حالا این مقدار خطرناک هست ؟؟؟ گویا مشکل از کابل ساتا بودهنقل قول:
Printable View
حالا این مقدار خطرناک هست ؟؟؟ گویا مشکل از کابل ساتا بودهنقل قول:
اگه مقدارش زیاد داره میشه طبق پست گفته شده عمل کنید اگه زیاد نمیشه مشکلی نیست یک علت اصلی این مشکل از اتصالات هارد و کابل برق و پاور است علت های دیگر هم گفته شدهنقل قول:
سلام. میخواستم بپرسم آیا تعویض برد هارد کار سختیه یا نه؟
یه هارد هست به دلیل مشکل برق رسانی دود از سیم برق و بردش بلند شد! اگه یه برد با مشخصاتش پیدا کنم
میتونم خودم عوض کنم؟ بنا به دلایلی نمیخوام بدم تعمیرکار...
منظورم اینه که فقط کافیه برد رو آروم با پیچ گوشتی باز کنم و برد سالم رو روش بذارم و پیچ کنم بره؟
مثلا لحیم کاری و اتصال دادن برد به خود هارد و اینها نداره؟
سلام .نقل قول:
تعویض PCB هارد دیسک به تنهایی کافی نیست حتی اگر مشخصات یکسانی داشته باشند. یکی از قسمتهای PCB حاوی Firmware هست که میبایستی آنهم جابجا شود. در بعضي موارد ROM Chip بطور جداگانه روي برد قرار گرفته و در نتيجه میتوان آنرا بطور فيزيكي بين بردها جابجا كرد (عکس زیر) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهي اوقات Firmware بر روي MCU (کنترلر اصلی هر هارد دیسک) قرار گرفته و بدون وجود دستگاه خاص (مثلاً Professional BGA Rework Station) ، جابجايي اين چيپها غير ممكن هست . يا اينكه ميتوان پس از تعويض برد ، چيپ PCB سالم را مجدداً بر اساس Firmware چيپ PCB خراب reprogrammed كرد که اینهم به دستگاه های خاص نیاز هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا کردن Rom Chip توسط Hot Air Gun
بنظر من هارد دیسک را بفرستید کلینیکهای تخصصی خودشان بهتر میدونند چیکار کنن .
سلام امروز اومدم کیس عوض کنم بعد از تعویض دیگه هارد شناسایی نمیشه هاردم 2.5 اینچی لبتابیه برند هیتاچی هارد نه ضربه خورده نه مشکلی براش پیش اومد نمیدونم چرا اینجوری شد کلا هارد شناخته نمیشه ممنون میشم از دوستان کمک کنند
در نصب ویندوز هارد شناحخته نمیشه ؟نقل قول:
مود هارد در بایوس در چه حالتی است ؟ هارد روی حالت gpt است یا mbr ؟
کلا شناخته نمیشه توی صحفه ابی که میری اصلا نمیشناسه ولی بقیه هاردا رو دی وی دی رایتر و میشناسه حالت gpt و mbr رو از کجا بفهمم دقیق نمیدونمنقل قول:
شما مگه چه ویندوزی نصب میکنید؟ xp نصب میکنید؟نقل قول:
هارد تو بایوس دیتکت نمیشه ؟
ویندوز 8 بله اصلا انگار هاردی وصل نکردی کابل برق و کابل ساتا با هارد دیگه چک کردم اونا مشکلی نداشتند باکس هارد اکسترنالم دارم با اونم چک کردم اصلا چیزی بالا نمیادره
هارد رو وصل میکنید موتور هارد کار میکنه؟نقل قول: