والا سیم کشی رو خودم انجام دادم و بهترین سیم رو به کار بردم.کابل اصلی رو هم تازگی مخابرات عوض کرده.نقل قول:
تلفن هم با 4 مدل تست کردم.از قدیمی تا بیسیمی.
Printable View
والا سیم کشی رو خودم انجام دادم و بهترین سیم رو به کار بردم.کابل اصلی رو هم تازگی مخابرات عوض کرده.نقل قول:
تلفن هم با 4 مدل تست کردم.از قدیمی تا بیسیمی.
شما میتونی زنگ بزنی به ISP که ازش گرفتی ببینی اونا چی میگن . راستی شاید هم مشکل از خط شما باشه میتونی با مخابرات هم صحبت کنید . البته من دقیق نمیدونم چون تا حالا همچین مشکلی نداشتم ولی دلایلی را که احتمال میدم را گفتم . شما سیم تلفن را به پورت Phone اسپلیتر وصل میکنی دیگه ؟ اگه به مودم وصل کنی ممکن همچین مشکلی داشته باشی .نقل قول:
نقل قول:
اگر تلفن رو به قسمت مودم اسپلیتر بزنم دیگه باید ... :18:
نمیدونم والا،کاش بقیه دوستان هم این قضیه رو چک کنند و بگن اونا هم
همچین موردی رو دارند یا خیر.
[/QUOTE]نقل قول:
بالاخره شما با کابل CAT-5 مودم رو به کارت شبکتون وصل کردید یا با کابل USB مودم رو به کامپیوتر وصل کردید؟
منظورم اینه که از پورت USB استفاده میکنید یا پورت LAN؟
سلام /.
من از پورت lan وصل شدم دیگه ....
حالا مشکل از کجاس ؟
سلام
من داشتم با Your Uninstaler یک نرم افزار پاک می کردم اینترنت برای خودش رسیو داشت !!!!! این طبیعیه ؟؟؟ بعد که نرم افزار را بستم رسیو هم قطع شد ؟؟ !!!
سلامنقل قول:
سلام /.
من از پورت lan وصل شدم دیگه ....
حالا مشکل از کجاس ؟
ببخشید من باز هم متوجه مشکل شما نشدم:
اگر از پورت LAN استفاده میکنید دیگه چرا باید از CD نصب استفاده کنید؟نقل قول:
در هر حال من تنظیمات مودم رو 192.168.1.1 رو انجام دادم بعد که خواستم usb driver رو نصب کنم به مشکل خوردم اینم عکس /.
یه راهنمایی بکنید مثل اینکه بایستی اول usb driver رو نصب می کردم بعد اینو؟؟؟؟
مگه مشکلی تو تنظیم کردن مودم دارید؟
به نظر میرسه برنامه قادر به برقراری ارتباط با مودم شما نیست. شما مودم خودتون رو پینگ کنید و ببینید به سیستم شما وصل هست یا نه. آیا از طریق وب میتونید به تنظیمات مودم دسترسی داشته باشید؟
سلام
من تازه ای دی اس ال مخابرات گرفتم
الان ویندوز عوض کردم اما نمیدونم چطور باید کانکشن ای دی اس ال رو بسازم
لطفا نحوه ی دادن ای پی به شبکه و کانفیگ کردن مودم در ویندوز اکس پی رو توضیح بدین
ممنون
با سلام ... يه چهار پنج روزيه اينترنتم يكي دو ساعتي وصله و يكي دو ساعت قطع ميشه ...در كل همين طور قطعي و وصلي داره.
بعد از اينكه قطع شد چراغ dsl مودم چشمك زن ميشه و بعد يه مدتي چراغ alarm روشن ميشه و وقتي مي خوام connect شم رو connecting through wan miniport pppooe مي مونه و بعدش خطاي 678 مي آد.و باز بايد صبر كنم تا چراغ dsl مودم ثابت روشن شه تا بتونم دوباره به اينترنت وصل شوم. به isp زنگ زدم گفتن شبكه هامون مشكلي نداره و مشكل از تنظيمات داخلي خودتونه...خط تلفن و سيم ها و كابل ها رو هم چك كردم مشكلي نداشت...حتي خرابي خطوط تلفن هم كاملا چك كردم بازم مشكلي نبود...isp هم كه ميگه شبكه هاي ما مشكلي نداره...هم با لن و هم با usb مودمو به سيستم وصل كردم بازم مشكلم حل نشد...
دوستان يه راه حلي ندارند تا از دست اين خطاي connecting through wan miniport pppooe خلاص شيم!؟
پس این سی دی واسه چیه ؟ واسه اینه که اگه خواستم با usb وصل بشم به اینترنت هستش ؟ اگه اینطوری پس این مرحله اضافه ی هستش که من انجام میدم دیگه ...نقل قول:
:31:
نقل قول:
سی دی نصبو برای دو چیز قرار میدن. اول اینکه بخواهید با USB مودم رو به کامپیوتر وصلی کنید که در این صورت باید درایور مودم رو از رو سی دی نصب کنید.
دوم اینکه کاربرایی که آشنایی با نحوه پیکربندی از طریق وب رو ندارن بتونن با استفاده از ویزارد ساده ای که شرکت تدارک دیده مودمشون رو پیکربندی کنن.
اگر شما از LAN برای اتصال مودم استفاده کردید و تونستید به درستی مودم رو از طریق وب پیکربندی کنید هیچ نیازی به این سی دی ندارید. :11: