با سلام
این چند روز من خیلی قطعی و اختلال دارم کس دیگه ای هم اختلال دارد ؟
یعنی نصف شب ساعت 2:50 دیشب تا 3:20 کلا" اینترنتم قطع شد هر کاری کردم وصل نمیشد الان در طول روز هم چند بار اختلال شدید دارم .
تایم اوت ها خیلی خیلی زیاد شده !
جریان چیه؟
Printable View
با سلام
این چند روز من خیلی قطعی و اختلال دارم کس دیگه ای هم اختلال دارد ؟
یعنی نصف شب ساعت 2:50 دیشب تا 3:20 کلا" اینترنتم قطع شد هر کاری کردم وصل نمیشد الان در طول روز هم چند بار اختلال شدید دارم .
تایم اوت ها خیلی خیلی زیاد شده !
جریان چیه؟
البته وزیر ارتباطات منظورشون حتما" سرعت 128 بوده گفته زیاد میشه !:n02:نقل قول:
چون بخشنامه بود قبلا" 128 بیشتر به کاربران خانگی ندید که isp ها هم داخل قرارداد میگن ما با شما 128 قرارداد بستیم که حداکثر سرعت میشه 16 KB/s
چون اگر بخوان 1 مگ رو 10 برابر کنند که دیگه داخل ایران از لحاظ سرعت مشکلی نمیمونه :n20:
پنل خرابه:n28:
نقل قول:
کم کم باید به فکر پختن حلوا واسه مجلس ختم اینترنت باشیم
من موقع تمدید بهشون گفتم 128 محدود میخوام ولی ورداشتن نامحدود حجمی کردن سرویس رو واقعا شورشو در اوردن هر ماه یه برنامه دارن ..دیروز هم که نمیشد صفحه ریزمصرف رو باز کرد و دیشب نزدیک 4 گیگ دانلود کردم!
صبانت وضع پینگش چطور هست ؟
سرعت روزانه من دقیقا نصف شده
علتش نمیدونم چیه بخاطر اینکه 4 بهمن مهلت سرویسم تموم میشه ؟
عزیزان لطفاً این کار رو انجام بدید و عددها رو اینجا بگین:
- وارد تنظیمات مودم و اطلاعات اتصال ADSL بشید.
- مقادیر Upstream و Downstream اونجایی که بر حسب Kbps نوشته شده رو کپی کنید اینجا بنویسید. مقادیر قبلی هم اگر دیده بودید (قبلاً روزها و هفته های گذشته)، بگید.
حداقل تهرانی ها این کار رو بکنن.
ببینیم این کاهش پهنای باندها به 1 و 2 مگابیت بر ثانیه downstream و زیر 512 کیلوبیت بر ثانیه upstream که برای برخی یوزرها رخ داده (در برابر 4096Kbps-Downstream/1024Kbps-Upstream گذشته) اتفاقی هست یا با برنامه ریزی و سیاست جدیده
نقل قول:
نقل قول:
SNR Margin :8.4 11.0 db Line Attenuation :54.0 27.5 db Data Rate :4096 510 kbps Max Rate :5200 22720 kbps
امروز هی چراغ لینک من میره و میاد تا حالا اینجوری نشده بود:n27:اینم وضعیت خط هست
Downstream Upstream SNR Margin
:31.1 9.5 db Line Attenuation :32.0 22.7 db Data Rate :4096 1005 kbps Max Rate :18844 1009 kbps POWER :14.7 13.3 dbm CRC
:2 0