ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
یکی هم اینکه شاتل دانلود رایگان شبانه داره؟
Printable View
ممنون از دوستانی که راهنمایی کردن
یکی هم اینکه شاتل دانلود رایگان شبانه داره؟
نقل قول:من از isp های زیادی اینترنت داشتم بهترینشون همین شاتل بوده برای من! سرعت در طول شبانه روز ثابت هست پینگ با فعال کردن سرویس گیم عالی میشه و قعطی هم ندارم! (بدترین isp که اینترنت داشتم های وب بود:n21:)نقل قول:
دانلود شبانه هم با 10 هزار تومان برای 1 ماه قابل خریداری هست
ممنون از شمانقل قول:
والا من آسیاتک دارم حدود 9 ساله
خیلی راضی بودم و همیشه هم ازش تعریف میکردم
اما یک ماهه سرعتم اومده پایین و تقریبا نصف شده
نوسان سرعت دانلود هم زیاده
میگن از مرکز مخابراتتونه!!!ولی من باور نمیکنم
میخواستم ببینم اگه اوکی باشه شاتل بگیرم
مواظب باش از چاله نیفتی تو چاه !نقل قول:
اول چک کن ببین شاتل تو مرکز مخابراتی شما پورت خالی داشته باشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این باشگاه که فرصتی برای ارج نهادن به همراهی همیشگی و انتقال حس سپاس و قدردانی شاتل نسبت به مشتریان وفادار بوده است، با پیشنهادهای متنوع و جذاب در دسترس مشتریان خواهد بود.
گروه شرکتهای شاتل از مدتها پیش به دنبال استفاده از راهکارهایی سودمند در ارایه امتیازهای ویژه و متفاوت به مشتریان وفادار خود بوده است.
اکنون خرسندیم که موفق به ایجاد زمینهای برای تحقق اهداف مشتریمدارانه و قدردانی ویژه از همراهان وفادار خود شدهایم.
همه اعضای خانواده بزرگ کاربران شاتل میتوانند با عضویت در این باشگاه، از طرحهای تشویقی ارایه شده بهرهمند شوند و از طرحهای ویژه، تخفیفها، محصولات و خدمات مورد علاقه خود، استفاده کنند.
از همه شما دوستان عزیز دعوت میکنیم با مراجعه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و عضویت در آن، زمینه تحقق این هدف را بیشتر و سازندهتر فراهم سازید. شما با نام کاربری و رمز عبور پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خود میتوانید به شاتلکلاب وارد شوید.
در ابتدای ورود به باشگاه میتوانید از امتیاز اختصاص یافته به خود برای دریافت یکی از دو هدیهی ویژه اعضای جدید شاتلکلاب (۳ گیگابایت ترافیک و یا ۱۵ روز اشتراک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) استفاده کنید.
برای عضویت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین امروز اقدام کنید و ما را از نظرها و پیشنهادهای ارزشمند خود بهرهمند سازید.
دوستان سه گیگ اینترنت میده:n06:امتحان کنید
نحوه کسب امتیاز
رتبه بندی
مثلا اومده یه چیزی مثل سیستم ستاره دهی های وب رو راه بندازه :n02:
آسیاتک هم یه چنین چیزی داره ولی عملا به درد نمیخوره
یه بار 1000 امتیاز جمع کردم
دیدم نوشته شرکت در قرعه کشی خودرو 1000 امتیاز
زدم شرکت کردم خطا داد
اون 1000 امتیاز هم کسر شد
زنگ زدم گفت بررسی میکنیم
آخرشم معلوم نشد چی شد قرعه کشی کردن نکردن!
فک نمیکنم کسی تا حالا از آسیاتک ماشین برده باشه :n09:
اون که همشون چاهننقل قول:
ولی گاها چاه بعضی هاشون یه آپشن هایی دارن :n02:
نقل قول:
کدوم قسمت باید بری 3 گیگ بده ؟ با عضویت تو باشگاه کلا 500 امتیاز داده ، در صورتی که برای نیم گیگ 2000 امتیاز میخواد که :n02:
من اصلا پیدا نکردم اون قسمت 3 گیگ رو
آپدیت:
پیدا کردم مسیرشو برید اینجا :
خدمات شاتل --> هدیه ویژه کاربران ECO - FAIR
نقل قول:
همراه اول یه اپلیکشن همراه من داره که میشه باهاش شارژ و قبض و ..... پرداخت کرد ( همه میدونن چیه )
و اگه شما امتیاز جمع کنی میتونید بسته اینترنت رایگان و یا مودم و .... ببرید
جالیبش اینجاست
زمان استفاده از امتیاز جمع آوری شده فقط 2 سال هست
یعنی شما نمیتونی امتیازها رو همینجوری جمع کنی وبعدش مودم و یا یه چیز درست و حسابی بگیری !! :n09:
عملا سر سال میشه امتیاز رو ریست میکنن و یه بیلاخ تقدیم اونایی میکنن که فکر کردن با جمع امتیاز میتونن مودم ببرن
از شرکت های اینترنی و همراه کلاه بردارتر و آشغالتر پیدا نمیشه !
واسه دزدی و فریب مشتری هرکاری میکنن ! ( نمونه بارزشم نمایش ترافیک داخلی به جای بین المللی در زمان خرید سرویس هست )