سلامنقل قول:
honor که نوار نداره ، ریبون داره اون بالا
نواری که دوستمون میگه (منظورظ بوردر یا جاشیه هست) منظورش اطراف عکس هست که رنگ های مختلفی داره.
Printable View
سلامنقل قول:
honor که نوار نداره ، ریبون داره اون بالا
نواری که دوستمون میگه (منظورظ بوردر یا جاشیه هست) منظورش اطراف عکس هست که رنگ های مختلفی داره.
اول اینکه اگه مقایسه کنید میبینید که یه مقداری بیشتر میده تو رنک دقیق نمیدونم چقدر ولی بیشتره . دوم اینکه اون روبان شما میگی با اون قابی که تو رنک میدن فرق فوکوله . سوم اینکه آفرین قبولت دارم هر چند از رنک کنار کشیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:من فکر کردم منظورشون اون honor ها هستنقل قول:
اما در کل به طور قطع می گم ip توی ranked با normal فرق نداره
این سوال N بار از riot پرسیده شده N بار هم یک جواب دادن که فرقی نداره
دوستم بخاطر نت ایران چند بار از بازی بیرون افتاده الان این پیام می ده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بن شده؟ چند روز؟
این شرکتهایی که اکانت سرویس مخصوص گیم می دن کسی می شناسه معرفی کنه؟
فردا با هم از بن در میایم:n02:نقل قول:
فرقش اینه من 4 هفته بن شدم تو 1 روز:n09:
acc on sale:n02:
سلام میخوام اکانتم را بفروشم
اگه کسی خواست برا قیمت پی ام بده تا با هم کنار بیایمنقل قول:
account League Of Legends
Skins : spirit guard udyer
Unchained Alistar
Rank rate:silver 1 ((75 LP))Wukong's Shields win:79 lose:57
EUNE: AloneSoN
Normal WIN : 301
تو east آی دی داری درسته؟نقل قول:
نه عزیز من season1 توی NA بازی می کردم و بعد از split سرور های eu هم توی euw بازی می کنمنقل قول:
با هیلتر شکن هم کار نکرد
تو لوگ وفتی به اینجا میرسه ارور میده
000003.136| 51768.0000kb| 0.0000kb added| OKAY| RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: ("/releases/live/projects/lol_game_client_en_gb/releases/0.0.0.153/packages/files/BIN_0x00000000", "F:/Riot Games/League of Legends/RADS/temp/TMP5.tmp", RETRY, 0x0b59fdb8)
000841.748| 52104.0000kb| 336.0000kb added| ERROR| RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: perform request failed with code 28
000841.751| 52104.0000kb| 0.0000kb added| ERROR| RADS::Common::HTTPConnection::GetFile: Retrying after failed attempt 1
منم اسکین unchained Alistar میفروشم ... کسی خواست pm بده تا درباره قیمت بحث کنیمنقل قول:مگه می خوای استخدام بشی سابقه کاری میدی؟ آی دی تو بده داشته باشم شاید چند دست بازی کردیمنقل قول: