نقل قول:
آره من بهمن پارسال دادم . دیگه از امسال نداره.
دوستان کسی دلیل مشکل من که قبلن مطرح کردم رو میدونه؟(دو تا کامنت قبل:n03:)
Printable View
نقل قول:
آره من بهمن پارسال دادم . دیگه از امسال نداره.
دوستان کسی دلیل مشکل من که قبلن مطرح کردم رو میدونه؟(دو تا کامنت قبل:n03:)
ینی فقط باید فراگیر باشه ؟نقل قول:
من الان سراسری هستم نمیشه ینی ؟ :(
بعد ببینم کنکور جمع من مثلا" بخوام بعد از این یه رشته دیگه ای کلا" شروع کنم به خوندن تکلیفم چی میشه ؟ :D
راستش مطمین نیستم حتمن باید فراگیر باشه یا سراسری هم میشه ولی فک کنم فراگیر باید باشه.نقل قول:
درباره کنکور هم من چهارشنبه که مدرسه بودم و داشتیم در این رابطه با همکارا صحبت میکردیم ظاهرا سوابق تحصیلی مهم میشه و معدلم که خیلی مهمه
سلام . دوستان به من گفتن دفترچه کاردانی به کارشناسی پیام نور تو ماه گذشته می یاد . خبری نشد . کسی خبری نداره ؟
هورااااااااااانقل قول:
بالاخره مشکلم حل شد. گواهی پذیرش غیر حضوری رو هم پرینت کردم(260)
دوستانی که مشکل من رو داشتن سریع برن الان فعلن درسته:n02:
بچه ها من بدبخت شدم
حواسم اصلا به انتخاب واحد نبود
فکر میکنید تا فردا تمدید کنند؟
راستی من برای ترم تابستون یه کامپایلر برداشتم که امتحانش رو نرفتم بدم
بدهی قبلی هم نداشتم حالا برای من زده بدهی 160 تومان
مگه یه کامپایلر هزینه اش چقدره؟
اره فکر کنم تا دو سه روز دیگم باز باشه چون سایت مشکل داشته گفتن تمدید میکنن .نقل قول:
شهریتم با خودپرداز صادرات بریز .
فکر کنم درست باشه شهریه ترم تابستان با یه درس فکر کنم 75 میشه با شهریه این ترم همون 160 باشه
شهریه>پرداختهای الکترونیکی >مشاهده وضهیت شهریه بزنید شهریه هر ترم نشون میده مشخص میشه چقدر برای ترم تابستونه چقدر این ترم
دوستان ، من برای یکی میخوام انتخاب واحد کنم ولی این خطا رو نشون میده :
به دليل عدم تاييد اطلاعات دانشجو در پردازش "تکميل و تاييد اطلاعات شخصي دانشجو"، امکان انجام ثبت نام وجود ندارد.
علت چیه ؟
قسمت" تکميل و تاييد اطلاعات شخصي دانشجو "میرم بالا نوشته وضعيت تاييد : منتظر تاييد مديريت !!!! جریان چیه ؟
متاسفانه اطلاعات جدیدی هم نمیشه وارد کرد !!!! فقط اطلاعات قبلی رو که قبلا وارد کرده بود نمایش میده !!!!!
اگر هم بخوام بررسی یا اعمال تغییرات بدم ، به چند تا گزینه خطا میگره که باید وارد کنم ولی صفحه قفل هست و امکان وارد کردن رو نداره !!!!
لطفا راهنمایی کنید/
این مشکل رو قبلا داشتیم کافیه بله رو خیر کنی و تکمیل اطلاعات رو بزنی منوها فعال میشهنقل قول:
فقط برای کارشناسی هیچ مشکلی نداره!نقل قول:
تا وقتی معافیت تحصیلی رشته اولتان تمام نشده باید رشته دوم را هم تمام کنید!