای باند مرکز خلوت بوده. نمیدونم حرفش چقدر درسته !
سلامنقل قول:
من art ندارم .ولی میدونم برای هر ارتی یه حجم دانلودی گذاشتند مثلا ارت 1 = 18 گیگ
شما باید ببینی چقدر دانلود کردی که اینجوری شده.
درضمن اگر از پشتیبانی بپرسی حداکثر دانلود با ارت 3 چقدره احتمالا بهتون میگه.
شاید هم موقتی باشه بعدا درست بشه... شاید
شاتل دیگه داره خیلی عجیب میشه
یه موقعی اونقدر خوبه که کیف میکنی باهاش کار کنی
یه موقعی اعصابت رو داغون میکنه
آدم میمونه
اما وجدانا سرعت دانلودش ای ن اواخر عالی بوده
عزیز دل اون 93 هزار تومن ماهینه است لابد.. این 114 تومن برای یکسالهنقل قول:
اضافه کنم که:نقل قول:
اگر این روش رو از اول دورتون شروع کنید و در طول 1 ماه زیر 18 گیگ دانلود رایگان داشته باشید به احتمال خیلی زیاد محدود نمیشید. با 512 eco
یکی از شگرد های کلاهبرداری شاتل اینه اخر قرارداد سرعتو بالا می برن که فکر کنی مشکلات حل شده یا طول باند منطقه بالا رفته و دیگه از این به بعد عالیه. میخوان به خودت بگی مشکلات محدودیت رو تحمل کردم حالا که خوب شد برم؟؟ قرار دادو که تمدید کرد پولو که گرفتن هفته دوم انچنان محدودت می کنن که روزی ۱۰۰۰ بار خودت به خودت فحشایی بدی که بدترین دشمنت تا حالا بهت نداده . داونلوداتو بکن با این سرعت بالا اما تمدید نکن. که بفهمن باید با مشتری درست رفتار کنننقل قول: